پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه


این پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه این یک راه خوشمزه و خوشمزه برای شروع روز است. انجام آن بسیار آسان است ، این یکی است بشقاب صبحانه مقوی و سالم که می تواند متناسب با هر کام متفاوت باشد.

صبحانه پنکیک سیب زمینی و تخم مرغ روی یک کاردک

اگر می خواهید صبح خود را با یک صبحانه مقوی که حاوی سبزیجات سالم و پروتئین بدون چربی است شروع کنید ، این پنکیک صبحانه تخم مرغ و سیب زمینی برای شما مناسب است. این دستور غذا واقعاً ساده است ، اما طعم آن خوشمزه است. سیب زمینی خرد شده ، فلفل دلمه ای ترد و پیازچه معطر طعم و بافت فوق العاده ای به این پنکیک صبحانه می دهد.

یکی از بهترین ویژگی های این پنکیک سیب زمینی تخم مرغ صبحانه این است که چقدر متنوع است. می توانید مواد متناسب با سلیقه خود یا هر چیزی که در دست دارید را اضافه یا جایگزین کنید. این یک دستور عالی است که می توانید از آن برای افرادی که برای صبحانه استفاده می کنید استفاده کنید زیرا ظاهر و طعم فوق العاده ای دارد ، اما آماده شدن آن زیاد طول نمی کشد. اجازه دهید مواد تشکیل دهنده این غذا را ببینیم.

محتویات اصلی

  • سیب زمینیها. همانطور که ترجیح می دهید پوست را نگه دارید یا آن را جدا کنید.
  • فلفل دلمه ای. قرمز ، زرد یا سبز ، هر رنگی جواب می دهد.
  • پیازچه در عوض می توانید از شوید یا جعفری استفاده کنید.
  • تخم مرغ این همچنین به اتصال مواد پنکیک به یکدیگر کمک می کند.
  • فلفل نمک. تلاش كردن.

چگونه انجامش بدهیم

1. با استفاده از یک رنده جعبه ، سیب زمینی را رنده کرده و در کاسه مخلوط کن بریزید.

2. تخم مرغ ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید.

3. روغن را در یک ماهیتابه نچسب متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را اضافه کرده و با قاشق صاف کنید (ضخامت آن باید حدود ½ تا ¾ اینچ باشد).

4. ظرف را با درب بپوشانید و حدود 5-7 دقیقه بپزید. سپس آن را با کمک بشقاب برگردانید و 5-7 دقیقه دیگر بپزید.

نکاتی در مورد بهترین پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه

  • سبزیجات را به مکعب های کوچک برش دهید. برای جلوگیری از کلوچه صبحانه توده ای ، فلفل دلمه ای و پیازچه را به مکعب های کوچک برش دهید تا از پنکیک ضخیم تر نباشند که ضخامت آن باید ½ تا ¾ اینچ باشد.
  • از ماهیتابه نچسب استفاده کنید. حتماً از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا پنکیک سیب زمینی صبحانه شما هنگام چرخاندن آن به راحتی نچسبد و از بین نرود.
  • روی پنکیک را بپوشانید تا کاملاً بپزد. از آنجا که این پنکیک ضخیم است و می خواهید بدون سوختن لایه بالایی آن را بپزید ، روی آن را ببندید تا جلوه بخار دهی ایجاد شود و پخت و پز سریعتر شود.
  • از یک بشقاب برای برگرداندن آن استفاده کنید. این بسیار ساده تر از استفاده از یک کاردک است و همچنین احتمال شکستن پنکیک را کاهش می دهد.

انواع این دستور العمل

  • پروتئین اضافه کنید. اگر می خواهید پروتئین و طعم طعم دهنده بیشتری به پنکیک خود اضافه کنید ، بیکن ، ژامبون یا سوسیس خرد شده را در ترکیب امتحان کنید.
  • سبزیجات مختلف را جایگزین کنید. گوجه فرنگی ، هویج ، کرفس ، پیاز یا هر سبزی دیگری که دوست دارید اضافه کنید. فقط آنها را به اندازه مشابه بقیه مواد برش دهید.
  • آن را گیاهی کنید به جای تخم مرغ ، می توانید از آرد و شیر گیاهی به عنوان چسب استفاده کنید. برای پروتئین بیشتر ، توفو را به صورت نان بریزید و به پنکیک اضافه کنید.
  • کمی ادویه اضافه کنید. برای طعم بیشتر ، مقداری پودر سیر ، فلفل قرمز ، زیره سبز یا پاپریکا بپاشید.

نحوه ذخیره و گرم کردن مجدد آن

این پنکیک های سیب زمینی و تخم مرغ را برای صبحانه پس از سرد شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 2 روزبه شما همچنین می توانید آنها را فریز کنید بعد از سرد شدن و یخ زدن تا سفت شدن آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. سپس آنها را به یک ظرف مخصوص فریزر منتقل کنید. آنها تا 2 ماه دوام خواهند داشت. روی فر را روی 450 درجه فارنهایت روی یک ورقه پخت گرم کنید ، که در یک لایه قرار گرفته است. آنها باید 15 دقیقه در صورت یخ زدن ، 5-10 دقیقه از یخچال خارج شوند.

با چه چیزی به این خدمت کنم

  • با سس. روی این پنکیک های صبحانه را با سس مورد علاقه خود قرار دهید ، از جمله سس Tzatziki ، سیب ، سس قارچ آسان ، سس گوجه فرنگی یا خامه ترش.
  • با گوشت. با این پنکیک تخم مرغ سیب زمینی صبحانه مقداری غذای اصلی صبحانه مانند بیکن ، سوسیس یا گوشت گاو ذرت بخورید. آنها را با کوفته مرغ خوشمزه نیز امتحان کنید.
  • همراه سبزیجات. پنکیک صبحانه خود را با سبزیجات فجیتا سرخ شده ، سالاد گوجه فرنگی ترشی یا سالاد خیار تازه بخورید.
  • خودش. این پنکیک سیب زمینی تخم مرغ به تنهایی یک صبحانه عالی است. از یک برش مانند یک غذای خوشمزه و سبک لذت ببرید.

این پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه این یک دستور غذایی سالم و خوشمزه است که بسیار آسان است. برای ناهارهای بزرگ خانوادگی یا صبحانه های روز هفته عالی عمل می کند. موفقیت برای همه خواهد بود.

دستور العمل های صبحانه خوشمزه تر:

آموزش تصویری

پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه

تانیا شف

این پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه این یک راه خوشمزه و خوشمزه برای شروع روز است. تهیه آن بسیار آسان است ، این یک غذای صبحانه مقوی و سالم است که می تواند متناسب با هر کام متفاوت باشد.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن پانزده دقایق

کل زمان 25 دقایق

دوره صبحانه

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 2 بخش ها

کالری 287 کیلوکالری

عناصر

  • 2 نیم سیب زمینیها
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • ½ نیم فلفل دلمه ای ، خرد شده
  • ½ کاسه پیازچه خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا طعم دادن
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا طعم دادن
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون

دستورالعمل ها

  • با استفاده از یک رنده جعبه ، سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه مخلوط کن بریزید.

  • تخم مرغ ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید.

  • روغن را در یک ماهیتابه نچسب متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را اضافه کرده و با قاشق صاف کنید (ضخامت آن باید حدود ½ تا ¾ اینچ باشد).

  • درب ظرف را بپوشانید و حدود 5-7 دقیقه بپزید. سپس آن را با کمک بشقاب برگردانید و 5-7 دقیقه دیگر بپزید.

یادداشت

نکاتی در مورد بهترین پنکیک تخم مرغ و سیب زمینی برای صبحانه

  • سبزیجات را به مکعب های کوچک برش دهید. برای جلوگیری از کلوچه صبحانه توده ای ، فلفل دلمه ای و پیازچه را به مکعب های کوچک برش دهید تا از پنکیک ضخیم تر نباشند که ضخامت آن باید ½ تا ¾ اینچ باشد.
  • از ماهیتابه نچسب استفاده کنید. مطمئن شوید که از یک ماهیتابه نچسب استفاده می کنید تا پنکیک سیب زمینی صبحانه شما هنگام چرخاندن آن به راحتی نچسبد و از بین نرود.
  • روی پنکیک را بپوشانید تا کاملاً بپزد. از آنجایی که این پنکیک ضخیم است و می خواهید بدون سوختن لایه بالایی آن را بپزید ، روی آن را ببندید تا جلوه بخار دهی ایجاد شود و سرعت پخت و پز افزایش یابد.
  • از یک بشقاب برای برگرداندن آن استفاده کنید. این بسیار راحت تر از استفاده از یک کاردک است و همچنین احتمال شکستن پنکیک را کاهش می دهد.

نحوه ذخیره و گرم کردن مجدد آن

این پنکیک های سیب زمینی و تخم مرغ را برای صبحانه پس از خنک شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 2 روزبه شما همچنین می توانید آنها را فریز کنید بعد از سرد شدن و یخ زدن تا سفت شدن آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. سپس آنها را به یک ظرف مخصوص فریزر منتقل کنید. آنها تا 2 ماه دوام خواهند داشت. روی فر را روی 450 درجه فارنهایت روی یک ورقه پخت گرم کنید ، که در یک لایه قرار گرفته است. آنها باید 15 دقیقه در صورت یخ زدن ، 5-10 دقیقه از یخچال خارج شوند.

تغذیه

کالری: 287کیلوکالریکربوهیدرات ها: 3. 4گرمپروتئین: یازدهگرمچربی: 12گرمچربی های اشباع شده: 3گرمچربی های غیر اشباع: 2گرمچربی اشباع شده: 7گرمچربی ترانس: 1گرمکلسترول: 186میلی گرمسدیم: 564میلی گرمپتاسیم: 925میلی گرمفیبر: 5گرمقند: 3گرمویتامین A: 1457رابط کاربریویتامین سی: 76میلی گرمکلسیم: 72میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور رو امتحان کردی؟نظر خود را در زیر بنویسید ، من بی صبرانه منتظر هستم تا از شما بشنوم!