پای مرغ با پیراشکی در قابلمه


پوره پای مرغ مرغ با مرغ و کوفته در یک قابلمه پیت مرغ Gnocchi مرغ مخلوط می شود! این دستور العمل فوق العاده آرامش بخش در ظرفی در کمتر از 30 دقیقه پخته می شود.

اگرچه چند هفته از تابستان شیرین ما باقی مانده است ، هرج و مرج سال تحصیلی ما را فرا گرفته است. تقویم من پر از قرارها و جهت گیری است و می دانم که اوضاع به این زودی ها کند نمی شود. گوئن تا چند هفته دیگر رقص را شروع می کند (کفش های کوچک باله اش؟ نمی تواند!) Cam شانس خود را امتحان می کند ، یا بهتر بگویم پا، در فوتبال پاییز امسال ، و من در جستجوی کلاس تیراندازی با کمان برای آقای لینکلن هستم.

باشد که شانس همیشه به نفع ما باشد!

با این اوصاف ، من دستور العمل های آسان و دوستدار خانواده را که می توان به صورت جیف تهیه کرد ، تهیه می کنم ، و پای قابلمه مرغ One Pot Gnocchi Chicken Pit به طور کامل مناسب است. این دستور شام فوق العاده دنج و بدون گلوتن در کمتر از 30 دقیقه و در ماهیتابه پخته می شود و برای این زمان شلوغ سال مناسب است!

پای مرغ بدون پوسته با گنوکی در کاسه

پای مرغ + مرغ و کوفته

کیک قابلمه مرغ وانکوچی یک قابلمه مانند کودک عشق بین مرغ و پیراشکی و پای قابلمه مرغ است. ما پر کردن ضخیم و خامه ای شکلات مرغ را با بافت جویدنی و خوش طعم Chicken & Dumplings با افزودن ناوچی های لطیف و بدون گلوتن به مخلوط ترکیب می کنیم.

همه راحتی هر کدام ، اما بدون پوسته یا کوفته برای تهیه. این ریمیکس یک ارتقا کامل است!

چند یادداشت دستور

  1. از قبل آماده کنید: این دستور را می توان زودتر تهیه کرد و سپس در کمتر از 30 دقیقه پخت. یکشنبه 20 دقیقه وقت بگذارید تا سبزیجات را خرد کنید ، مرغ را بپزید یا خرد کنید و هر شب شلوغ هفته می توانید در مسابقات شرکت کنید.
  2. گنوچی بدون گلوتن: من مارک GF گنوکی را که دوست دارم در زیر به اشتراک می گذارم ، اما اگر از مارک دیگری یا ناوکی غیر GF استفاده می کنید ، لطفاً به اندازه جعبه توجه کنید ، که ممکن است بر اساس مارک / نوع متفاوت باشد. برای این دستور غذا به یک جعبه 12 اونس نیاز دارید.
  3. لبنیات رایگان: این دستور غذا را می توان به راحتی بدون لبنیات با استفاده از کره غیر لبنی برای سرخ کردن سبزیجات و جایگزینی برای شیر برای ایجاد پرکننده پای خامه ای تهیه کرد. من به ترتیب کره بدون سویا و شیر بادام بدون شیرین Earth Balance را دوست دارم.

عینک خود را بردارید و بیایید در این ظرف لذت کامل و کامل غوطه ور شویم!

برنج سرخ شده کنجد

یک ماهیتابه داغ پای قابلمه مرغ با گنوکی

طرز تهیه این دستور

با تفت دادن شروع کنید هویج ، کرفس ، قارچ ، و موسیر یا پیاز در اندک اندکی کره یا کره گیاهی در فر هلندی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد. با نمک چاشنی خانگی و فلفل سپس بپزید تا سبزیجات نرم شوند ، 8 تا 10 دقیقه.

اضافه کردن سیر خرد شده ، چاشنی مرغ ، بیشتر از کمی آویشن مزه دار شد سپس تفت دهید تا سیر بسیار معطر شود ، یکی دو دقیقه دیگر.

سبزیجات در فر هلندی تفت داده شد.

بپاشید 3 قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن روی سبزیجات هم بزنید تا مخلوط شوند و 1 دقیقه بپزید. آرد کمی “ناخالص” به نظر می رسد ، اشکالی ندارد!

من از آرد پخت بدون گلوتن باب میلز قرمز 1 تا 1 استفاده می کنم ، اگرچه هر نوع آرد بدون گلوتن “اندازه گیری” باید مفید باشد. اگر نیازی به خوردن بدون گلوتن ندارید ، می توانید از آرد ساده استفاده کنید.

در فر هلندی یک سبزیجات سبزیجات درست کنید

سپس به آرامی بریزید سوپ مرغ در حین هم زدن برای جلوگیری از توده ، بیشتر شیر و سپس هم بزنید تا یکدست شود. می توانید از هر نوع شیر دلخواه استفاده کنید. من از شیر بادام شیرین نشده استفاده می کنم. پس از حباب زدن ، a را اضافه کنید گنوچی بسته 12 اونسی بدون گلوتن سپس بجوشانید ، مرتباً هم بزنید ، تا زمانی که گنوکی نرم و غلیظ شود ، 5-6 دقیقه.

نانوچی پای قابلمه مرغ در حال پخت در فر هلندی

من چندین مارک گنوچی بدون گلوتن را امتحان کرده ام و همیشه به مارک Delallo برمی گردم ، عالی است!

توجه داشته باشید: مارک های مختلف ، به ویژه آنهایی که فاقد گلوتن هستند ، بسته های گنوکی را در وزن های مختلف می فروشند ، بنابراین حتماً یک جعبه 12 اونسی بخرید یا در صورت استفاده از بسته بزرگتر ، آماده اضافه کردن آب گوشت / شیر باشید.

یک جعبه گنوچی بدون گلوتن از دلالو

آخرین مرحله حذف است مرغ خرد شده پخته شده و نخود فرنگی منجمد سپس مزه کنید و در صورت نیاز نمک و / یا فلفل بیشتری اضافه کنید.

مرغ خرد شده و نخود فرنگی در قابلمه پای مرغ گنوکی

خوشمزه و دنج مانند پای مرغ مرغ سنتی ، اما ساده تر و به کمتر از 30 دقیقه زمان پخت نیاز دارد. یک راه عالی برای لذت بردن از یک لحظه راحتی و رضایت در طول یک هفته شلوغ. لذت بردن!

پای مرغ بدون پوسته با گنوکی در کاسه با قاشق

دستور العمل های مشابه

پای مرغ گنوکی یک قابلمه

شرح

پوره پای مرغ مرغ با مرغ و کوفته در یک قابلمه پیت مرغ Gnocchi مرغ مخلوط می شود! این دستور العمل فوق العاده آرامش بخش در ظرفی در کمتر از 30 دقیقه پخته می شود.

عناصر

  • 4 قاشق غذاخوری کره یا کره گیاهی
  • 1 فنجان هویج ، ورقه شده
  • قارچ 4 اونس ، ورقه شده
  • 1 کرفس بزرگ یا 2 ساقه کوچک ، نازک برش خورده
  • 1 موسیر بزرگ یا پیاز کوچک ، خرد شده
  • نمک و فلفل خانگی
  • 2 حبه سیر ، فشرده یا خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری ادویه مرغ
  • آویشن خشک را خرج کنید
  • 3 قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن (من از آرد پخت 1 تا 1 از Bob’s Red Mill استفاده می کنم)
  • 2 فنجان آب مرغ یا آب گوشت
  • 1 فنجان شیر (از هر نوع ، من از شیر بادام شیرین نشده استفاده می کنم)
  • گنوچی بسته 12 اونسی بدون گلوتن
  • 1-1 / 2 فنجان سینه مرغ خرد شده (~ 1 /2 پوند پخته شده)
  • 1/2 فنجان نخود فرنگی منجمد

آدرس ها

  1. فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. هنگامی که داغ شد ، کره را در ماهیتابه ذوب کنید ، سپس هویج ، قارچ ، کرفس و موسیر / پیاز را اضافه کنید. سبزیجات را با کره مخلوط کرده و سپس تفت دهید تا قارچ مایع خود را آزاد کرده و بخار شود ، 3-4 دقیقه. نمک و فلفل را با ادویه های خانگی چاشنی بزنید و سپس به تفت دادن ادامه دهید ، در صورت لزوم حرارت را کمی کم کنید ، تا سبزیجات نرم شوند ، 6-7 دقیقه دیگر.
  2. سیر ، چاشنی مرغ و آویشن خشک را اضافه کنید ، سپس تفت دهید تا سیر بسیار معطر شود ، 1-2 دقیقه.
  3. روی سبزیجات آرد بپاشید ، سپس هم بزنید تا مخلوط شوند و به مدت 1 دقیقه بپزد. به آرامی آب مرغ را در حین هم زدن بریزید تا از توده شدن جلوگیری شود ، سپس شیر را اضافه کنید و حرارت را به متوسط ​​زیاد کنید. گاهی اوقات مخلوط را به یک حباب برسانید ، سپس گنوکی را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را متوسط ​​کنید و سپس بجوشانید ، مرتباً هم بزنید ، تا زمانی که گنوکی نرم شود ، 5-6 دقیقه. مرغ و نخود فرنگی را اضافه کنید ، سپس بچشید و در صورت نیاز نمک و / یا فلفل دلپذیر اضافه کنید. در کاسه ها سرو کنید و سپس سرو کنید.

یادداشت

  • برای دیدن دستور تهیه نمک چاشنی خانگی من اینجا را کلیک کنید>
  • من گنوچی بدون گلوتن دلالو را دوست دارم>
  • توجه داشته باشید: برخی از مارک های گنوچی ، به ویژه اگر فاقد گلوتن باشند ، در بسته های 16 اونس به فروش می رسند ، در مقایسه با 12 اونس مورد نیاز در این دستور غذا. در صورت استفاده از جعبه گنوچی 16 اونسی ، مقدار آب گوشت و / یا شیر را افزایش دهید.

این دستور از آیووا دختر می خورد ، http://iowagirleats.com.

کولاژ عکس پای نونوکی مرغ یک قابلمه

دیدگاهتان را بنویسید