ایده های آسان برای غذای تابستانی – Osinga Nutrition


تابستان زمان بسیار خوشی است ، به ویژه در این زمان عجیب در جهان. به نظر می رسد تابستان امسال نیز بسیار گرم است ، بنابراین شما نمی خواهید وقت زیادی را در آشپزخانه صرف کنید در حالی که وسایل اتاق را گرم می کنند.

به همین دلیل است که من امروز غذاهایی را که برای تابستان ترجیح داده می شود برای شما می آورم: آنها به حداقل استفاده از وسایل نیاز دارند و همچنین به سرعت آماده می شوند.

  1. سالاد گالور: هیچ چیز مانند یک سالاد ترد و تازه تابستان نمی گوید. طعم و ترکیبات مختلف را کشف کنید و از این غذا بدون گرما لذت ببرید!
  2. غذاهای فریزر – ما عاشق پخت و پز خوب هستیم ، اما گاهی اوقات ما فقط نمی خواهیم آن را تمام آن هفته بخوریم! بنابراین ما انبوهی از وعده های غذایی را در فریزر انبار کرده ایم ، که زمانی که ما زمان پخت و پز نداریم ، به مدت یک هفته کاملاً کار می کند.
  3. وعده های غذایی را پیش ببرید – چه چیزی راحت تر از این است که مواد را شانه کنید و سپس آنها را در یخچال بیندازید؟ این دقیقاً همان کاری است که من با جو دوسر یک شبه انجام می دهم – فوق العاده!
  4. وعده های غذایی کبابی – تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را خرد کرده و روی یک ورقه پخت قرار دهید … و در فر ما می رویم! راحت تر است؟
  5. TRIALS / SHAKE MIXER – هیدراته بمانید و دوستان من را تغذیه کنید! آنها را به صورت دسته ای مخلوط می کنم و حداقل 3 روز خوب می مانند.
  6. غذاهای سرگرم کننده – همیشه جایی برای آن غذاهای سرگرم کننده وجود دارد! آنها باید هر هفته از شما جدا شوند.

به من بگویید کدام یک از این دستور العمل ها را دوست دارید امتحان کنید!

پای چوپان سیب زمینی شیرین و عدس

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن پنجاه دقایق

  • 1 پوند سیب زمینی سفید
  • 1 پوند سیب زمینی های شیرین
  • 3 قاشق سوپخوری کره گیاهی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 پیاز قطعه قطعه شده
  • 3 میخک ها سیر قطعه قطعه شده
  • 2 فنجان ها سبزیجات منجمد
  • 2 فنجان ها عدس کنسرو شده تخلیه و آبکشی می شود
  • 2 قاشق چایخوری آویشن تازه
  • تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید

  • سیب زمینی های بزرگ را پوست گرفته و نصف کنید. در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب پر کنید تا پوشانده شود. روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​بجوشانید. روی آن را بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خیلی راحت از چاقو جدا شوند بپزید.

  • پس از پخت ، آبکش کنید و سپس به قابلمه برگردانید. با پوره سیب زمینی له کرده و کره وگان را اضافه کنید. کنار بگذارید.

  • در یک قابلمه بزرگ ، روغن زیتون را گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز و سیر را اضافه کنید ، تا کمی قهوه ای شوند (حدود 5 دقیقه).

  • وقتی قهوه ای طلایی شد ، سبزیجات یخ زده را به همراه 1/4 فنجان آب یا آب سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. حرارت دهید تا سبزیجات یخ زده شوند. عدس پخته شده و آویشن را به مدت 1-2 دقیقه به قابلمه اضافه کنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. کمی با سیب زمینی خرد کن له کنید تا غلیظ شود.

  • مخلوط سبزیجات و عدس را به یک ظرف پخت 2 لیتری که کمی چرب کرده اید منتقل کنید. روی آن را با سیب زمینی پوره شده قرار دهید.

  • به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. به مدت 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای طلایی شوند ، روی حرارت زیاد تفت دهید.

  • قبل از سرو بگذارید سرد شود.

ماکارونی پخته شده هموس

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 40 دقایق

  • 1 نیم لیتر گوجه گیلاسی
  • 1 کدو سبز بریده شده
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 فلفل قرمز بریده شده
  • 1/2 کاسه گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 کاسه حمص
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 8 oz ماکارونی خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس در یک ظرف پخت بزرگ ، گوجه فرنگی گیلاس ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل دلمه ای قرمز ، گوجه فرنگی خشک شده و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • یک چاه در وسط ظرف پخت خود قرار دهید و حمص خود را اضافه کنید. روی هموس را ریحان خشک شده ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده بگذارید ، سپس در فر قرار دهید تا به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها تاول زده و آبدار شوند ، بپزد.

  • در همین حال ، ماکارونی را طبق دستور بسته بپزید.

  • وقتی سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر را با چنگال با دقت له کنید تا تمام آب آنها کاملاً آزاد شود ، سپس آنها را با حمص مخلوط کنید تا سس غلیظ تری به دست آید. ماکارونی پخته شده را بریزید و نوش جان کنید.

آب سبز

  • 1 کاسه اسفناج
  • 1/2 چنار منجمد
  • 1/2 انبه منجمد
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 کاسه اب

بلغور جو دوسر روزانه با توت فرنگی و نارگیل

  • 1/2 کاسه بلغور جو دوسر
  • 1/2 کاسه شیر بادام
  • 1/2 کاسه ماست گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق سوپخوری دانههای چیا
  • 1 کاسه توت فرنگی بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل رنده شده

سالاد توفو BBQ

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 10 دقایق

  • 1 کیت سالاد از پیش ساخته شده به دو تقسیم شده است
  • 8 oz توفو
  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 2 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 2 قاشق سوپخوری سس BBQ
  • توفو را به مکعب برش دهید. آنها را به طور مساوی روی یک سطح صاف قرار دهید ، مانند یک تخته برش که با حوله های کاغذی پوشانده شده است یا یک حوله تمیز. روی آن را با یک لایه دستمال کاغذی بپوشانید ، یک ورقه پخت را روی آن قرار دهید و سپس چیزی سنگین مانند یک کتاب بزرگ یا یک ماهیتابه چدنی بگذارید. به این ترتیب 15 دقیقه فشار دهید.

  • در حالی که توفو فشرده می شود ، جعبه سالاد را بین دو ظرف تقسیم کنید.

  • در یک کاسه فلزی متوسط ​​، نشاسته ذرت ، روغن و سس BBQ را مخلوط کنید. مکعب های فشرده توفو را در آن مخلوط کنید. می توانید آنها را روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه سرخ کنید یا آنها را در سرخ کن به مدت 13 دقیقه ، در دمای 390 درجه فارنهایت ، بپزید.

  • توفو پخته شده را با جعبه سالاد ترکیب کنید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید