طرز تهیه آسان و سالم بلغور جو دوسر یک شبه


دستور تهیه جو دوسر سالم یک شبه -1

من نمی توانم باور کنم که این چیز جادویی را به نام جو دوسر شب کشف می کنم. احمقانه این دستور خوشمزه است!

این یکی از آن دستور العمل های “نمی توانم باور کنم-این-سالم است” است که با تمام غذاهای کامل کامل تهیه شده است ، اما طعم آن مانند یک درمان است.

جو دوسر سالم یک وعده غذایی ، میان وعده کامل ، آسان و سالم است

من هرگز طرفدار بلغور جو دوسر گرم نبودم ، بنابراین طبیعتاً ایده بلغور جو دوسر سرد (غلات بلغور جو دوسر؟) هرگز مورد توجه من قرار نگرفت تا اینکه اخیراً در سفر چیزی مشابه را تجربه کردم. حالا من گیر کرده ام.

این دستور غذای سالم بلغور جو دوسر یک شب قبل از خوردن آن بسیار آسان است و تا سه روز در یخچال شما دوام می آورد. بلغور جو دوسر هرچه بیشتر خیس شود نرم می شود ، بنابراین با نسبت شیر ​​به بلغور جو دوسر بازی کنید و زمان را خیس کنید تا دستور کامل خود را بیابید. دستور زیر دو وعده صبحانه یا ناهار بعدی را دو وعده تهیه می کند.

طرز تهیه جو دوسر یک شبه

مرحله 1: یک ظرف را انتخاب کنید

یک شیشه یا کاسه با درب محکم بردارید. یک شیشه شیشه ای مانند هر ظرف یا ظرف شیشه ای عالی عمل می کند.

مواد تشکیل دهنده جو دوسر یک شبه

مرحله 2: مواد خود را لایه لایه کنید

من ترجیح می دهم پارافیت بلغور جو دوسر خود را با میوه ، دانه ها (چیا ، شاهدانه ، یا کتان) و / یا کره آجیل در قسمت زیرین قرار دهم ، سپس یک لایه از بلغور جو دوسر اضافه کرده و این کار را تا حدود 1/2 اینچ تا یک اینچ فضا در محل بالای ظرف شما لایه ها به شما کمک می کنند در هر لقمه ترکیبی خوشمزه از طعم و بافت داشته باشید.

روش مورد علاقه من برای لایه بندی از پایین:

  • چند تکه میوه خرد شده یا خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه (چیا ، کنف ، کتان و …)
  • 1 قاشق چایخوری کره آجیل (کره بادام ، کره بادام زمینی ، کره آفتاب و غیره)
  • 1/4 فنجان یا بیشتر جو دو سر کامل
  • سپس این کار را تکرار کنید تا شیشه تقریباً پر شود و جا برای شیر باقی بماند
  • مخلوط شیر خود را بریزید (زیر را ببینید) ، آن را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید

همیشه جا برای شیر بگذارید! شما برای مایع نیاز دارید و بلغور جو دوسر کمی خیس می شود ، بنابراین همیشه در بالای شیشه یا کاسه ای که استفاده می کنید کمی فضای خالی بگذارید.

بلوبری یک افزودنی فوق العاده است تا در صورت وجود ، بلغور جو دوسر سالم یک شبه را تکمیل کنید.

دستور تهیه جو دوسر یک شبه

مرحله 3: مایع را اضافه کنید

من ترجیح می دهم از همه مواد بدون شکر استفاده کنم و سپس برای کنترل میزان شکر ، یک شیرین کننده طبیعی مانند شربت افرا خالص اضافه کنم. اگر از شربت افرا استفاده می کنید ، حتماً برچسب آن را بخوانید و فقط از شربت افرا 100٪ خالص استفاده کنید ، هیچگونه ترکیب دیگری نباید روی برچسب مواد ذکر شده باشد. کمی شیرینی تنها چیزی است که شما نیاز دارید ؛ عصاره وانیل همچنین طعم لذیذی به آن می بخشد.

شیر بدون شیرین خود را با هر نوع شیرین کننده ای که می خواهید (در صورت تمایل) مخلوط کنید و عصاره وانیل ، دارچین یا هر طعم دهنده دیگری را که قصد استفاده از آن را دارید نیز اضافه کنید. هل آسیاب شده نیز یک افزودنی عالی است.

در صورت لزوم می توانید از آب نیز استفاده کنید.

آسان ، سالم ، بدون جو پخته شده در طول شب

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد


شرح

این دستور غذای جو دوسر یک شبه جزء اصلی برنامه صبحانه من است. این آسان ، پر از فیبر و سفارشی سازی آسان برای شخصی سازی است. عصاره وانیل موجود در شیر را فراموش نکنید ، این طعم را واقعا بالا می برد و بلغور جو دوسر نرم را به یک صبحانه لذیذ تبدیل می کند.


  • 1 موز ، برش خورده (یا هر میوه دلخواه)
  • 12 کره بادام شیرین نشده
  • 1 1/2 قاشق چایخوری دانههای چیا
  • 1 فنجان جو دو سر کامل (نه فوری)
  • 1 فنجان شیر بادام شیرین نشده (یا هر شیر آجیل شیرین نشده)
  • 1 قاشق چایخوری شربت افرا ارگانیک (100٪ شربت افرا واقعی) یا عسل خام
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل با کیفیت بالا
  • اختیاری: انواع توت ها برای رویش


  1. شما به یک شیشه شیشه ای با اندازه دهانه پهن یا یک ظرف شیشه ای مشابه با درپوش محکم نیاز دارید.
  2. در یک کاسه جداگانه ، شیر مغز ، شیرین کننده طبیعی و عصاره وانیل را مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. در شیشه ماسون خود ، مواد را به صورت زیر قرار دهید: 3-4 برش موز ، 2 قاشق غذاخوری کره بادام ، 1/2 قاشق چایخوری دانه چیا ، 1/2 فنجان بلغور جو دوسر ، سپس دو یا سه بار این کار را تکرار کنید تا یک سانتی متر فاصله بین قسمت بالا وجود داشته باشد. از مواد تشکیل دهنده و بالای شیشه ماسون.
  4. مخلوط شیر را روی بلغور جو دوسر بریزید و فاصله ای در حدود 1/2 اینچ در قسمت بالا بگذارید تا جو دوسر با خیس شدن گسترش یابد. چندین بار چاقو یا چنگال را به ته شیشه بچسبانید تا مطمئن شوید شیر کاملاً خیس شده است.
  5. روی آن را محکم ببندید و یک شب در یخچال نگه دارید ، یا حداقل 6 تا 8 ساعت تا بلغور جو دوسر جذب شیر بادام شود.
  6. می توانید با این دستور غذا خلاق باشید و از انواع توت ها به جای موز ، کتان به جای چیا ، یا هر شیر شیرین یا مغز آجیل بدون شیرینی که می خواهید استفاده کنید.


اگر این دستور غذا را دوست دارید و می خواهید در مورد تغذیه سالم بیشتر بیاموزید ، حتماً کتاب من را مطالعه کنید ، عادت سلامتی، اکنون!

بیشتر دستور العمل های جو دوسر یک شبه که ممکن است دوست داشته باشید:

جو دوسر به سبک خانواده با شاهدانه و دانه های چیا

دستور تهیه جو دوسر یک شبه با دانه های چیا و شاهدانه

دستور تهیه جو دوسر سالم یک شبه با پای سیب

دیدگاهتان را بنویسید