کدوی کدو تنبل وگان: این کاری که در قابلمه تهیه می شود ، راهی عالی برای استفاده از پوره کدو حلوایی است. با برنج و / یا توفو سرو می شود ، این یک غذای راحت کامل وگان است!

اگر شما یک قابلمه من تایلندی قرمز سبزیجات کاری تهیه کردید ، این دستور العمل احتمالاً برای شما بسیار آشنا است! تقریباً یکسان است ، اما با پوره کدو تنبل برای بافتی کمی ضخیم تر و خامه تر است.

اساساً ، اگر مقداری پوره کدو تنبل اضافی از تهیه پنکیک ، گرانولا یا پودینگ چیا تهیه کرده اید و میل به یک غذای گرم و دنج دارید ، این کاری گیاهی راه حل مناسبی است!

کدوی کدو تنبل وگان: این کاری که در قابلمه تهیه می شود ، راهی عالی برای استفاده از پوره کدو حلوایی است.  با برنج و / یا توفو سرو می شود ، این یک غذای راحت کامل وگان است!

مواد لازم کدو تنبل تایلندی

  1. پیاز ، زنجبیل ، هالاپینو و سیر– همه اینها برای افزودن طعم بسیار مهم هستند و تا زمانی که دانه ها را بردارید ، ژالاپینو آن را تند نمی کند. اگر گفته شود ، اگر می خواهید می توانید از آن بگذرید.
  2. سبزیجات مورد علاقه– هویج ، گل کلم ، فلفل قرمز و سیب زمینی از موارد مورد علاقه من هستند ، اما با خیال راحت آن را با هر چیزی که ترجیح می دهید مخلوط کنید. مطمئن شوید که مکعب های سیب زمینی را کوچک نگه دارید (بیش از 1/2 تا 1 اینچ) تا با همان سرعت سایر سبزیجات بپزد.
  3. خمیر کاری– خمیر کاری قرمز مورد علاقه من است (من از این مارک استفاده می کنم) اما اگر می خواهید می توانید همه چیز را با خمیر کاری زرد مخلوط کنید.
  4. شیر نارگیل– من شیر نارگیل کامل را برای بهترین بافت و طعم توصیه می کنم ، اما اگر می خواهید کل چربی موجود در دستور غذا را کاهش دهید ، شیر نارگیل سبک کار می کند.
  5. پوره کدو تنبل- مطمئن شوید که از پوره و نه مخلوط پای کدو تنبل استفاده کنید زیرا این امر ناخوشایند خواهد بود.
  6. تمبرهندی– تاماری (که در اصل سس سویا بدون گلوتن است) جایگزین طعم امامی می شود که سس ماهی به کاری اضافه می کند. می توانید سس سویای معمولی یا آمینو نارگیل را جایگزین کنید.
  7. آب لیمو یا سرکه شراب برنج– هر یک از اینها برای آن طعم ترش مشخصه اسیدیته ایجاد می کند.
  8. شکر نارگیل– فقط یک قاشق غذاخوری شکر نارگیل شیرینی ظریف کارامل شده ای را اضافه می کند که طعم شور و ترش را متعادل می کند.
  9. پروتئین– این کاملاً اختیاری است ، اما می توانید توفو یا ادامام خرد شده را برای تقویت پروتئین گیاهی اضافه کنید.
  10. قسمتی از برنج و گشنیز– برنج چسبناک با این کاری بسیار خوب است ، اما برنج قهوه ای نیز م worksثر است! اگر طرفدار گشنیز رایگان نیستید ، می توانید آن را رد کنید.

کدوی کدو تنبل وگان: این کاری که در قابلمه تهیه می شود ، راهی عالی برای استفاده از پوره کدو حلوایی است.  با برنج و / یا توفو سرو می شود ، این یک غذای راحت کامل وگان است!

طرز تهیه کاری کدو تنبل تایلندی

در حالی که این دستور غذا نیاز به آماده سازی زیادی دارد ، اما به سرعت آماده می شود!

  1. پیاز ، سیر ، زنجبیل و ژالاپینو را تفت دهید.
  2. خمیر کاری ، پوره کدو ، شیر نارگیل و آب گوشت را اضافه کنید. کم جوش بیاورید.
  3. سیب زمینی ، هویج و فلفل دلمه ای را به مدت 5 دقیقه بپزید.
  4. گل کلم را اضافه کرده و 5-7 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود.
  5. تماری ، آب لیمو و شکر نارگیل را اضافه کنید. تست طعم را بررسی کنید تا ببینید آیا بیشتر از هر کدام را ترجیح می دهید.
  6. اگر پروتئین اضافه می کنید ، اکنون زمان خوبی برای افزودن آن به قابلمه است.
  7. گرم با برنج و گشنیز سرو کنید و لذت ببرید!

کدوی کدو تنبل وگان: این کاری که در قابلمه تهیه می شود ، راهی عالی برای استفاده از پوره کدو حلوایی است.  با برنج و / یا توفو سرو می شود ، این یک غذای راحت کامل وگان است!

کدوی کدو تنبل وگان: این کاری که در قابلمه تهیه می شود ، راهی عالی برای استفاده از پوره کدو حلوایی است.  با برنج و / یا توفو سرو می شود ، این یک غذای راحت کامل وگان است!

بیشتر از یک غذای قابلمه الهام گرفته است

کدوی کدو تنبل گیاهی وگان

این کاری که در قابلمه ساخته شده است ، راهی عالی برای استفاده از پوره کدو حلوایی است. با برنج و / یا توفو سرو می شود ، این یک غذای راحت کامل وگان است!

خدمات: 4 کاسه ها

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز کوچک، یا 2 موسیر متوسط ​​، چرخ کرده
  • 1-2 نوعی فلفل سبز مکزیکی، هسته و ریز خرد شده (اختیاری)
  • 2 اینچ زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده (حدود 1 قاشق غذاخوری)
  • 3-4 حبه های سیر، خرد شده
  • 4 اونس خمیر کاری قرمز
  • 1 کاسه پوره کدو تنبل
  • 1 13.5 اونس قوطی شیر نارگیل
  • 1 کاسه آب سبزیجات
  • 1 فلفل قرمز، بی قلب و برش خورده
  • 2 هویج بزرگ، پوست کنده و برش خورده (حدود 1 فنجان)
  • 2 فنجان ها سیب زمینی خرد شده، مثل طلا یوکون
  • 2 فنجان ها گلهای گل کلم
  • 2 قاشق غذاخوری تمبرهندی، یا سس سویا
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو، یا سرکه شراب برنج
  • 1 قاشق سوپخوری شکر نارگیل، اختیاری
  • گشنیز تازه و برنج برای سرو
  • در یک قابلمه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز یا موسیر را اضافه کنید ، نمک بپاشید و 3-5 دقیقه یا تا زمانی که شفاف شود تفت دهید. سپس زنجبیل ، سیر و ژالاپنو را اضافه کنید. هم بزنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

  • به قابلمه ، خمیر کاری ، شیر نارگیل و آب گوشت را اضافه کنید. هویج ، فلفل قرمز و سیب زمینی را اضافه کنید. بجوشانید و 5 دقیقه بپزید. گل کلم را اضافه کرده و 5-7 دقیقه دیگر بپزید. مراقب باشید بیش از حد نپزید ، زیرا گل کلم می تواند به سرعت قارچی شود.

  • در آخر ، تماری ، آب لیمو و شکر نارگیل را اضافه کنید. آزمایش کنید تا ببینید آیا بیشتر از هر کدام را ترجیح می دهید. در صورت استفاده ، tofu یا edamame را در این مرحله اضافه کنید. بپزید تا کاملا داغ شود.

  • به عنوان تزیین ، برنج پخته ، گشنیز و لیمو را به صورت داغ سرو کنید. باقیمانده غذا در یخچال تا 4-5 روز باقی می ماند.

حقایق تغذیه با 1/4 دستور غذا مطابقت دارد. اگر می خواهید پروتئین بیشتری اضافه کنید ، آزادانه از توفو یا نخود خرد شده استفاده کنید.

کالری: 275کیلوکالری، کربوهیدرات ها: 43گرم، پروتئین: 7گرم، چربی: 10گرم، چربی های اشباع شده: 2گرم، چربی های غیر اشباع: 1گرم، چربی اشباع شده: 6گرم، سدیم: 559میلی گرم، پتاسیم: 1022میلی گرم، فیبر: 9گرم، قند: 12گرم، ویتامین A: 20029رابط کاربری، ویتامین سی: 96میلی گرم، کلسیم: 106میلی گرم، اهن: 3میلی گرم

این دستور رو امتحان کردی؟ با گذاشتن نظر در زیر یا به اشتراک گذاشتن تصویری در اینستاگرام با هشتگ #makingthymeforhealth ، به من اطلاع دهید که چطور شد. من عاشق شنیدن نظرات شما هستم!