پاستا وتا ویروس فتا – بشقاب سالم من


اگر هنوز درباره ماکارونی پخته شده فتا نشنیده اید ، پس در زیر یک سنگ زندگی کرده اید. من به همان اندازه که ایده و همه طعم ها را دوست دارم ، فقط یک چیز در دستور غذا با آن مخالفم و آن پخت مواد و مخلوط کردن پاستا است. اگرچه این فرآیند آسان تر است ، اما با ساده کردن راه اندازی همه چیز ، طعم و بافت را به خطر می اندازید. درمان من برای این دستور غذا هنوز از یک ماهیتابه استفاده می کند ، اما بگذارید به هر ماده احترام بگذاریم و زمان لازم را داشته باشیم.

پاستا با پنیر فتا و ماهیتابه

پاستا با پنیر فتا و ماهیتابه

نویسنده:

نوع دستور غذا: غذای اصلی

آشپزخانه: ایتالیایی

خدمت می کند: 3-4 وعده

عناصر

  • گوجه گیلاسی 1 پوند
  • 3 حبه سیر ، چرخ کرده
  • ½ پیاز ورقه شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ریحان 2 اونس
  • wine شراب سفید
  • رشته فرنگی اسپاگتی خشک 12 اونس
  • 4 اونس پنیر فتا
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  1. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​زیاد گرم کنید و گوجه فرنگی را به مدت 3-4 دقیقه تاول بزنید.
  2. حرارت را متوسط ​​کنید و زیتون را اضافه کنید و گوجه فرنگی ها را تا 3-4 دقیقه دیگر کمی نرم کنید.
  3. سیر خرد شده ، پیاز ، نمک و فلفل را خرد کرده و اضافه کنید.
  4. سپس شراب سفید را اضافه کرده و بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  5. ریحان خرد شده و حدود ¼ فنجان آب ماکارونی را مخلوط کرده و پخت ماکارونی را در سس به پایان برسانید.
  6. روی آن پنیر فتا خرد شده را بریزید.

3.5.3251

دیدگاهتان را بنویسید