کاسه اسموتی انبه | آشپزی


این کاسه اسموتی انبه ضخیم ، صاف و کرمی است. این صبحانه خوشمزه که از سه ماده ساده تهیه شده است ، می تواند با مواد مورد علاقه شما برای شروع عالی روز سرو شود.

نمای نزدیک کاسه اسموتی انبه

این کاسه اسموتی انبه یک غذای شیرین و با طراوت است که فقط باید آن را امتحان کنید. فقط از چند ماده استفاده کنید زیرا طعم های ساده فوق العاده متعادل هستند. صاف و خامه ای ، این کاسه اسموتی دارای فضای زیادی برای تنوع است ، با تنوع انواع مواد افزودنی خوشمزه برای انتخاب. این یک دستور العمل آسان است که می توانید آن را حتی صبح های شلوغ تهیه کنید تا بتوانید روز خود را به روشی سالم شروع کنید.

انبه و موز میوه های بسیار خوبی برای قوام بیشتر در اسموتی ها هستند. هر دو یخ زده و مخلوط می شوند تا زمانی که کرم طبیعی به دست آید. آنها همچنین به اندازه کافی شیرین هستند و نیازی به شیرین کننده ندارند ، اگر دوست دارید می توانید کمی عسل یا شربت افرا روی آن بریزید. اما این کاسه اسموتی شیرین و میوه ای کاملاً خوشمزه است و می دانم که شما آن را دوست خواهید داشت. بیایید ببینیم برای انجام این کار به چه چیزی نیاز خواهید داشت.

محتویات اصلی

  • انبه می توانید برش های انبه یخ زده بخرید یا از انبه تازه استفاده کنید و خودتان آنها را فریز کنید. من پیشنهاد می کنم از شیرین ترین انواع انبه مانند آتالفو یا هادن استفاده کنید. هرچه انبه خوشمزه تر باشد ، کاسه اسموتی خوشمزه تر خواهد بود. در اینجا اطلاعات بیشتری وجود دارد: انواع انبهبه
  • موز. شیرینی اضافی و بافتی صاف به آن اضافه کنید.
  • شیر نارگیل. یک طعم اضافه کنید و به لرزش خود کمک کنید تا قوام مناسب را بدست آورد.
  • پانسمان استفاده می شود تکه های بادام و نارگیل رنده شدهبه سایر گزینه های پوشش عالی شامل: میوه های تازه یا خشک ، انواع توت ها ، آجیل ، کره آجیل ، دانه ها ، دانه های کاکائو ، و غیره.

طرز تهیه کاسه اسموتی انبه

1. انبه ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. برش ها را در یک کیسه زیپ دار در یک لایه قرار دهید. همین کار را با موز انجام دهید. حداقل 3 ساعت یا یک شب یخ ​​بزنید.

میوه ها را فریز کنید

2. میوه های یخ زده را به همراه شیر نارگیل در غذاساز بریزید و آنقدر عمل دهید تا کاملا یکدست شود.

میوه های یخ زده را مخلوط کنید

3. مخلوط را به کاسه منتقل کنید و مواد مورد نظر را روی آن بریزید (من از تکه های بادام و نارگیل خرد شده در معدن استفاده کردم). بلافاصله سرو کنید.

افزودن مواد به کاسه اسموتی

ایده های تزئین

  • میوه ها تازه یا خشک. کیوی ، آلو ، میوه اژدها ، آناناس ، آکای یا گلابی را امتحان کنید.
  • انواع توت ها زغال اخته تازه ، توت فرنگی ، توت سیاه یا تمشک طعم آبدار و تلخ را اضافه می کند.
  • گردو. من از برش های بادام استفاده کردم ، اما آجیل بادام زمینی ، گردو یا ماکادامیا نیز کار می کنند.
  • کره های آجیل. کره بادام یا بادام زمینی را به عنوان روکش امتحان کنید. یا برای خوردن شیرینی ، مقداری نوتلا به آن اضافه کنید.
  • دانه دانه های چیا ، پپیتا یا دانه های کتان یک ترد خوب به کلوچه اسموتی انبه شما می افزایند.
  • نوک کاکائو برای نشان دادن طعم شکلات تلخ.
  • نارگیل. من دوست دارم بافت و طعم نارگیل خرد شده در این کاسه چگونه باشد.
  • گرده زنبور عسل. با استفاده از طعم شیرین و گلدار ، روی براق را به کاسه اسموتی انبه اضافه کنید.
  • ادویه می توانید دارچین ، جوز هندی یا پودر فلفل قرمز اضافه کنید.

چگونه می توان بهترین قوام اسموتی را بدست آورد

با چند روش می توانید به راحتی اسفنجی انبه خود را از بافت و قوام کامل برخوردار کنید. در حالت ایده آل ، باید غلیظ باشد ، تقریباً مانند بستنیبه در اینجا چند نکته برای رسیدن به آن آمده است:

  • میوه های خود را فریز کنید می توانید اجناس خود را برش داده و منجمد کنید یا آنها را در قسمت فریزر خواربارفروشی محلی خود خریداری کنید ، اما میوه های یخ زده بافت صاف و عالی به کاسه شما ، به ویژه موز می افزایند.
  • از غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا استفاده کنید. داشتن ابزار مناسب به این معنی است که بتوانید مواد اولیه خود را به سرعت و کاملاً قبل از ذوب شدن با قوام مناسب مخلوط کنید.
  • کاسه خود را فریز کنید قبل از ریختن اسموتی در کاسه ، کاسه واقعی را فریز کنید تا آنقدر خنک شود که بافت غلیظ و خامه ای اسموتی انبه را بیشتر نگه دارد.
  • از مواد سرد استفاده کنید. مانند میوه های یخ زده ، استفاده از شیر نارگیل سرد در یخچال و سرد نگه داشتن مواد باعث می شود تا کاسه انبه مانگو قوام مناسب خود را برای مدت طولانی تری حفظ کند.

آیا می توانم این را زودتر آماده کنم؟

بله ، شما می توانید این فرآیند را سریعتر انجام دهید ، به ویژه برای صبحهای شلوغ ، با تهیه مواد اولیه. هر میوه ای را که می خواهید استفاده کنید بشویید ، برش دهید و فریز کنید. سپس مواد اضافی را از بین ببرید. هنگامی که آماده تهیه این کاسه اسموتی انبه هستید ، می توانید ظرف چند دقیقه آن را مخلوط کرده ، بریزید و بریزید.

کاسه اسموتی انبه در کاسه چوبی

این کاسه اسموتی انبه بسیار طراوت و خوشمزه است و همچنین راحت است. شما عاشق قوام غلیظ و یکدست ، تنوع بالا و طعم شیرین این کاسه اسموتی هستید ، پس چرا آن را امتحان نکنید؟ لذت بردن!

دستور تهیه کاسه اسموتی خوشمزه تر:

آموزش تصویری

کاسه اسموتی انبه

تانیا شف

این کاسه اسموتی انبه ضخیم ، صاف و کرمی است. این صبحانه خوشمزه که از سه ماده ساده تهیه شده است ، می تواند با مواد مورد علاقه شما برای شروع عالی روز سرو شود.

زمان آماده سازی 10 دقایق

کل زمان 10 دقایق

دوره صبحانه

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 1 سرویس

کالری 603 کیلوکالری

عناصر

  • 2 نیم انبه
  • 1 بزرگ چنار
  • ¼ کاسه شیر نارگیل کامل

پانسمان

  • 1 قاشق سوپخوری تکه های بادام
  • ½ قاشق سوپخوری نارگیل رنده شده

دستورالعمل ها

  • انبه ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. برش ها را در یک کیسه زیپ دار در یک لایه قرار دهید. همین کار را با موز انجام دهید. حداقل 3 ساعت یا یک شب یخ ​​بزنید.

  • میوه های یخ زده را به همراه شیر نارگیل در غذاساز بریزید و آنقدر عمل دهید تا کاملا یکدست شود.

  • مخلوط را به کاسه منتقل کرده و روی آن را با مواد دلخواه بریزید (من از تکه های بادام و نارگیل خرد شده در معدن استفاده کردم). بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

راه اندازی ایده ها

  • میوه ها تازه یا خشک. کیوی ، آلو ، میوه اژدها ، آناناس ، آکای یا گلابی را امتحان کنید.
  • انواع توت ها زغال اخته تازه ، توت فرنگی ، توت سیاه یا تمشک طعم آبدار و تلخ را اضافه می کند.
  • گردو. من از برش های بادام استفاده کردم ، اما آجیل بادام زمینی ، گردو یا ماکادامیا نیز کار می کنند.
  • کره های آجیل. کره بادام یا بادام زمینی را به عنوان روکش امتحان کنید. یا برای خوردن شیرینی ، مقداری نوتلا به آن اضافه کنید.
  • دانه دانه های چیا ، پپیتا یا دانه های کتان یک ترد خوب به کلوچه اسموتی انبه شما می افزایند.
  • نوک کاکائو برای نشان دادن طعم شکلات تلخ.
  • نارگیل. من دوست دارم بافت و طعم نارگیل خرد شده در این کاسه چگونه باشد.
  • گرده زنبور عسل. با براق و طعم شیرین و گلدار ، یک جلای براق به کاسه اسموتی انبه خود اضافه کنید.
  • ادویه می توانید دارچین ، جوز هندی یا پودر فلفل قرمز اضافه کنید.

تغذیه

کالری: 603کیلوکالریکربوهیدرات ها: 101گرمپروتئین: 9گرمچربی: 24گرمچربی های اشباع شده: 14گرمسدیم: 32میلی گرمپتاسیم: 1436میلی گرمفیبر: 12گرمقند: 77گرمویتامین A: 4567رابط کاربریویتامین سی: 163میلی گرمکلسیم: 103میلی گرماهن: 4میلی گرم

این دستور رو امتحان کردی؟در زیر نظر بگذارید ، من نمی توانم منتظر بمانم تا از شما بشنوم!