Risotto Verde – سرآشپز طبیعی CNM و سرآشپز طبیعی وگان


  • در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت ملایم ، تره را به آرامی با روغن و کمی نمک به مدت 3-5 دقیقه عرق کنید تا یکدست شود.

  • سیر را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید.

  • برنج خیس خورده را بشویید و با تره پخته به تابه اضافه کنید. 1-2 دقیقه هم بزنید تا حبوبات براق به نظر برسند. این طعم را افزایش می دهد و به پخت برنج در دانه های جداگانه کمک می کند و از چسبیدن آنها جلوگیری می کند.

  • 2 قاشق غذاخوری آب سبزیجات را بریزید و با درب باز روی حرارت ملایم کم بجوشانید. فقط زمانی که بقیه مواد جذب شدند ، آبگوشت بیشتری اضافه کنید. پخت برنج ریزوتو باید تقریباً 35-45 دقیقه طول بکشد تا بپزد. شاید لازم نباشد از همه سهام استفاده کنید.

  • در همین حال ، یک قابلمه متوسط ​​آب را به جوش بیاورید.

  • یک کاسه بزرگ مخلوط کن تهیه کنید و آن را با آب یخ پر کنید.

  • پس از جوش آمدن آب ، لوبیاها را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سفید کنید. با یک قاشق شکاف ، لوبیاها را برداشته و در آب یخ قرار دهید. سفید کردن و تاثیرگذاری به شل شدن پوست و حفظ شادابی ، رنگ پر جنب و جوش و حفظ ویتامین و مواد مغذی در سبزیجات کمک می کند.

  • پوست سفت خارجی را با فشار دادن یا فشردن لوبیا بردارید تا از پوست جدا شود. لوبیای پوست کنده را کنار بگذارید.

  • هنگامی که دیگ آب دوباره به جوش آمد ، مارچوبه را به مدت 1 دقیقه سفید کنید و سپس در آب یخ قرار دهید. با لوبیا رزرو کنید.

  • هنگامی که آب دوباره به جوش آمد ، نخودها را به مدت 1 دقیقه سفید کرده و در آب یخ بگذارید. به مخلوط کن اضافه کرده و رزرو کنید.

  • اسفناج ، ریحان ، جعفری و نعنا را به مدت 10-15 ثانیه خالی کرده و دوباره در آب یخ بکشید. با یک قاشق شکاف دار بردارید و با نخود فرنگی در مخلوط کن بریزید. دانه های برشته ، پوست لیموی تازه رنده شده و آب فشرده (دانه ها را دور بریزید) ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود. اگر مخلوط بیش از حد غلیظ است ، مقداری آب “سفید شده” به آن اضافه کنید تا نازک شود. شما می خواهید قوام و بافت بین یک پوره و یک پستو باشد.

  • وقتی برنج ریزوتو پخته شد اما هنوز هم لقمه ای داشت ، پوره پستو ، لوبیا لیمو ، مارچوبه و رب میسو را بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید تا داغ شود.

  • ریزوتو را به دو وعده تقسیم کنید و روی آن را با میکروگرین ، گیاهان تازه ، دانه های برشته شده و یک لیوان لیمو ترش کنید. بلافاصله سرو کنید.

  • دیدگاهتان را بنویسید