1 عدد دستور پخت اورزو با سوسیس مرغ


دستور جو 1 دیگ

این دستور جو 1 دیگ وقتی می خواهیم یک وعده غذای راحت گرم در وسط هفته بخواهیم ، این نجات من است.

شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت زیرا تهیه آن حدود 30 دقیقه طول می کشد ، و بچه ها و بزرگسالان آن را دوست خواهند داشت. من دوست دارم آن را یک نسخه پیچیده تر (و سالم تر!) از mac و پنیر بدانم.

من تعادل را دوست دارم و گاهی اوقات آنچه ما نیاز داریم یک بشقاب گرم ماکارونی خامه ای است. این مورد مربوط به اورزو است ، یکی از ترکیباتی که به نظر می رسد فانتزی است ، اما تهیه آن بسیار آسان است. اورزو یک غذای جانبی عالی درست می کند ، به عنوان یک غذای اصلی خوشمزه است و حتی بهتر است وقتی همه در یک قابلمه کنار هم قرار بگیرند.

ظاهر اورزو چگونه است؟ Orzo در ابتدا شبیه برنج دانه بلند است. کمی نزدیکتر نگاه کنید خواهید دید که کمی صاف تر و بیضی شکل تر است. در هنگام پخت منبسط می شود.

تفاوت بین اورزو و برنج چیست؟ Orzo ممکن است شبیه برنج باشد ، اما شکل کوچکی از ماکارونی است. ریزوتو ، اورزو و برنج کربوهیدراتهای رایج در غذاهای سبک مدیترانه ای و به طور خاص ایتالیایی هستند.

این است خمیر جو سالم تر از برنج؟ پاستا اورزو حدود 50 درصد کالری بیشتری نسبت به برنج دارد. این میوه سالم تر از برنج نیست ، اما داشتن پاستا گاه به گاه می تواند بخشی از برنامه غذایی سالم باشد.

1 قابلمه دستور پخت مواد غذایی Orzo

اورزو (البته!)

اورزو یک پاستا است که شبیه برنج است. این یک ماده سرگرم کننده برای طبخ است و تقریباً با هر چیزی همراه است. این دستور العمل به طور خاص برای اورزو نوشته شده است ، بنابراین من آن را با هیچ چیز جایگزین نمی کنم. اورزو به طور کلی یک ماکارونی گندمی است. هنگام خرید ماکارونی معمولی (گندم) ، به دنبال چیزی با کیفیت بالا می گردم و ترجیح می دهم چیزی را تهیه کنم که از آرد ایتالیایی تهیه شده باشد. به نظر من هضم آن آسان تر است. این روزها می توانید چنین ماکارونی را در بسیاری از فروشگاه ها پیدا کنید ، هزینه آن کمی بیشتر است ، اما برای من ، ارزشش را دارد. آنچه را که برای شما مناسب است دریافت کنید.

سوسیس مرغ یا مرغ پخته شده

دستور پاستای سوسیس مرغ

صادقانه بگویم ، من یک سوسیس بزرگ نیستم ، اما این غذا با سوسیس مرغ بسیار خوب است (نه سوسیس صبحانه ، بلکه آنهایی که بیشتر شبیه سوسیس هستند ، هه! من نیز خیلی اهل سوسیس نیستم. عاشق سوسیس. اما به اندازه این سوسیس مرغ). من یک بسته را در زمانی که به یک غذای سریع نیاز دارم در یخچال نگه می دارم.

این دستور اورزو نیاز به 4 سوسیس مرغ دارد که در یک بسته از قبل پخته می شوند. شما به سادگی آنها را در ماهیتابه قبل از پخت بقیه این دستور غذا گرم می کنید. من اغلب سوسیس سیب و مرغ با نام تجاری Whole Foods می خریدم (تصویر بالا را ببینید) ، اما هر سوسیس مرغ از قبل پخته شده کار می کند. من همچنین مارک Aidells را که می توانید در آمازون یا Costco پیدا کنید ، دوست دارم. همچنین می توانید از هر مرغ پخته شده ای که از روز قبل باقی مانده است استفاده کنید.

نکته: فقط با حذف کامل مرغ می توانید این دستور غذا را گیاهخواری کنید.

آب مرغ یا سبزیجات

من این دستور 1 قابلمه اورزو را شبیه طرز تهیه ریزوتو می کنم و می گذارم تمام مایع مستقیماً در تابه خیس بخورد. آب مرغ یا سبزیجات طعم زیادی به اورزو می بخشد ، اما اگر خود را بدون آبگوشت می بینید ، می توانید از آب معمولی نیز استفاده کنید.

پنیر پارمزان

من از عشقم به پنیر پارمزان اغلب به این دلیل که یک پنیر فوق العاده بدون لاکتوز است. همچنین می توانید از Pecorino Romano استفاده کنید ، اگرچه طعم بسیار قوی تری خواهد داشت. اگر می خواهید این غذا بدون لبنیات باشد ، می توانید آن را اینجا بگذارید ، فقط خامه تر خواهد بود. اگر آن را کنار گذاشتید کمی نمک اضافه کنید.

جو

اسفناج کوچک

وقتی اسفناج را به تابه اضافه می کنید ، خیلی زیاد به نظر می رسد ، اما نگران نباشید! فوق العاده می پزد و نه تنها طعم ، بلکه فیبر و مواد مغذی اضافی را نیز به بشقاب شما می افزاید. من یک کیسه 5 اونسی اسفناج می خرم و از همه چیز استفاده می کنم. اگر اسفناج شما شل است ، این حدود 5 مشت بزرگ است.

گوجه گیلاسی

گوجه فرنگی طعم و بافت مورد نیاز را به این غذا می افزاید. هر گوجه فرنگی کوچکی کار می کند. من گوجه فرنگی انگور را که از وسط نصف می شود دوست دارم ، اما هر گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی کوچک جواب می دهد. از تمام پینت استفاده کنید ، آنها همچنین می پزند.

آب لیمو تازه

آب لیمو تازه در اینجا ضروری است! واقعاً همه چیز را در پایان به هم پیوند می دهد. آن را رد نکنید. و همیشه از آب لیمو تازه استفاده کنید. محتویات بطری ها عمدتاً دارای اسید سیتریک با طعم لیمو هستند و آن را به آب لیمو واقعی اضافه نمی کند. هنگام افزودن لیمو به ماکارونی یا سوپ هایی مانند این ، همیشه آن را بعد از خاموش کردن حرارت آخرین هم بزنید تا طعم آن روشن بماند.

اگر مقداری در یخچال داشته باشم گاهی به آن کپر اضافه می کنم. آنها اینجا خوب هستند ، اما اگر هیچ غذایی در دست ندارید ، این غذا نیز عالی است.

نکات دستور العمل جو 1 قابلمه

می توانید اورزو را به عنوان برنج یا ماکارونی تهیه کنید ، اگرچه زمان پخت سریع تری نسبت به برنج دارد. اکثر دستور العمل های اورزو توصیه می کنند آب را مانند بیشتر ماکارونی تخلیه کنید. از آن برای تهیه سالاد ماکارونی ، یک غذای ماکارونی لیمو ترش مانند دستور زیر ، یا جایگزینی آن در غذاهای برنجی خود استفاده کنید.

دستور العمل های قابلمه ای مانند این با اورزو به خوبی کار می کند و برای یک وعده غذایی سریع یک هفته ای مناسب است. به جای پختن و تخلیه اورزو ، من این اورزو 1 قابلمه ای را شبیه یک غذای ریزوتو می کنم.

فقط نسبت یک پوند اورزو (معمولاً یک بسته) به 4 فنجان (یک چهارم) آب گوشت یا آب را به خاطر بسپارید. با استفاده از این نسبت ، می توانید با ایده استفاده از آماده سازی به سبک ریزوتو برای اورزو بازی کنید.

جو مرغ

مزایای تغذیه ای دستور العمل 1 گلدان اورزو

در این ظرف ، کلسیم را از آن دریافت خواهید کرد پنیر پارمزان پنیر (که فاقد لاکتوز است) و پروتئین مرغ. (من همچنین تحت پوشش شما قرار گرفته ام ماکارونی بدون لبنیات) برای تهیه این غذای گیاهی ، فقط سوسیس مرغ را حذف کنید.

دستور پخت من یک پاز اورزو همچنین دارای افزایش پتاسیم ، ویتامین A و ویتامین C موجود در اسفناج است و یک وعده غذایی لذیذ را به ارمغان می آورد. اگر می خواهید آن را کنار بگذارید و در نظرات زیر چگونه می شود ، به من اطلاع دهید!

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد


شرح

این دستور العمل ساده و در عین حال خوش طعم اورزو ، جایگزینی عالی برای پاستاهای خامه ای سنتی است. من آن را یک مک و پنیر پیچیده و سالم می دانم.


  • 2 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چایخوری روغن زیتون باکره ، تقسیم شده
  • 4 سوسیس مرغ به قطعات 1 اینچ (سوسیس مرغ از قبل پخته می شود ؛ من غذاهای کامل مرغ و سیب را دوست دارم) یا 2 فنجان سینه مرغ پخته ، برش خورده یا رنده شده
  • 1 موسیر خرد شده
  • 1 پوند جو پوندی
  • 4 فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات
  • 1 1/4 فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده (برای بهترین طعم و سالم ترین گزینه ، پارمیجیانو ریجیانو واقعی را انتخاب کنید)
  • 1/2 فنجان اب
  • 1 پیمانه گوجه فرنگی انگور ، نصف طول
  • 1 (5 اونس) کیسه اسفناج بچه تازه (یا 45 یک مشت بزرگ اسفناج بچه)
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه (از یکی لیمو بزرگ)
  • نمک دریا
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • اختیاری: 2 قاشق غذاخوری کپر


  1. یک ماهیتابه یا فر هلندی را با حرارت متوسط ​​متوسط ​​بالا گرم کنید.
  2. 1 قاشق چای خوری باکره اضافه کنید روغن زیتون و سوسیس مرغ خرد شده یا پخته شده سینه مرغ، به مدت 5-6 دقیقه بپزید تا گرم شود و در اطراف لبه ها طلایی شود. (سوسیس مرغ قبلاً پخته شده است ، بنابراین آنها را کمی گرم کرده و کمی قهوه ای کنید.) سوسیس یا مرغ را بردارید و روی یک بشقاب بگذارید و تکه ها را در تابه بگذارید.
  3. همان تابه را بچرخانید به وسط آتش با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتونبه اضافه کردن موسیر چرخ کرده و تفت دادن تا نرم ، قهوه ای نشود ، 2-3 دقیقه.
  4. حرارت را زیاد کرده و پودر خشک شده را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا پاستا به مدت 2-3 دقیقه کمی برشته شود.
  5. حرارت را زیاد کرده و حرارت خود را اضافه کنید سوپ مرغ/گیاه خواری سهام بجوشانید ، سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. اگر آب سدیم شما کم است ، 2 قاشق چای خوری نمک دریا اضافه کنید.
  6. به مدت 6-7 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا ماکارونی آماده شود al dente و بیشتر مایع جذب می شود. آنها را هر دقیقه به شدت هم بزنید تا مقداری نشاسته از ماکارونی خارج شود (شبیه طرز تهیه ریزوتو).
  7. هنگامی که اورزو خامه ای به نظر می رسد و بیشتر آب گوشت را جذب کرده است ، 1/2 فنجان آب اضافه کنید و 1 فنجان پارمزان رنده شده را اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  8. چند نوبت خاک تازه اضافه کنید فلفل سیاه سپس fگوجه فرنگی های خرد شده و اسفناج را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا گوجه ها نرم و نرم شوند و اسفناج پژمرده شود.
  9. حرارت را خاموش کرده و اضافه کنید آب لیموبه همچنین می توانید از کپرهای خود به عنوان استفاده کنید تزئین کردن، اگر شما علاقه داشته باشید.
  10. گرم سرو کنید. 1-Pot Orzo تا 3 روز در یخچال ، سرپوشیده نگهداری می شود.


یادداشت

  • گوجه فرنگی گیلاسی نیز در این دستور غذا موثر است. آنها کمی شیرین تر می شوند.
  • مدت زمان پخت اورزو 7-10 دقیقه است. آل دنده به این معنی است که اورزو پخته شده هنوز کمی سفت است.
  • شما می خواهید اورزو را هنگام پخت هم بزنید تا نشاسته از پاستا خارج شود. بعد از هر هم زدن آن را بچشید و در صورت نرم بودن نمک اضافه کنید.
  • اگر اورزو زیاد حباب می زند حرارت را کم کنید و اگر غلیظ شد یک قاشق غذاخوری دیگر آب اضافه کنید. هر یک یا دو دقیقه هم بزنید تا خوب و کرم رنگ شود.
  • قبل از نگهداری از قورباغه در درب یخچال ، اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود. این تا 3 روز ادامه خواهد داشت ، اما صادقانه بگویم که ما هرگز اینقدر دوام نیاوردیم!
  • این غذا بهتر است تازه باشد ، اما اگر بعداً یک دسته تهیه می کنید ، می توانید آن را تا سه ماه فریز کنید.


کلید واژه ها: دستور جو ، 1 قابلمه جو

دستور العمل های دیگری که دوست خواهید داشت

دیدگاهتان را بنویسید