مرغ هم بزنید با نخود فرنگی سرخ کنید | آشپزی


این مرغ را با نخود فرنگی سرخ کنید دستور غذا یک ایده غذایی سریع و آسان است که همه آن را دوست خواهند داشت. این غذا که فقط از چند ماده تشکیل شده است ، واقعاً یک غذای خوشمزه است که حاوی پروتئین و سبزیجات است.

نخود فرنگی مرغ را هم بزنید-در ماهیتابه سرخ کنید

من عاشق تهیه این دستور العمل آسان Chicken Snap Pear Stir Fry هستم زیرا بافت نخود فرنگی آن را بسیار ترد و خوشمزه می کند و مرغ نرم و آبدار است. اگرچه از سبزیجات دیگر نیز می توان استفاده کرد ، اما من ترجیح می دهم از فلفل دلمه ای استفاده کنم زیرا رنگ و شیرینی آن را نیز دوست دارم.

در طول ماه های تابستان ، متوجه می شوم که تهیه این غذا با سبزیجات تازه از باغ کاری ساده و آسان است. این سرخ کردن هم بسیار کاربردی است. می توانید آن را با سبزیجات مختلف درست کنید. بیایید آشپزی را شروع کنیم!

محتویات اصلی

مواد لازم برای سرخ کردن مرغ با نخود فرنگی
  • جوجه. من ترجیح می دهم از ران های ضخیم استفاده کنم ، زیرا آنها آبدارتر و نرم تر هستند.
  • نخود سبز. از نخود فرنگی شیرین (نه نخود فرنگی) استفاده کنید ، زیرا ترد تر و شیرین تر است.
  • فلفل دلمه ایبه سایر سبزیجاتی که ممکن است در محل مورد استفاده قرار گیرند عبارتند از هویج (برش خورده به فسفر) ، پیاز یا قارچ.
  • سیر و زنجبیل. هر دو طعم و عطر زیادی به ارمغان می آورند ، بنابراین از دست ندهید.
  • نفت از هر روغنی با طعم خنثی استفاده کنید. من از روغن هسته انگور استفاده کردم.
  • من بید هستم. کم سدیم یا معمولی.
  • نشاسته ذرت. این همان چیزی است که سس را غلیظ می کند.
  • پیازچه در عوض می توان از گشنیز استفاده کرد.

طرز تهیه این مرغ سرخ کرده

1. یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن ، سیر و زنجبیل به آن اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید.

پختن زنجبیل و سیر

2. حالا نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید ، تا زمانی که سبزیجات شروع به پخت کنند ، اما هنوز ترد هستند.

اضافه کردن نخود فرنگی و فلفل دلمه ای

3. سبزیجات را از ماهیتابه جدا کرده و کنار بگذارید.

سبزیجات را از تابه بردارید

4. در همان تابه ، قاشق غذاخوری باقی مانده روغن و مرغ را اضافه کنید. مرغ را به مدت 5-7 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود و شروع به قهوه ای شدن کند.

پختن مرغ

5. در حالی که مرغ در حال پخت است ، سس سویا را با آب و نشاسته ذرت در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

تهیه سس سویا

6. مخلوط سس سویا را اضافه کرده و مرغ را هم بزنید (سس شروع به غلیظ شدن می کند).

سس سویا را به مرغ اضافه کنید

7. حالا دوباره نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را به همراه پیازچه خرد شده اضافه کنید. همه چیز را خوب هم بزنید ، حرارت را خاموش کرده و سرو کنید.

اضافه کردن پیازچه
از نزدیک نمک نخود فرنگی مرغ را هم بزنید-سرخ کنید

نکاتی برای بهترین مرغ سرخ کرده با نخود و نخود فرنگی

  • انتهای نخود فرنگی را کوتاه کنید. شما مجبور نیستید ، اما نگرانی را از نخود فرنگی هنگام خوردن آنها دور می کند.
  • سبزیجات را به قطعات کوچک برش دهید. من معمولاً نخود فرنگی را به اندازه کامل خود می گذارم تا در کنار هم بمانند ، اما اطمینان حاصل می کنم که هرگونه سبزیجات دیگر را حذف کنید تا راحت بخورید و لذت ببرید.
  • مطمئن شوید که مرغ پخته شده است. دماسنج گوشت یک راه عالی برای بررسی این است که آیا مرغ شما آماده شده و پخته شده است. دمای داخلی 165 درجه به این معنی است که مرغ پخته شده و آماده لذت بردن است.

انواع این دستور العمل

  • از سبزیجات مختلف استفاده کنید. بهترین چیز در مورد دستور تهیه مرغ سرخ شده این است که می توانید سبزیجات را تغییر دهید. طعم این دستور غذا را هربار متفاوت کنید. از هویج (خرد شده به کبریت) ، قارچ ، کلم بروکلی ، گل کلم ، پیاز ، کدو سبز یا حتی کدو استفاده کنید.
  • نوع گوشت را تغییر دهید. گوشت گاو نیز یک گزینه عالی برای این دستور غذا است. از هر گوشتی که در دست دارید استفاده کنید.

نحوه ذخیره و گرم کردن مجدد آن

این سرخ کردنی به راحتی ذخیره می شود. کافی است آن را در ظرفی در یخچال بریزید و آن را در آنجا نگه دارید تا برای گرم شدن دوباره آماده شود. باید تا 2 روز تازه بماند. وقتی زمان غذا خوردن دوباره فرا رسید ، در مایکروویو گرم کنید یا در ماهیتابه بجوشانید.

نخود فرنگی مرغ را هم بزنید-در یک کاسه سرخ کنید

شما به راحتی از این دستور ساده مرغ سرخ کرده لذت خواهید برد. آن را به تنهایی یک وعده غذایی کامل تهیه کنید یا آن را با یک سالاد خوب یا یک غذای جانبی سبزیجات مخلوط کنید.

دستور العمل های خوشمزه مرغ برای امتحان کردن:

آموزش تصویری

مرغ را با نخود فرنگی سرخ کنید

تانیا شف

این مرغ را با نخود فرنگی سرخ کنید دستور غذا یک ایده غذایی سریع و آسان است که همه آن را دوست خواهند داشت. این غذا که فقط از چند ماده تشکیل شده است ، واقعاً یک غذای خوشمزه است که حاوی پروتئین و سبزیجات است.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن پانزده دقایق

کل زمان 25 دقایق

دوره غذای اصلی

آشپزخانه آسیایی

بخش ها 4 بخش ها

کالری 357 کیلوکالری

عناصر

  • 1 قاشق سوپخوری روغن هسته انگور (تقسیم شده)
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده
  • 12 oz نخود فرنگی شیرین ، خرد شده و خرد شده (در صورت نیاز)
  • 1 بزرگ فلفل دلمه ای ، به نوار بریده شود
  • 1 پوند. ران مرغ ، به قطعات کوچک بریده شود
  • & frac13؛ کاسه من بید هستم
  • & frac13؛ کاسه اب
  • 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • ¼ کاسه پیازچه خرد شده

دستورالعمل ها

  • یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن ، سیر و زنجبیل به آن اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید.

  • حالا نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید ، تا زمانی که سبزیجات شروع به پخت کنند ، اما هنوز ترد هستند.

  • سبزیجات را از ماهیتابه جدا کرده و کنار بگذارید.

  • در همان ماهیتابه ، قاشق غذاخوری باقی مانده روغن و مرغ را اضافه کنید. مرغ را به مدت 5-7 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود و خوب شروع به سرخ شدن کند.

  • در حالی که مرغ در حال پخت است ، سس سویا را با آب و نشاسته ذرت در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

  • مخلوط سس سویا را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید (سس شروع به غلیظ شدن می کند).

  • حالا نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را به همراه پیازچه خرد شده اضافه کنید. همه چیز را خوب هم بزنید ، حرارت را خاموش کرده و سرو کنید.

یادداشت

انواع این دستور العمل

  • از سبزیجات مختلف استفاده کنید. بهترین چیز در مورد دستور تهیه مرغ سرخ کرده این است که می توانید سبزیجات را تغییر دهید. طعم این دستور غذا را هربار متفاوت کنید. از هویج (کبریت خرد شده) ، قارچ ، کلم بروکلی ، گل کلم ، پیاز ، کدو سبز یا حتی کدو استفاده کنید.
  • نوع گوشت را تغییر دهید. گوشت گاو نیز یک گزینه عالی برای این دستور غذا است. از هر گوشتی که در دست دارید استفاده کنید.

نحوه ذخیره و گرم کردن مجدد آن

این سرخ کردنی به راحتی ذخیره می شود. کافی است آن را در ظرفی در یخچال بریزید و آن را در آنجا نگه دارید تا برای گرم شدن دوباره آماده شود. باید تا 2 روز تازه بماند. بار دیگر زمان غذا خوردن است ، در مایکروویو یا روی حرارت ملایم گرم کنید و در یک ماهیتابه آهسته حرکت کنید.

تغذیه

کالری: 357کیلوکالریکربوهیدرات ها: پانزدهگرمپروتئین: 26گرمچربی: بیست و یکگرمچربی های اشباع شده: 5گرمچربی های غیر اشباع: 6گرمچربی اشباع شده: 8گرمچربی ترانس: 1گرمکلسترول: 85میلی گرمسدیم: 1167میلی گرمپتاسیم: 546میلی گرمفیبر: 4گرمقند: 6گرمویتامین A: 2429رابط کاربریویتامین سی: 107میلی گرمکلسیم: 64میلی گرماهن: 4میلی گرم

این دستور رو امتحان کردی؟در زیر نظر بگذارید ، من نمی توانم منتظر بمانم تا از شما بشنوم!