هفته نهم رنگین کمان بخورید: اسطوره شماره تولید کنید 1


به هفته نهم خوش آمدید میوه و رنگ سبز رنگین کمان را به چالش بکشید!

در اینجا مصرف میوه ها و سبزیجات هفته گذشته را در اینجا گزارش دهید!

امروز ما قسمت چالش Eat the Rainbow Challenge را برای پایان دادن به افسانه ها آغاز می کنیم!

درست یا غلط: میوه دارای قند زیاد استبه

جعلی!

این هفته انجام خواهیم داد اسطوره رایج را کنار بگذارید درباره قند موجود در میوه و تفاوت قندهای ساده و کربوهیدراتهای پیچیده را توضیح دهید.

ما قبلاً کربوهیدرات ها و مزایای آنها را در هفته 4 این چالش پوشش داده ایم (اگر قبلاً این کار را نکرده اید اینجا ببینید) ، اما این هفته قصد داریم کمی بیشتر در مورد موضوع قندبه

همه انواع شکر کربوهیدرات هستند ، اما همه انواع قند یکسان نیستند.

عبارت “شکر سادهاین به مونوساکاریدها (همچنین به عنوان کربوهیدراتهای کوچک معروف است) اشاره می کند که به سرعت در بدن ما تجزیه می شوند. وقتی این نوع قند را مصرف می کنید ، می تواند باعث ایجاد آن شود افزایش قند خون به دلیل هضم سریع آن

این نوع قندی است که توصیه می کنیم در حد متعادل مصرف کنید ، زیرا الگوهای غذایی مشاهده شده است که شامل مصرف زیاد قندهای ساده است. نشان داده شده به ترویج بیماریبه این ماده را می توان در نوشابه (و سایر نوشیدنی های شیرین) ، آب نبات ، شربت ذرت با فروکتوز بالا و شکر روی میز یافت.

از سوی دیگر ، همچنین وجود دارد “کربوهیدرات های پیچیده”، که همچنین نوعی قند هستند ، اما باید باشند نه اجتناب شود در واقع ، ما آنها را تشویق می کنیم!

غذاهای کربوهیدرات پیچیده در بدن شما به قندهای ساده تجزیه می شوند ، اما حاوی هم هستند فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنیبه

میوه ها ، سبزیجات ، لوبیا ، حبوبات و غلات کامل حاوی کربوهیدراتهای پیچیده هستند. با توجه به ساختار پیچیده تر ، هضم آنها در بدن شما بیشتر طول می کشد و بنابراین منجر به افزایش قند خون مانند قندهای ساده نمی شود.

بنابراین آیا میوه قند بالایی دارد؟ نه

بله ، میوه ها مانند همه کربوهیدرات ها حاوی مقداری قند هستند ، اما به اندازه یک نوشابه حاوی آن نیست. مقدار موجود در میوه ها تعادل مناسبی برای بدن شما است.

به عنوان مثال:

  • یک عدد 12 اونس کوکاکولا حاوی 39 گرم از شکر
  • یکی سیب حاوی 19 گرم از شکر

ناگفته نماند ، قند موجود در کوکاکولا از شربت ذرت با فروکتوز بالا (یک قند ساده) تهیه می شود ، در حالی که قند طبیعی موجود در سیب به همراه فیبر (که به تثبیت قند خون کمک می کند) ، مواد شیمیایی گیاهی و ویتامین ها می آید. C.

بنابراین دفعه بعد شخصی به شما می گوید میوه نخورید زیرا “قند زیادی دارد!” – هیاهو را باور نکنیدبه آن سیب یا موز را بگیرید و آن را بخورید و بدانید که کار خوبی برای بدن خود انجام می دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قند و سرطان یا به طور کلی کربوهیدرات ها ، این پست های وبلاگ متخصص تغذیه سرطان را بررسی کنید:

چالش هفته نهم:

این هفته یک وعده اضافی میوه بخورید! یک اسموتی میوه درست کنید ، یک پرتقال برای میان وعده بخورید ، مقداری توت روی سالاد خود بپاشید – گزینه ها بی پایان هستند! به ما اطلاع دهید که چگونه از میوه اضافی خود در صفحه فیس بوک ما لذت بردید.

تولید برترین های هفته: زغال اخته

بلوبری به عنوان یکی از “غذاهای مبارزه با سرطان” توسط موسسه تحقیقات سرطان آمریکا ذکر شده است. این توت های کوچک و آبی عمیق مملو از مواد شیمیایی گیاهی و مواد مغذی هستند که در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده است که دارای اثرات ضد سرطانی بالقوه هستند. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها هستند که از آسیب DNA جلوگیری می کند.

نحوه استفاده

می توان آن را تازه یا منجمد مانند سایر میوه ها استفاده کرد. زغال اخته یک طعم عالی برای دستور گرانول پارافیت ما در زیر است!

چاپ

گرانولای کامل

مواد گرانول

  • 1 1/2 فنجان بلغور جو دوسر
  • 1/2 فنجان نارگیل رنده شده شیرین نشده
  • 1/2 فنجان بادام خرد شده
  • 1 فنجان اجیل خرد شده
  • 1/4 فنجان شکر قهوهای
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 فنجان روغن سبزیجات
  • 1/4 فنجان ملاس
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

ترکیبات کامل

  • 1 ظرف ماست یونانی یک وعده
  • زغال اخته یا سایر میوه ها برای رویش

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک کاسه متوسط ​​، تمام مواد خشک را مخلوط کنید.
  3. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد خشک پوشانده شوند.
  4. مخلوط را در یک لایه نازک و یکنواخت روی ورقه پخت بریزید. به مدت 10 دقیقه بپزید.
  5. از فر خارج کرده و هم بزنید. 10 دقیقه دیگر بپزید ، مطمئن شوید که گرانول نمی سوزد.
  6. گرانول را از فر خارج کرده و سرد کنید.
  7. ماست یونانی را در یک کاسه بریزید.
  8. مقدار گرانولای دلخواه را روی ماست اضافه کنید.
  9. روی آن زغال اخته یا میوه های دیگر بریزید.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

یک عکس به اشتراک بگذارید و ما را تگ کنید ، ما نمی توانیم منتظر بمانیم تا ببینیم شما چه کار کرده اید!

-جولی و کارآموز امبر

خوردن رنگین کمان: نکات و ترفندها

هفته هشتم رنگین کمان بخورید: سازماندهی کنید!

دیدگاهتان را بنویسید