Tamaatar Sos Ke Lie Vyanjan Vidhi


پاستا با پنه کوریزو در سس گوجه فرنگی

وعده های غذایی فرمول 2 زمان آماده سازی 10 دقیقه. زمان پخت 30 دقیقه زمان کل 40 دقیقه سطح دشواری: آسان. این فرمول برای آشپز اشتها آور و خوک دوست است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر آماده سازی را روی یک بشقاب قرار دهید و اجازه دهید کوریزو جادوی خود را انجام دهد.

پاستا با پنه کوریزو در سس گوجه فرنگی


چیز:

100 گرم ماکارونی پن
6 گوجه فرنگی یا 1 فنجان پوره گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری سیر برش خورده
نمک و فلفل برای چشیدن
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 فنجان کوریزو برش خورده
چند شاخه ریحان ترد
اصلاح پارمزان
دستورالعمل های مرحله به مرحله برای تهیه ماکارونی پنه کوریزو در سس گوجه فرنگی
آب حباب دار در ظرف سس. ماکارونی پنه را اضافه کنید و بگذارید مدتی دیگر بپزد. ساکت و آرام.
روغن زیتون را در یک بشقاب گرم کنید. سیر و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید.
کوریزو را اضافه کنید و 10-12 دقیقه بپزید. سس باید رنگ قرمز غنی تولید کند.
طعم آن را بررسی کنید و ماکارونی پنه را اضافه کنید. دوست داشتم.

با ریحان جدید و پارمزان تزیین کنید.

رژیم زمستانی: فواید مصرف گوجه فرنگی

فواید گوجه فرنگی

گوجه فرنگی منبع عالی ویتامین C ، پتاسیم ، فولات و ویتامین K است. گوجه فرنگی از 95 درصد آب تشکیل شده است. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر هستند ، زیرا یک گوجه فرنگی متوسط ​​حدود 1.5 گرم تأمین می کند. گوجه فرنگی منبع خوبی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. با مصرف گوجه فرنگی خطر سرطان کاهش می یابد. اگر خوردن گوجه فرنگی خام را دوست ندارید ، سوپ درست کنید و بخورید.

5 گوجه فرنگی بردارید و آنها را تکه تکه کنید. 4 حبه سیر ، زنجبیل پوست کنده 1 اینچی ، 1 عدد چیلی سبز و مقداری برگ گشنیز بردارید. همه را با هم در یک شیشه مخلوط کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. از ریختن آب خودداری کنید. مخلوط را الک کنید.

حالا یک ماهیتابه و کمی روغن بردارید. یک قاشق چای خوری زیره ، یک قاشق چای خوری آسافوئیتیدا و 2-3 برگ کاری به آن اضافه کنید و مخلوط را روی آن بریزید. حالا نمک و نمک سیاه را به مزه اضافه کنید. در صورت لزوم پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.

خوب بپز

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه:

6 عدد گوجه فرنگی بزرگ ، 1 عدد سیب زمینی بزرگ ،

1/2 نارگیل (رنده شده) ، 1/2 قطعه زنجبیل ،

2 فلفل قرمز ، 3 سیر ،

1 قاشق چایخوری پودر گشنیز

200 گرم نخود فرنگی (آب پز) ،

4 قاشق غذاخوری روغن ، نمک به مزه.

روش:

گوجه فرنگی پر شده
گوجه فرنگی پر شده


گوجه فرنگی ها را بشویید ، روی آنها را برش دهید و داخل آن را بردارید و در یک کاسه قرار دهید. گوجه فرنگی ها را با نوک رو به بالا جدا کنید.

نارگیل ، زنجبیل ، فلفل قرمز ، سیر و گشنیز را در مخلوط کن خرد کنید.

روغن را در یک کاسه قابلمه گرم کنید. سیب زمینی خرد شده را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

وقتی برداشته شد و کنار گذاشت

در همان روغن ، ادویه های آسیاب شده داخل گوجه فرنگی را مخلوط کرده و سرخ کنید. 5 دقیقه بپزید. سیب زمینی پخته شده ، نخود فرنگی و نمک را اضافه کنید.

گوجه فرنگی را با مواد پخته شده پر کنید. بالای گوجه فرنگی قرار دهید. 750 میلی لیتر آب در ظرف قابلمه بریزید. گوجه فرنگی ها را روی یک تابه بخارپز قرار دهید. 5-10 دقیقه بخارپز کنید.

برداشته و گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید