کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات


کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات سبک ، رضایت بخش و مملو از طعم ها و مواد تازه الهام گرفته از مدیترانه است. الهه سلامت وضعیت = به دست آمده!

ما رسماً به روزهای سگ تابستانی در قلب غرب میانه رسیده ایم! این همانطور است که من و بچه ها به آن می گوییم ، تامال داغ بیرون – WOOF.

با این اوصاف ، تمایل به ایستادن روی اجاق گاز در حال حاضر کم است ، به همین دلیل از کاسه مرغ یونانی با کربوهیدرات کم تشکر می کنم ، که خوب است ، تا حدی گزنده و سرخ شده است ، اما بیشتر سرد ، تازه و فوق العاده است. طراوت بخش شما عاشق این نوع سبک اما دلچسب و کم کربوهیدرات سالاد کلاسیک یونانی خواهید بود. ساعت ها مرا سیر نگه می دارد!

کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات با برنج گل کلم و مرغ کبابی

مواد لازم

یک سالاد کلاسیک یونانی حاوی سبزی خرد شده ، زیتون و پنیرهایی است که با وینایگرت یونانی آغشته شده است. تازه است ، چنگال است و کاملاً غیرقابل مقاومت است ، اگرچه تصمیم گرفتم همه چیز را درجه یک کنم و با برخی از افزودنی های خوشمزه آن را به ارزش یک وعده اصلی غذایی تبدیل کنم. این چیزی است که شما نیاز دارید:

  • سبزیجات تازه: گوجه فرنگی انگور یا گیلاس ، خیار انگلیسی و پیاز قرمز نازک برش خورده ، جعبه های سبزیجات تازه را در این کاسه مرغ یونانی نشان می دهد.
  • زیتون کالاماتا: زیتون کالاماتا نمکی ، شور است و غنای بسیار ارزشمندی را برای این غذا به ارمغان می آورد. من زیتون یونانی بدون مارک Mezzetta را دوست دارم که فاقد گلوتن است.
  • پانسمان یونانی: پانسمان یونانی پونه کوهی و سرکه شراب قرمز نه تنها به عنوان ماریناد برای مرغ کبابی عمل می کند ، بلکه در انتها روی کاسه می ریزد. فوق العاده تند و روشن است.
  • مرغ کبابی: سینه های مرغ بدون استخوان و پوست بدون چربی در پانسمان خانگی یونانی ترشی می شوند و سپس داخل یا خارج از منزل کباب می شوند ، هر کدام برای شما راحت تر است! با خیال راحت پیشاپیش غذا تهیه کنید و سپس در این کاسه ها سرد سرو کنید.
  • سس تساتزیکی: سس تساتزیکی بیشتر بخاطر ترکیب با ژیروس شناخته می شود ، اما این طعم خنک و طراوت نیز کاملاً با مرغ بریان تند در این کاسه های یونانی ترکیب می شود. با خیال راحت آن را خانگی تهیه کنید ، اگرچه من عاشق این سس گیاهی به سبک تزاتزیکی هستم. سس فتا زده شده من نیز عالی خواهد بود!
  • گیاهان تازه: شوید تازه یا جعفری را بریزید و روی این کاسه ها بپاشید تا طعم تازه ای به هر لقمه اضافه شود.
  • برنج گل کلم: آه ، ستاره کم کربوهیدرات کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات. گل کلم منجمد با برنج در روغن زیتون فوق بکر تفت داده می شود و به سادگی با نمک سیر ، فلفل ، کمی پونه کوهی خشک شده و کمی آب لیمو تازه چاشنی می شود. این یک لنگر سبک ، کم کربوهیدرات و سالم برای این کاسه های مرغ است.

بشقاب آماده سازی وعده غذایی کامل

من نه تنها یک غذای مرغ یونانی را برای یک شام خوب که گرما را گرم می کند دوست دارم ، بلکه برای ناهارهای آماده غذا نیز مناسب است! همه مواد را مانند یک ظرف در یک ظرف پیرکس یا ظروف سرامیکی یا شیشه ماسون قرار دهید ، سپس 3-4 روز در یخچال قرار دهید. در حین حرکت ، یک ناهار تازه بخورید و بخورید ، بدون نیاز به گرم کردن مجدد.

برنج گل کلم برای ناهارهای آماده غذا عالی است زیرا برخلاف برنج سفید پخته ، پس از سرد شدن خوب و نرم می ماند. خوب ، صحبت کافی ، غذای بیشتر – شما عاشق این کاسه های مرغ یونانی کم کربوهیدرات هستید. بیایید آن را انجام دهیم!

کاسه های یونانی کم کربوهیدرات با سس تساتزیکی

نان گوشت خوک کبابی سریع با سس چیلی انجیر

طرز تهیه کاسه مرغ یونانی

با انجام این کار شروع کنید سس یونانی / ماریناد مرغ آنها یکی و یکسان هستند. در یک ظرف با درب محکم ، با هم تکان دهید:

  • روغن زیتون اضافی
  • سرکه شراب قرمز
  • خردل دیژون
  • عسل یا شکر سفید
  • سیر
  • گیاهان خشک و ادویه جات ترشی جات: پونه کوهی خشک شده ، پودر پیاز ، نمک ، فلفل

پانسمان خانگی یونانی و ماریناد مرغ در یک کوزه

سپس 2 عدد سینه مرغ ، در مجموع حدود 1 پوند ، به ضخامت یکنواخت. سینه های مرغ را روی تخته مخصوص برش گوشت می گذارم ، روی آنها را با Glad Press ‘n Seal می پوشانم ، سپس از پتک گوشتی برای له کردن تا مرغ یکدست استفاده می کنم ، و مطمئن می شوم که به طور یکنواخت کباب می شود.

سینه مرغ کوبیده روی تخته برش

مرغ را به یک کیسه بزرگ زیپلاک اضافه کنید ، سپس 1/3 فنجان سس / ماریناد تهیه شده یونانی ، به اضافه نمک و فلفل اضافه کنید. سپس مهر و موم کنید تا یکدست شود ، سپس به مدت 30 دقیقه یا تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مارین شود.

سینه های مرغ با لباس یونانی در کیسه زیپ قفل شده است

وقتی زمان پخت فرا رسید ، تابه مرغ گوشتی را روی حرارت زیاد گرم کنید تا خیلی داغ شود ، سپس حرارت را کمی کم کنید ، مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا سینه های مرغ دیگر به ته تابه نچسبند. به راحتی رها کنید. مقداری ماریناد از کیسه را روی سینه های مرغ بریزید ، سپس ورق بزنید ، حرارت را کمی دیگر کم کنید و از طرف دیگر بپزید تا مرغ پخته شود.

روش دیگر ، می توانید از کوره معمولی گاز یا زغال برای پخت مرغ استفاده کنید. شما می خواهید مرحله قرار دادن ماریناد را بر روی مرغ قبل از چرخاندن آن نادیده بگیرید ، زیرا این باعث شیوع می شود.

سینه مرغ ترشی خورده که در تابه گریل پخته می شود

در حالی که مرغ در حال پخت است ، گل کلم را با برنج یخ زده در مقداری روغن زیتون بکر تفت دهید ، نمک سیر ، پونه کوهی خشک شده ، فلفل و یک قطره آب لیموی تازه را مزه دار کنید. در کاسه ها سرو کنید و سپس مرغ کبابی برش خورده یا خرد کنید و همه غذاهای خوشمزه سالاد یونانی کلاسیک: گوجه فرنگی تازه ، خیار ، پیاز قرمز و گیاهان دارویی ، زیتون کالاماتا و سس تاززیکی تازه و خامه ای. روی آن بیشتر پانسمان یونانی بپاشید ، سپس حفاری کرده و DEVOUR کنید.

امیدوارم این کاسه های مرغ یونانی تازه و سالم کم کربوهیدرات را دوست داشته باشید – لذت ببرید لذت ببرید!

کاسه های یونانی کم کربوهیدرات با مقدار زیادی مواد تازه

دستور العمل های بیشتری برای پر کردن

کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات

شرح

کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات سبک ، رضایت بخش و مملو از طعم ها و مواد تازه الهام گرفته از مدیترانه است. الهه سلامت وضعیت = به دست آمده!

عناصر

  • 2 سینه مرغ (~ 1 پوند) ، له شده تا ضخامت یکنواخت
  • یک عدد خیار انگلیسی ، رنده شده و سپس چرخ کرده
  • 1/2 پیاز قرمز ، نصف شده و سپس نازک خرد کنید
  • گوجه فرنگی انگور یا گیلاس ، نصف شده
  • زیتون کالاماتا ، نصف شده
  • پنیر فتا خرد شده
  • سس Tzatziki (من از نام تجاری Good Foods خوشم می آید)
  • گیاهان تازه خرد شده: شوید یا جعفری
  • برای پانسمان / ماریناد یونانی
    • کمی 1 فنجان روغن زیتون باکره
    • 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
    • 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
    • 1 قاشق چایخوری پیاز خشک خرد شده یا 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
    • 1 قاشق چایخوری عسل یا شکر سفید
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 1 حبه سیر ، خرد شده ، فشرده یا بسیار ریز خرد شده
    • 3/4 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
    • فلفل دلخواه
  • برای برنج گل کلم:
    • برنج گل کلم منجمد (به اندازه دلخواه)
    • روغن زیتون اضافی
    • نمک سیر
    • فلفل
    • کمی پونه کوهی خشک شده
    • ورقه های لیمو تازه

آدرس ها

  1. برای سس یونانی / ماریناد: همه مواد را در یک شیشه با درب محکم مخلوط کرده و سپس تکان دهید تا خوب مخلوط شوند.
  2. سینه های مرغ را در کیسه Ziplock بزرگ قرار دهید ، سپس 1/3 فنجان سس یونانی / ماریناد ، به اضافه نمک و فلفل اضافی اضافه کنید ، سپس کیسه را ببندید و له کنید. به مدت 30 دقیقه یا تا چند ساعت در یخچال ترشی کنید.
  3. یک تابه گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید یا یک گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید تا حداقل به 500 درجه برسد. سینه های مرغ را اضافه کنید ، سپس حرارت را کمی کم کنید تا متوسط ​​شود و گریل کنید تا زمانی که مرغ دیگر به تابه / گریل نچسبد و در زیر علامت های زغال زیبایی وجود داشته باشد. اگر از تابه گریل استفاده می کنید ، مقداری ماریناد را روی مرغ بریزید ، سپس برگردانید و دوباره حرارت را کمی کم کنید. (در صورت استفاده از کباب پز واقعی ، این مرحله را رد کنید ، زیرا ماریناد باعث شعله ور شدن می شود.) کباب کنید تا مرغ پخته شود ، سپس آن را در بشقاب بردارید و بگذارید حداقل 10 دقیقه قبل از برش یا خرد کردن استراحت کند.
  4. برای برنج گل کلم: یک قطره روغن زیتون فوق بکر را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. گل کلم را به برنج یخ زده اضافه کنید ، سپس نمک سیر ، فلفل و کمی پونه کوهی خشک شده را مزه دار کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. کمی آب لیمو تازه را فشرده و هم بزنید تا مخلوط شود.
  5. برنج گل کلم پخته شده را در انتهای 4 کاسه قرار دهید ، سپس مرغ برشته شده و مواد باقی مانده را روی آن قرار دهید: خیار ، پیاز قرمز ، گوجه فرنگی ، زیتون ، پنیر فتا ، سس تاتزیکی و سبزی تازه. سپس با سس یونانی یا ماریناد اضافی بریزید و سپس سرو کنید.

این دستور از آیووا دختر می خورد ، http://iowagirleats.com.

عکس کلاژ کاسه مرغ یونانی کم کربوهیدرات

دیدگاهتان را بنویسید