نحوه اندازه گیری آرد | لقمه های سالم از لیزا لین


https://www.youtube.com/watch؟v=-FDe0pxHpUo

نوشته شده توسط لیزا لین و دیان لئو امینبه عکسها و ویدئوها توسط لیزا لین.

من به عنوان یک وبلاگ نویس غذا ، چندین بار دستور العمل هایم را امتحان می کنم. هنگامی که شروع به تهیه دستورالعمل های وبلاگ خود کردم ، یک فنجان اندازه گیری می بردم ، آن را در یک کیسه آرد فرو می بردم و سعی می کردم تا آنجا که ممکن است آرد را بسته بندی کنم. با گذشت زمان ، متوجه شدم که قوام دستور العمل های خاص بین دسته های آزمایشی متفاوت است. در آن زمان بود که من شک کردم که روش اندازه گیری آرد من نتایج ثابتی ندارد.

تصمیم گرفتم 1/2 فنجان آرد را چندین بار اندازه گیری کرده و هر بار آنها را وزن کنم. این آزمایش کوچک شبهات من را تأیید کرد: وزن آردها همه جا بود. این بستگی به این داشت که هنگام بسته بندی آرد در فنجان اندازه گیری ، چقدر سنگین بودم. نه تنها این ، من همچنین متوجه شدم که مجموعه های مختلف لیوان اندازه گیری خشک من دارای ظرفیت های کمی متفاوت است.

از آن زمان ، من تصمیم گرفتم از مقیاس آشپزخانه ام برای طبخ و تهیه دستور العمل ها استفاده کنم. توزین آرد دقیق ترین روش اندازه گیری آرد است. با این حال ، من می دانم که همه مقیاس ندارند. به همین دلیل است که من این مقاله را برای توصیف این موضوع می نویسم روش اسکوپ و جارو اندازه گیری آرد من دریافتم که روش اسکوپ و جارو هنگام اندازه گیری حجم آرد نتایج ثابتی را ایجاد می کند.

لیوان های اندازه گیری خشک و مایع

آیا بین لیوان های اندازه گیری خشک و مایع تفاوت وجود دارد؟

بله ، بین لیوان های اندازه گیری خشک و مایع تفاوت وجود دارد. فنجان های اندازه گیری خشک معمولاً در مجموعه هایی قرار می گیرند که شامل لیوان هایی با اندازه های مختلف (معمولاً 1 فنجان ، 1/2 فنجان ، 1/3 فنجان و 1/4 فنجان) است. لبه فنجان های اندازه گیری خشک صاف است و به شما این امکان را می دهد که آنها را در بالا تراز کنید. لیوان های اندازه گیری مایع معمولاً شفاف بوده و دارای دسته و دهانه ای برای ریختن آسان می باشد. آنها همچنین به طور کلی بزرگتر از لیوان های اندازه گیری خشک هستند.

اگر آرد را در یک فنجان اندازه گیری مایع اندازه گیری کنید ، به سختی می توانید آرد اضافی را تراز کنید. شما به احتمال زیاد از یک قاشق برای صاف کردن قسمت بالا استفاده خواهید کرد و ممکن است در نهایت آرد بیشتری از مقدار لازم بسته بندی کنید. باز هم ، استفاده از مقیاس نتایج سازگارتری را تولید می کند.

آرد را در مقیاس اندازه بگیرید

نحوه اندازه گیری آرد با ترازو

دقیق ترین روش اندازه گیری آرد استفاده از ترازو است. ترازوهای دیجیتال نسبتاً ارزان هستند. برای اندازه گیری آرد با ترازوی دیجیتالی ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ترازو را روشن کرده ، ظرف خود را روی آن قرار دهید و “tare” را فشار دهید تا وزن ظرف کم شود. به عنوان یک امتیاز ، لازم نیست نگران شستن لیوان ها و کاسه های اندازه گیری مختلف باشید! در اینجا دو مقیاس وجود دارد که من به طور مرتب از آنها استفاده می کنم:

مقیاس دیجیتال Escali (پیوند وابسته)
مقیاس آشپزخانه دیجیتال Zwilling Enfinigy (پیوند وابسته)

نحوه اندازه گیری حجم آرد

در مورد چگونگی اندازه گیری آرد با حجم مکاتب مختلفی وجود دارد.

روش اول به نام روش شیب و جاروبه ابتدا از چنگال برای پف کردن آرد به داخل کیسه (یا ظرفی که برای آرد استفاده می کنید) استفاده کنید. فنجان اندازه گیری خود را بردارید و آرد را مستقیماً از کیسه یا ظرف آرد بردارید. در نهایت آرد اضافی را با لبه صاف تراز کنید. این روشی است که آشپزها هنگام اندازه گیری آرد با حجم استفاده می کنند (آنها همچنین وزن آرد را برای دقت توصیه می کنند). با این حال ، متوجه شدم که وقتی آرد را به این روش اندازه گیری می کنم ، تنوع زیادی وجود دارد.

اندازه گیری کولاژ آرد

روش متداول دیگر روش است روش اسکوپ و جاروبه ابتدا آرد را با چنگال پف می کنید. بعد ، فنجان اندازه گیری را روی پیشخوان خود قرار دهید. یک قاشق بردارید و آرد را به تدریج در فنجان اندازه گیری بریزید. فنجان اندازه گیری را روی پیشخوان نزنید تا سعی کنید آرد بیشتری در آن بریزید. مطمئن شوید که آرد را به اندازه کافی برداشته اید تا روی آن انباشته شود. آرد را با لبه صاف چاقو یا سوهان نیمکت صاف کنید. از نظر فنی ، می توانید آرد را در یک فنجان اندازه گیری مستقیماً روی کیسه یا ظرف آرد قرار دهید. با این حال ، اگر کیف یا ظرف شما کوچک باشد ، یک آشفتگی بزرگ ایجاد می کند.

به این ترتیب ، مطمئناً اندازه گیری آرد را به هم می زنید. من یک نکته از کتاب آشپزی بدون گلوتن از American Test Kitchen آموختم که قبل از شروع به ریختن آرد در فنجان اندازه گیری ، لیوان اندازه گیری را روی یک حوله کاغذی قرار دهید. حوله کاغذی هرگونه آرد اضافی را که در حین اندازه گیری ریخته می شود ، می گیرد. پس از اتمام اندازه گیری آرد ، کافی است دستمال کاغذی را برداشته و تمام آرد شل را به کیسه یا ظرف آرد برگردانید.

چرا اندازه گیری آرد بر حسب وزن یا حجم تفاوت ایجاد می کند؟

وقتی در یک فنجان اندازه گیری غوطه ور می شوید یا آرد می کنید ، ممکن است هوا را بیشتر یا کمتر بسته بندی کنید. به علاوه ، کوبیدن یک فنجان اندازه گیری یا فشردن آرد در یک فنجان اندازه گیری می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.

از آنجا که نتایج می تواند بسیار متفاوت باشد ، من همیشه به مردم توصیه می کنم از ترازو استفاده کنید هنگام پخت و پز از دستور العمل های من. اگر در حال پختن دستور العمل های شخص دیگری هستید ، سعی کنید بررسی کنید که نویسندگان دستور هنگام تهیه دستور العمل از چه روشی استفاده کرده اند. این اطلاعات همیشه در دسترس نیست ، اما زمانی که نویسنده دستور غذا روش اندازه گیری آرد را ذکر می کند ، آن را بنویسید.

دستور غذا با آرد

چاپ

نحوه اندازه گیری آرد

در اینجا آموزشی در مورد نحوه اندازه گیری آرد با استفاده از روش اسکوپ و جارو وجود دارد.

عناصر

  • 1 جام اندازه گیری
  • ارد
  • 1 بخش دستمال توالت
  • چنگال
  • قاشق
  • چاقوی کره ای یا تراشنده نیمکت

دستورالعمل ها

روش اسکوپ و جارو

  • آرد را با چنگال بپاشید.

  • یک حوله کاغذی روی پیشخوان خود بگذارید. فنجان اندازه گیری را روی دستمال کاغذی قرار دهید. حوله کاغذی هرگونه آرد اضافی را که در حین اندازه گیری ریخته می شود ، می گیرد.

  • یک قاشق بردارید و آرد را به تدریج در فنجان اندازه گیری بریزید. فنجان اندازه گیری را روی پیشخوان نکوبید تا سعی کنید آرد بیشتری در آن بریزید. مطمئن شوید که مقدار کافی آرد برداشته اید تا آرد روی آن جمع شود.

  • آرد را با لبه صاف چاقو یا سوهان نیمکت صاف کنید.

  • پس از اتمام اندازه گیری آرد ، کافی است دستمال کاغذی را بگیرید و تمام آرد شل را به کیسه یا ظرف آرد برگردانید.

روش غوطه وری و جارو کردن

  • آرد را با چنگال بپاشید.

  • فنجان اندازه گیری خود را بردارید و آرد را مستقیماً از کیسه یا ظرف آرد بردارید.

  • آرد اضافی را با لبه صاف تراز کنید. (توجه: این روش ترجیحی من برای اندازه گیری آرد برحسب حجم نیست. گاهی اوقات در نحوه فرو بردن فنجان اندازه گیری خود در ظرف آرد بیهوده تر هستم. با این حال ، برخی از نویسندگان دستور از این روش استفاده می کنند ، بنابراین می خواستم اینجا را اضافه کنم.)

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟hellolisalin را تگ کنید یا رتبه ستاره بگذارید و در وبلاگ نظر دهید!



دیدگاهتان را بنویسید