میوه ای که از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند


گزارش کردن جام جم آنلاینمحققان در جدیدترین مطالعه خود دریافتند که ترکیبی که در توت فرنگی یافت می شود می تواند التهاب مغز را کاهش دهد و پیشرفت بیماری آلزایمر را متوقف کند.

محققان به سرپرستی دانشگاه راش در شیکاگو دریافتند بزرگسالانی که توت فرنگی می خورند پروتئین تاو کمتری در مغز خود دارند. یکی از علائم مستند بیماری آلزایمر، پلاک های چسبنده پروتئین بتا آمیلوئید است که در اطراف سلول های عصبی تشکیل می شوند. اکثر دانشمندان بر این باورند که آمیلوئید مسئول تجزیه پردازش اطلاعات و مرگ سلولی است. برای بیش از یک دهه، محققان به پروتئین دیگری به نام تاو که در داخل سلول‌های مغز یافت می‌شود به عنوان عامل احتمالی آن اشاره کرده‌اند.

ترکیب طبیعی موجود در توت فرنگی به نام فیستین دارای پتانسیل ایفای نقش محافظتی در بسیاری از بیماری های مرتبط با پیری است، زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است. این تیم دریافت که بزرگسالان بالای ۶۵ سال که به طور منظم از این میوه استفاده می کنند، پروتئین تاو کمتری در مغز خود دارند.

توت فرنگی همچنین منبع اصلی بلاگونیدین است که تصور می شود یک ضد التهاب است. این مطالعه که هفته گذشته در مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، مغز ۵۷۵ بیمار را مورد بررسی قرار داد.

منبع: فارس