دستور پودر چیلی خانگی: عشق و لیمو


اولین باری که این دستور پودر فلفل قرمز را امتحان کردم ، می دانستم که دیگر هرگز از این فروشگاه خرید نمی کنم. خوشمزه ، پیچیده و به طرز شگفت انگیزی آسان تهیه می شود.


پودر چیلی خانگی


این رسمی است: من دیگر هرگز پودر فلفل قرمز را از فروشگاه نخرم. این پودر چیلی خانگی بسیار خوشمزه تر ، پیچیده تر است و تهیه آن نیز پیچیده نیست. ادویه جات ترشی جات و فلفل قرمز خشک شده را روی اجاق تفت دهید ، آنها را در آسیاب ادویه مخلوط کنید و وویلا! شما در کمتر از 10 دقیقه یک پودر چیلی خانگی خوشمزه درست کرده اید.

من می دانم که قبلاً چند بار به Kite String Cantina اشاره کرده ام ، اما باید در اینجا فریاد دیگری به آنها بزنم. آنها یک نوار در همسایگی ما هستند که سس ها و تاکیتوهای شگفت انگیزی را سرو می کند ، و چاشنی فلفل قرمز آنها (که به عنوان “ادویه بادبادک” نیز شناخته می شود) به من انگیزه داد تا این دستور پودر چیلی را تهیه کنم. من سالهاست می دانم که ادویه های آسیاب شده به مرور زمان قدرت خود را از دست می دهند ، اما تا زمانی که آشپزی را با Kite Spice شروع نکردم ، متوجه شدم که یک ترکیب ادویه تازه آسیاب شده چقدر قوی و منحصر به فرد می تواند باشد. به من اعتماد کنید ، هنگامی که این دستور پودر چیلی را امتحان می کنید ، نوع خرید فروشگاه هرگز طعم یکسانی نخواهد داشت.


چیلی خشک گواجیلو


مواد تشکیل دهنده پودر چیلی

مواد اصلی این دستور غذا ، البته ، فلفل چیلی است! من آن را با دو نوع مختلف فلفل چیلی خشک ، گواجیلو (تصویر بالا) و آنچو درست کردم. پودر فلفل قرمز آنچو کمی گرمتر از گوآجیلو است. هر دو نوع فلفل قرمز تند هستند.

اگر قبلاً از چیلی گواجیلو یا آنچو استفاده نکرده اید ، آنها را در یک خواربار فروشی یا ادویه جات مکزیکی ، یا در بخش مکزیکی یا ادویه جات ترشی جات معمولی خود جستجو کنید. همچنین به راحتی می توان آنها را به صورت آنلاین پیدا کرد.


پاپریکا دودی ، دانه زیره ، دانه گشنیز ، دانه رازیانه ، سیر دانه دار ، فلفل دلمه ای و پونه کوهی در یک بشقاب چوبی


من دستور غذا را با 7 ادویه دیگر تکمیل می کنم:

  • دانه زیره ، گشنیز ، پونه کوهی و فلفل دلمه ای – توسط خاکی بودن
  • دانه رازیانه و سیر دانه دار – برای طعم غنی و طعم دار.
  • و فلفل قرمز دودی – برای افزایش طعم دودی فلفل چیلی.

من همچنین کمی نمک و شکر اضافه می کنم تا طعم پودر چیلی متعادل شود.

دستور کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


برش فلفل قرمز خشک با قیچی آشپزخانه


طرز تهیه پودر چیلی

اولین قدم در تهیه این دستور تهیه فلفل قرمز است.

برای برداشتن ساقه های فلفل از قیچی تیز آشپزخانه استفاده کنید. سپس یک شکاف را در یکی از طرفین برش دهید.


دستهایی که فلفل چیلی خشک شده را در امتداد شکاف باز می کنند


هر فلفل دلمه ای را در طول شکاف پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید.


فلفل چیلی خشک شده بدون دانه و ادویه کامل در یک ماهیتابه خشک


در مرحله بعد ، فلفل قرمز و ادویه ها را کامل نان تست کنید. یک ماهیتابه خشک را روی حرارت ملایم گرم کنید و پیازچه ، زیره ، گشنیز و رازیانه را به مدت حدود 30 ثانیه یا تا زمانی که معطر شود برشته کنید. بگذارید کمی سرد شوند …


فلفل قرمز و ادویه جات ترشی جات در آسیاب ادویه جات ترشی جات


… و فلفل قرمز را به قطعات کوچک برش دهید. این مرحله به آنها کمک می کند تا به طور مساوی در آسیاب ادویه مخلوط شوند.


پودر فلفل قرمز خانگی را با آسیاب ادویه مخلوط کنید


در نهایت ، مخلوط کنید! فلفل دلمه ای ، زیره ، گشنیز ، رازیانه ، پاپریکا ، پونه کوهی ، سیر ، فلفل دلمه ای ، نمک و شکر را به آسیاب ادویه اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک پودر خوب به دست آید. بسته به اندازه آسیاب ادویه شما ، ممکن است لازم باشد به صورت دسته ای کار کنید.

فقط همین! پودر فلفل قرمز را در ظرف دربسته تا 12 ماه نگهداری کنید.


کاسه کوچکی از پودر فلفل قرمز خانگی


نحوه استفاده از پودر فلفل قرمز خانگی

ناگفته نماند ، اما این پودر فلفل قرمز خانگی برای تهیه … چیلی عالی است! من یک دستور العمل جدید در دست تهیه دارم که آن را ارائه می دهد. اواخر این هفته مراقب این باشید! با این اوصاف ، اگر از قبل یک غذای فلفل دلمه ای دلخواه دارید که نیاز به پودر چیلی دارد ، مطمئناً می توانید از این چاشنی چیلی خانگی استفاده کنید.

اما گزینه های شما برای استفاده از این ترکیب ادویه به همین جا ختم نمی شود. در اینجا چند روش دیگر برای طبخ با آن آورده شده است:

  • آن را با سبزیجات بو داده مخلوط کنید. به کدو ، سیب زمینی شیرین ، گل کلم یا سیب زمینی فکر کنید. این سبزی نیست ، اما من آن را در نخود برشته ترد نیز دوست دارم.
  • روی نان تست آووکادو بپاشید.
  • سس مورد علاقه خود را بپاشید ، مانند سس گوآکامول یا پنیر وگان.
  • در قابلمه لوبیا بجوشانید ، مانند لوبیا چیتی من ، لوبیا سیاه اجاق گاز ، یا لوبیا سیاه فوری. در این لوبیاهای سرخ شده خانگی نیز فوق العاده خواهد بود!
  • سیب زمینی سرخ کرده خود را ادویه کنید. سیب زمینی معمولی ، شیرین یا هر دو!
  • از آن در سوپ های مورد علاقه خود استفاده کنید. این یک افزودنی عالی برای این سوپ خامه ای لوبیا سیاه است.
  • آن را در ماریناد فجیتا مخلوط کنید. دستور تهیه من را اینجا پیدا کنید.
  • یا آن را به تاکو اضافه کنید ، مثل انبه تند و تاکو لوبیا سیاه یا تاکو سیب زمینی شیرین با آووکادو.

چگونه دوست دارید از پودر فلفل قرمز استفاده کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!


دستور پودر چیلی


ترکیبات ادویه خانگی بیشتر

اگر عاشق این دستور غذا هستید ، یکی از این ادویه های خانگی را در زیر امتحان کنید:

پودر فلفل قرمز

خدمت می کند 12

این پودر چیلی خانگی خاکی ، دودی و پیچیده است. البته طعم قوی به چیلی می بخشد ، اما برای چاشنی سبزیجات بو داده ، لوبیا ، سوپ و موارد دیگر نیز عالی است. برای مشاهده پیشنهادات خاص به پست قبلی مراجعه کنید.

  • 6 شیلی گواجیلو ، یا شیلی نیومکزیکو ، یا 3 شیلی آنچو
  • 3 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
  • قاشق چایخوری بذر گشنیز
  • ¾ قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • قاشق چایخوری دانه های سیر خشک شده
  • قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • ¾ قاشق چایخوری پونه کوهی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
  • شمع ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
  • قاشق چایخوری قند
  • با قیچی ساقه های گواجیلو یا آنچو را خرد کنید ، سپس هر چیلی را به نصف برش داده و دانه های آن را بردارید. فلفل ها را در یک ماهیتابه خشک روی حرارت ملایم با زیره ، گشنیز و دانه های رازیانه تست کنید تا معطر شوند ، حدود 30 ثانیه.

  • فلفل دلمه ای را به قطعات کوچک برش دهید و به آسیاب ادویه منتقل کنید. دانه های زیره ، دانه های گشنیز ، دانه های رازیانه ، سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی ، فلفل دلمه ای ، نمک و شکر را اضافه کنید. در صورت لزوم به صورت پودر خرد کنید و به صورت دسته ای کار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید