کیک شکلاتی وگان – بهترین دستور العمل!


طرز تهیه یک دستور کیک شکلاتی خوشمزه و آسان ، فقط با چند ماده اولیه. این مناسب برای هر مناسبت است!

دستور تهیه کیک شکلاتی وگان

بهترین کیک شکلاتی وگان

این کیک ساده گیاهی یک دستور عالی است که می توانید هر زمان که مناسب است یک کیک شکلاتی درست کنید.

بدون نیاز به مواد دیوانه کننده یا تخم مرغ کتان ، این دستور هرگز شما را ناامید نمی کند. می توان به راحتی آن را برای ایجاد طعم های مختلف سفارشی کرد ، و افراد غیر گیاهخوار نیز آن را دوست دارند ، بنابراین شما آن را می شناسید باید باشد خوب!

این براونی های لوبیا سیاه را نیز امتحان کنید – بدون آرد مورد نیاز است

دستور تهیه کیک شکلاتی وگان ساده

کیک روی هر یک از موارد زیر به خوبی کار می کند:

روز تولد

کباب کردن

وعده های غذایی مشترک

فارغ التحصیلی

سالگردها

سیسمونی نوزاد

جلسات خانوادگی

مهمانی های لباس خواب

مهمانی – جشن جلسات

مهمانی های شام

طعم آن شبیه کیک شکلاتی کلاسیک است زیرا است یک کیک شکلاتی کلاسیک!

بر خلاف بسیاری از دستور العمل های کیک گیاهی دیگر ، این ماده به یک ماده واحد نیاز ندارد که در کیک های شکلاتی سنتی یافت نشود ، مانند تخم کتان یا چیا ، آووکادو یا لوبیا سیاه.

جوش شیرین به بالا آمدن آن کمک می کند و سس سیب ، موز یا ماست غیر لبنی کیک را بدون تخم مرغ کنار هم می کشد و آن را بسیار سبک و پف دار می کند. این دستور می تواند بدون لبنیات ، بدون تخم مرغ ، غلات کامل و حتی بدون روغن باشد.

هیچ کس به سالم و گیاهی بودن آن شک نمی کند.

نسخه واحد: کیک فنجانی شکلاتی وگان

کیک لایه ای شکلات گیاهی بدون تخم مرغ بدون لبنیات

طعم کیک شکلاتی

کیک Mound Bar: روی آن را با خامه نارگیل یا موس شکلاتی وگان و روی آن را با نارگیل بیشتر رنده کنید.

کیک شکلاتی با نوتلا: هر لایه را با کره فندقی شکلاتی یا دستور نوتلا سالم من مات کنید.

کیک شکلاتی آلمانی: یک لعاب کارامل خانگی یا خریداری شده با مخلوط گردو خرد شده و نارگیل برشته اضافه کنید.

کیک شکلاتی جنگل سیاه جنگل سیاه: با خامه نارگیل یا خامه بادام هندی سرخ کنید و با گیلاس یا مربای گیلاس تزئین کنید.

کیک موکا: یک پیمانه کوچک قهوه فوری به لعاب شکلاتی مورد علاقه خود یا موس آووکادوی شکلاتی من اضافه کنید.

کیک کره بادام زمینی شکلاتی شکلاتی: از کره بادام زمینی به جای روغن برای کیک بدون روغن استفاده کنید. دستور پخت پنیر خامه ای وگان را از پست Easy Cinnamon Rolls من بپاشید و نصف فنجان کره بادام زمینی را داخل خمیر بریزید.

در حال حاضر پرطرفدار: چگونه سیب زمینی شیرین بپزیم – 3 ترفند مخفی

کیک شکلاتی دو لایه وگان

طرز تهیه کیک شکلاتی وگان

با جمع آوری همه مواد شروع کنید.

فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو تابه گرد یا مربع 8 اینچی را چرب کنید ، سپس آنها را کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ ، آرد ، پودر کاکائو ، نمک ، جوش شیرین ، شیرین کننده و چیپس های شکلاتی اختیاری را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

اگر از کره بادام استفاده می کنید ، آن را به آرامی گرم کنید تا یکدست شود و به راحتی جدا شود. کره یا روغن آجیل ، سس سیب ، ماست یا موز ، آب و عصاره خالص وانیل را در یک کاسه جدید با هم مخلوط کنید. (اگر می خواهید کیک یک کاسه باشد ، از نظر فنی این کار را می کند که تمام مواد مایع را به مخلوط خشک اضافه کنید.)

مرطوب را در مخلوط خشک بریزید و هم بزنید تا فقط مخلوط شود. بیش از حد مخلوط نکنید. قالب های آماده شده 8 اینچی را صاف کنید و خمیر را به طور مساوی بین تابه ها تقسیم کنید.

به مدت 25 دقیقه روی قفسه مرکزی فر بپزید ، یا تا زمانی که کیک ها بالا بیایند و یک خلال دندان که در وسط کیک قرار داده شده تقریباً تمیز بیرون بیاید.

بگذارید قبل از یخ زدن سرد شود. (لازم نیست ، اما اگر می توانید صبر کنید ، توصیه می کنم کیک را یک شب بگذارید و تا روز بعد مزه آن را نچشید ، زیرا طعم آن بعد از یک روز نشستن غنی تر و شیرین تر است.)

وقتی آماده فریز شدن شدید ، دور قالب های کیک را با چاقو بچرخانید ، سپس کیک شکلاتی را روی دو صفحه وارونه کنید. جداگانه یخ بزنید ، سپس یک کیک را روی کیک دیگر قرار دهید. خمیر را به کناره ها اضافه کنید ، سپس سرو کنید و لذت ببرید. در صورت تمایل می توانید کیک را زودتر سرخ کنید.

من دوست دارم غذاهای باقیمانده را در یخچال نگهداری کنم تا تازه بمانند (مخصوصاً اگر با یخ زدگی فاسد شده منجمد شده باشند) تا یک هفته ، اما اگر دوست دارید می توانید آنها را یک تا دو روز در دمای اتاق سرپوشیده نگه دارید. برش های کیک را می توان فریز کرد.

بهترین کیک شکلاتی وگان

دستور العمل های تهیه کیک وگان

من این پنیر خامه ای شکلاتی بدون کره را توصیه می کنم.

یا با خیال راحت از بستنی خانگی مورد علاقه خود یا یکی از گزینه های ذکر شده در بالا در بخش “طعم کیک شکلاتی” این پست استفاده کنید.

با کمال تعجب ، فراستینگ های تجاری زیادی نیز وجود دارند که به طور تصادفی گیاهی هستند ، از جمله طعم های Duncan Hines ، Pillsbury ، Simple Mills ، Miss Jones و Betty Crocker. به برچسب ها نگاه کنید تا ببینید کدام طعم ها حاوی لبنیات نیستند.

در بالا ، ویدیوی دستور تهیه کیک شکلاتی وگان را مشاهده کنید

طرز تهیه کیک شکلاتی وگان
  • 2 فنجان ها آرد املایی یا سفید (برای کربوهیدرات کم ، این دستور کیک کتو را امتحان کنید)
  • 3/4 کاسه پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 کاسه مینی چیپس شکلات ، اختیاری
  • 1 1/2 کاسه قند، یا زایلیتول بدون قند
  • 1/2 کاسه کوبا ، موز یا ماست به دلخواه
  • 1/2 کاسه نفت ، کره بادام یا یک محصول جانبی آلرژی زا
  • 1 1/2 قاشق سوپخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 1/2 کاسه اب
  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو تابه 8 اینچی را چرب کنید. کنار بگذارید. آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، نمک ، چیپس سیب زمینی اختیاری و شیرین کننده را در یک کاسه ترکیب کنید. اگر از کره بادام استفاده می کنید ، آن را به آرامی گرم کنید تا یکدست شود و به راحتی جدا شود. در یک کاسه جدید ، روغن یا کره آجیل ، سس سیب یا ماست ، آب و وانیل را با هم مخلوط کنید. مرطوب را بریزید تا خشک شود و هم بزنید تا فقط ترکیب شود (بیش از حد مخلوط نکنید). داخل ماهیتابه ها بریزید.به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که خمیر بالا بیاید و خلال دندانی که در وسط کیک ها قرار داده شده است تقریبا تمیز بیرون بیاید ، بپزید. (من دوست دارم آنها را وقتی هنوز کمی پخته اند بیرون بیاورم ، بگذارم خنک شوند و سپس آنها را یک شب در یخچال بگذارم. این باعث می شود که آنها بیش از حد نپزند و وقتی کیک ها سفت شوند ، سفت می شوند.) اگر می توانید صبر کنید ، توصیه می کنم تا روز بعد مزه نچشید … این کیک بعد از یک روز نشستن بسیار غنی تر و شیرین تر است! هنگامی که آماده یخ زدگی هستید ، با چاقو از طرفین پایین بروید ، سپس هر کیک را روی یک بشقاب بزرگ وارونه کنید. جداگانه یخ بزنید ، سپس اگر می خواهید کیک دو لایه داشته باشید ، یک کیک را روی کیک دیگر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید کناره ها را فریز کنید. من برخی از دستور العمل های مورد علاقه خود را در این پست پیوند دادم.به اطلاعات تغذیه مراجعه کنید

دستور العمل های دسر گیاهی بیشتر

براونی شکلاتی وگان

براونی های گیاهی

کوکی های شکلاتی شکلاتی وگان

کوکی های شکلاتی شکلاتی وگان

نان موز شکلاتی

نان موز شکلاتی

بهترین دسر مهمانی چیزکیکی گیاهی

دستور تهیه کیک پنیر وگان

طرز تهیه ترافل شکلاتی آسان

ترافل شکلاتی

بهترین رول دارچین گیاهی نرم خانگی

رول دارچین گیاهی







4.93 / 5

(74)

دیدگاهتان را بنویسید