کیک لیمویی پولنتا ریکوتا – داستان آشپزخانه سبز


می دانم که شما برای تهیه کیک اینجا هستید. اما چند نکته وجود دارد که ما ابتدا می خواستیم به اشتراک بگذاریم. خواهید دید که در حال حاضر اتفاقات زیادی در زندگی ما رخ می دهد. ما در اینستاگرام به آن اشاره کرده ایم اما هنوز اینجا نیست. بنابراین اینجا پیش می رود. ما در حال حرکت به دانمارک هستیم! لوئیز رویای مادام العمر را در سر می پروراند و تحصیلات خود را برای مامایی شدن آغاز کرد. مدرسه مامایی در کپنهاگ است ، بنابراین همه ما به خانه ای کوچک در حومه شهر نقل مکان می کنیم. این پرسش که کجا باید زندگی کنیم و کدام کشور را خانه می نامیم همیشه در خانواده ما یک مسئله بوده است ، زیرا من معتقدم در بیشتر روابط دو تابعیتی این مسئله وجود دارد. ما ترکیبی از سوئدی و دانمارکی را با کودکان صحبت می کنیم و پس از گذراندن 12 سال در سوئد ، اکنون آماده دانمارک هستیم و بعد از تابستان در حال حرکت هستیم. ما هیجان زده ایم ، اما البته از تمام اوضاع و همه تغییرات برای ما و بچه ها می ترسیم و فروتن هستیم. آنها از نقل مکان به خانه (با ترامپولین!) و نزدیک شدن به مادربزرگشان خوشحال می شوند ، اما درک تغییرات و مدرسه جدید نیز برایشان مشکل است. اگر تجربه ای در مورد مهاجرت به یک کشور جدید با فرزندان دارید ، خوشحال می شویم هرگونه توصیه ای را که می خواهید بشنویم.

ما به کار با داستانهای آشپزخانه سبز ادامه خواهیم داد ، اما البته لوئیز نیز تمرکز زیادی روی مطالعات خود خواهد داشت.
ما چیزهای سرگرم کننده زیادی برای GKS برنامه ریزی کرده ایم. ما روی مجموعه جدیدی از خالکوبی ها کار می کنیم ، من هنوز در استودیو Green Kitchen ، شرکت تولیدی ما کار می کنم. و ما همچنین در حال کار بر روی کتاب جدیدی هستیم که برای بهار آینده برنامه ریزی شده است! ما هنوز نامی را فاش نکرده ایم ، اما از آن بسیار هیجان زده ایم.

سال گذشته ما خط مکمل های گیاهی خود را به همراه Puori راه اندازی کردیم و به کار با آنها ادامه می دهیم ، محصولات را توسعه می دهیم و به دنبال گسترش دامنه هستیم. پودر پروتئین مدتی است موجود نیست ، اما اکنون دوباره به انبارها آمده است. برای جشن گرفتن ، 20 درصد کد تخفیف داریم که تا ماه مه در دسترس است. می توانید از طریق این پیوند سفارش دهید و از GKS_MAY21 برای دریافت تخفیف استفاده کنید. محصول مورد علاقه می B12 Berry Booster است ، بنابراین اگر هنوز آن را امتحان نکرده اید ، اکنون یک فرصت خوب است.

رفتن به موضوع اصلی روز. کیک! این یک درمان واقعی است. این دستور غذا بر اساس یک کیک پولنتا در کتاب سفرهای آشپزخانه سبز ما تهیه شده است ، اما ما آن را کمی تغییر دادیم تا مرطوب تر شود و آن را به شکل کیک وارونه با حلقه های لیمو زیبا و شربت عسل لیمو تبدیل کردیم. این ترکیب کاملی از یک چیزکیک ایتالیایی و یک کیک خرده نرم با طعم و بافت بذر پولنتا و خشخاش است. از نظر جادویی بسیار مرطوب است اما سنگین نیست. همچنین به طور طبیعی فاقد گلوتن است و فقط برای عطرهای فوق العاده گلدار با عسل شیرین می شود. ما از پنیر ریکوتا استفاده می کنیم که طعم کیک را حتی بعد از یک روز در یخچال بهتر می کند.

مدت زیادی از فیلمبرداری یوتیوب ما نمی گذرد ، اما برای جشن گرفتن این کیک و برنامه های متحرک خود ، بالاخره یک فیلم کوچک برای شما ساختیم. امیدوارم درک این فرآیند برای شما آسان تر شود.



دیدگاهتان را بنویسید