پنکیک موز وگان: چند آشپز


این پنکیک های موز وگان یک لذت کامل است! آنها طعم شیرین کاملی دارند و به راحتی با مواد ساده می توان آنها را تهیه کرد.

با موز رسیده چه کنیم؟ برخی از مردم ممکن است به طور پیش فرض نان موز را انتخاب کنند ، اما مورد علاقه ما همیشه به سمت صبحانه متمایل است. اینها را امتحان کنید پنکیک موز گیاهی! این نوزادان سریع ، آسان و خوشمزه هستند – و غذاهای باقیمانده ، میان وعده های بسیار خوبی تهیه می کنند ، در کره آجیل با کمی شربت افرا پخته شده اند. این آخرین دستور تهیه پنکیک گیاهی به راحتی با مواد ساده درست می شود – بدون نیاز به جایگزین تخم مرغ! ما آنها را به عنوان یک خانواده امتحان کردیم و آنها نتوانستند هیجان خود را متوقف کنند.

مواد لازم در پنکیک موز گیاهی

چیزی که در پنکیک موز به هیچ وجه نمی توانید از آن مصالحه کنید – باید موز رسیده داشته باشید! این بدان معناست که موزها کاملا قهوه ای هستند و بوی موز رسیده در آشپزخانه شما پیچیده است. هنگامی که آنها را تهیه کردید ، چیز زیادی در این دستور غذا وجود ندارد! این چیزی است که شما نیاز دارید:

  • موز رسیده
  • روغن خنثی: زیر را ببینید
  • شیر غیر لبنی (ما از شیر جو استفاده می کنیم)
  • گندم کامل و آرد همه منظوره
  • بیکینگ پودر و نمک
  • شکر قهوهای
  • دارچین

مواد مرطوب را با مواد خشک مخلوط کرده و خمیر را بپزید تا طلایی شود. یک لقمه بخورید و تمام می شود بنابراین دنج و خوشمزه – بسته بندی شده با مقدار مناسب طعم موز.

پنکیک موز گیاهی

بدون نیاز به جایگزین تخم مرغ

این پنکیک های موز گیاهی نه تنها به دلیل طعم خوشمزه فوق العاده هستند – نیازی به جایگزین تخم مرغ نیز نیست! بسیاری از دستور العمل های پنکیک گیاهی نیاز به جایگزینی تخم مرغ مانند تخم کتان دارند که آماده سازی آنها 15 دقیقه طول می کشد. در اینجا نیازی به آن نیست – موز و روغن کاملاً به عنوان چسب عمل می کنند!

شیرهای گیاهی: شیر جو دوسر و موارد دیگر

بهترین شیر غیر لبنی برای پنکیک موز گیاهی؟ در اینجا موارد دلخواه ما و چند گزینه دیگر برای امتحان کردن وجود دارد:

  • بهترین گزینه: شیر جو دوسر. شیر جو دوسر دارای بافت خامه ای مناسب و طعم خنثی برای افزودن به غذاهای پخته شده و پنکیک است.
  • این نیز کار می کند: شیر بادام. شیر بادام یک شیر غیر لبنی عالی برای پخت وگان است. این بافت ظریف و طعم دلپذیر دارد ، اما در دستور العمل هایی مانند پنکیک نمی توانید تفاوت را تشخیص دهید.
  • گزینه های دیگر: شیر بادام زمینی ، شیر سویا یا شیر نارگیل. شیر بادام زمینی و شیر سویا نیز برای پنکیک عالی هستند ، زیرا هر دو طعم خنثی دارند. شیر نارگیل می تواند طعم نارگیل را اضافه کند ، بنابراین ما معمولاً از آن در پنکیک استفاده نمی کنیم.
پنکیک موز گیاهی

استفاده از روغن های خنثی

آخرین نکته در مورد روکش های گیاهی برای پنکیک موز؟ از روغن خنثی عالی استفاده کنید! ما همچنین از روغن خنثی در دستور العمل های استاندارد پنکیک خود استفاده می کنیم – صادقانه ، زیرا ما دوست نداریم کره را ذوب کنیم! این به خوبی کار می کند و در این دستور العمل کاملاً ضروری است تا بافت براق به پنکیک ها داده شود.

روغن خنثی خوب برای استفاده چیست؟ انگور انتخاب خوبی است. ما همچنین می توانیم روغن گیاهی ارگانیک را در صورت یافتن دوست داشته باشیم. اگر دوست دارید با روغن نارگیل غذا بپزید ، از روغن نارگیل خنک و ذوب شده تصفیه شده استفاده کنید.

تاپینگ پنکیک موز وگان

آیا می خواهید به آن پنکیک های موز گیاهی مواد افزودنی اضافه کنید؟ آسمان حد است! در اینجا برخی از روش های مورد علاقه ما برای تقویت آنها آمده است:

پنکیک موز گیاهی

دستور العمل های پنکیک بیشتر

آیا شما عاشق پنکیک هستید؟ ما همچنین. در اینجا چند دستور العمل خوشمزه تر از پنکیک وجود دارد که باید امتحان کنید:

این دستور پنکیک موز گیاهی است …

گیاهی ، گیاهی ، گیاهی و بدون لبنیات. برای تهیه پنکیک موز بدون گلوتن ، به پنکیک موز بدون گلوتن بروید.

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد

شرح

این پنکیک های موز وگان یک لذت کامل است! آنها طعم شیرین کاملی دارند و به راحتی با مواد ساده می توان آنها را تهیه کرد.


  • 1 فنجان پوره موز رسیده 2 بزرگ)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن خنثی (یا روغن نارگیل ذوب شده و سرد شده)
  • 1 فنجان شیر غیر لبنی (شیر جو دوسر یا شیر بادام)
  • ¾ لیوان آرد همه منظوره
  • ¾ لیوان آرد گندم کامل
  • ½ قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن (یا شکر دانه دار)
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر


  1. در یک کاسه متوسط ​​، موز را با چنگال له کرده و اندازه کنید. روغن و شیر خنثی را بزنید.
  2. در یک کاسه متوسط ​​دیگر ، آرد همه منظوره ، آرد گندم کامل ، دارچین ، بیکینگ پودر ، شکر و نمک کوشر را با هم مخلوط کنید.
  3. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر یکدست ایجاد شود.
  4. یک ماهیتابه را با روغن نارگیل چرب کنید و چربی اضافی را با یک حوله کاغذی پاک کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. خمیر را در حلقه های کوچک (هر کدام حدود ¼ فنجان) بریزید. پنکیک ها را بپزید تا حباب ها روی آن ظاهر شوند و ته آن قهوه ای طلایی شود – کلید کم و کند است! سپس آنها را برگردانید و بپزید تا تمام شوند.
  5. در صورت غلیظ شدن مقدار کمی شیر به باقی مانده خمیر اضافه کنید و این کار را تکرار کنید. (توجه داشته باشید که ماهیتابه در دسته دوم بسیار داغ می شود.) پنکیک های پخته شده را زیر کاسه معکوس قرار دهید تا گرم شود. بلافاصله با شربت افرا سرو کنید.

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: اجاق گاز
  • آشپزخانه: آمریکایی

کلید واژه ها: پنکیک موز گیاهی

دیدگاهتان را بنویسید