میلانسای مرغ: خوشمزه و سالم


این دستور ساده مرغ میلانی راهی آسان برای افزودن تنوع به وعده های غذایی شبانه است. کتلت های مرغ را قبل از سرخ شدن با پارمزان و آرد سوخاری بریزید تا ترد و طلایی شوند.

مرغ میلانی و سالاد در یک بشقاب

این دستور مرغ خوشمزه از میلان ایتالیا سرچشمه می گیرد و در سادگی بسیار عالی است! اگر به دنبال راهی آسان برای چاشنی شام مرغ خود هستید ، این مرغ میلانی تمام جعبه ها را علامت می زند.

کتلت های مرغ آبدار طعم داده می شوند و قبل از سرخ شدن کامل با آرد سوخاری ترد می شوند. ساده ، سریع و مهمتر از همه ، خوشمزه ، چیزهای زیادی وجود ندارد که من در مورد آنها دوست ندارم!

حتماً کوفته های مرغ و مناقصه های مرغ پخته شده من را نیز بررسی کنید!

چرا این دستور مرغ میلانی را دوست خواهید داشت!

  • آسان برای انجام دادن: فقط سینه مرغ را له کرده و از دو طرف سرخ کنید. هیچ چیز پیچیده ای در این دستور غذا وجود ندارد!
  • سریع: این کتلت های مرغ پخته سریع آماده می شوند و می پزند. آنها آماده سرو شدن در کمتر از 30 دقیقه هستند ، بنابراین آنها را برای یک وعده غذایی راحت در هفته مناسب می کند.
  • مواد لازم ساده: برای تهیه این دستور غذا فقط به تعداد انگشت شماری از مواد اولیه نیاز دارید ، که احتمالاً اکثر آنها را در دست دارید.
تصویر نزدیک مرغ میلانی در بشقاب با سالاد

میلنسای مرغ چیست؟

اصطلاح میلانی به یک غذای ایتالیایی اشاره دارد که از میلان سرچشمه گرفته و در اصل با گوشت گاو نازک درست شده است.

مرغ های سبک میلانی کتلت های مرغ نازکی هستند که در مخلوط آرد سوخاری با پارمزان و سرخ شده پخته می شوند. این غذا معمولاً با حلقه های لیمو و سالاد سبز روشن سرو می شود.

عناصر

  • جوجه: کتلت مرغ برای این دستور غذا بسیار مناسب است زیرا خوب و نازک است و سریع پخته می شود. از طرف دیگر ، می توانید سینه های مرغ را به صورت افقی از وسط نصف کرده و آنها را له کنید تا ضخامت آنها یکنواخت شود.
  • نمک و فلفل: مرغ را مزه دار کنید.
  • ارد: برای پوشاندن مرغ می توانید از آرد همه منظوره یا بدون گلوتن استفاده کنید.
  • تخم مرغ: با کمی آب تکان دهید. بعد از اینکه در آرد غوطه ور شد ، تخم مرغ ها را روی آن بریزید تا آرد سوخاری بچسبد.
  • پودرهای سوخاری: من دوست دارم از پودر سوخاری پانکو برای ترد شدن بیشتر آن استفاده کنم. می توانید از آرد سوخاری نازک استفاده کنید ، اما آنقدر ترد نمی شود.
  • پنیر پارمزان: برای بهترین طعم و بافت از پارمسان تازه رنده شده استفاده کنید.

طرز تهیه میلانزای مرغ

  • کتلت های مرغ را به طور سخاوتمندانه از هر دو طرف با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • سه کاسه نان بریزید و آرد را در یک کاسه ، تخم مرغ و آب را در کاسه دیگر و آرد سوخاری پانکو و پنیر پارمزان را در کاسه سوم اضافه کنید. تخم مرغ و آب را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • هر کتلت مرغ را با آرد بپوشانید ، مقدار اضافی آن را تکان دهید ، سپس در تخم مرغ ، مقدار اضافی را تکان دهید ، سپس در آرد سوخاری پانکو و مخلوط پارمزان.
  • روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی روغن داغ شد ، کتلت های مرغ را در یک لایه به تابه اضافه کنید و مرغ را به صورت دسته ای بپزید. مرغ را از هر طرف به مدت 4 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود. به یک بشقاب منتقل کنید ، روی آن را با فویل بپوشانید و پخت بقیه کتلت های مرغ را ادامه دهید و در صورت نیاز بعد از هر دسته روغن بیشتری اضافه کنید.
پردازش تصاویر تهیه مرغ میلانی.

چگونه سینه مرغ را از وسط نصف کنیم

پردازش تصاویر تقسیم سینه مرغ به نصف

آیا می توانید به جای سرخ کردن در فر بپزید؟

سرخ کردن مرغ پخته شده آن را بسیار زیبا و ترد می کند ، اما در صورت تمایل می توانید آن را بپزید. روی یک ورقه پخت روغنی بگذارید و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پخته شود. ممکن است بخواهید آنها را با کمی روغن بریزید تا بیشتر قهوه ای شوند.

آیا می توانید آنها را زودتر از موعد تهیه کنید؟

این کتلت های مرغ پخته را می توانید کمی بعد از سرخ شدن میل کنید تا مرغ خوب و آبدار باشد و رویه آرد سوخاری ترد باشد. می توانید مرغ را تا 24 ساعت قبل له کنید و در یخچال را تا زمان پخت آماده نگه دارید. اگر از این مرغ میلان باقی مانده اید ، 3-4 روز خوب نگهداری می شود و می توانید در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه گرم کنید تا داغ شود.

کتلت مرغ نان دار و یک سالاد سبک در یک بشقاب

با چی سرو می کنید؟

بسیار آسان است که این مرغ میلانی را به یک وعده غذایی کامل تبدیل کنید ، اگر با ماکارونی سرو شود و در سس مارینارا خیس شود بسیار عالی است. یا آنها را مانند سالاد ، سبزیجات یا سیب زمینی دلخواه خود سرو کنید. چند ایده اضافی دیگر:

نکات مربوط به آشپزی نلی

نکات و نکات دستور العمل

  • سینه مرغ را برش دهید در صورت استفاده از سینه های مرغ بزرگ به نصف برسید. (سینه مرغ را به صورت افقی برش دهید تا 2 کتلت مرغ درست شود و یک پوند تا ضخامت یکنواخت پیدا کنید)
  • از انتهای صاف چکش گوشت استفاده کنید برای خرد کردن مرغ به برش های نازک به ضخامت یکنواخت. این به مرغ شما کمک می کند تا یکنواخت و سریعتر بپزد!
  • مطمئن شوید از پنیر پارمسان تازه رنده شده استفاده کنید به جای خرید پنیر رنده شده پارمسان تازه بهتر ذوب می شود و طعم بهتری دارد.
  • اگر آرد سوخاری پانکو ندارید ، می توانید از آرد سوخاری معمولی استفاده کنید اما بافت آن کمی متفاوت خواهد بود و مرغ از بیرون ترد نخواهد بود.
  • تمام مرغ را با تخم مرغ و آرد بپوشانید و به طور مساوی بپوشانید.
  • مطمئن شوید روغن داغ است قبل از افزودن مرغ به ماهیتابه
  • اجازه دهید مرغ قبل از پخت برای بهترین بافت به دمای اتاق برسد. من دوست دارم آن را 30 دقیقه قبل از تهیه دستور غذا از یخچال خارج کنم.

دستور العمل های مرغ ایتالیایی بیشتر

آیا این دستور مرغ میلانی را درست کرده اید؟ در صورت تمایل می توانید رتبه ستاره را بگذارید و خوشحال می شوم در نظرات زیر از شما بشنوم!

مرغ میلانی

این دستور ساده مرغ میلانی راهی آسان برای افزودن تنوع به وعده های غذایی شبانه است. کتلت های مرغ را قبل از سرخ شدن با پارمزان و آرد سوخاری بریزید تا ترد و طلایی شوند.

از تاریکی صفحه خود جلوگیری کنید

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن بیست دقایق

کل زمان 30 دقایق

بخش ها 6 بخش ها

کالری 346کیلوکالری

نویسنده نلی هوارد | خوشمزه ملاقات سالم
  • کتلت های مرغ را به طور سخاوتمندانه از هر دو طرف با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • سه کاسه نان بریزید و آرد را در یک کاسه ، تخم مرغ و آب را در کاسه دیگر و آرد سوخاری پانکو و پنیر پارمزان را در کاسه سوم اضافه کنید. تخم مرغ و آب را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

  • هر کتلت مرغ را با آرد بپوشانید ، مقدار اضافی آن را تکان دهید ، سپس در تخم مرغ ، مقدار اضافی را تکان دهید ، سپس در مخلوط آرد سوخاری پارمسان.

  • روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی روغن داغ شد ، کتلت های مرغ را در یک لایه به تابه اضافه کنید و مرغ را به صورت دسته ای بپزید. مرغ را از هر طرف به مدت 4 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود. به یک بشقاب منتقل کنید ، روی آن را با فویل بپوشانید و پخت بقیه کتلت های مرغ را ادامه دهید و در صورت نیاز بعد از هر دسته روغن بیشتری اضافه کنید.

  • گرم و همراه با غذای جانبی یا سالاد دلخواه سرو کنید.

  • سینه مرغ پروانه ای اگر از سینه های مرغ بزرگ استفاده می کنید. (سینه مرغ را به صورت افقی برش دهید تا 2 کتلت مرغ درست شود)
  • از انتهای صاف چکش گوشت استفاده کنید برای خرد کردن مرغ به برش های نازک. این به مرغ شما کمک می کند تا یکنواخت و سریعتر بپزد!
  • مطمئن شوید از پنیر پارمسان تازه رنده شده استفاده کنید به جای خرید پنیر رنده شده پارمسان تازه بهتر ذوب می شود و طعم بهتری دارد.
  • اگر آرد سوخاری پانکو ندارید ، می توانید از آرد سوخاری معمولی استفاده کنید اما بافت آن کمی متفاوت خواهد بود و مرغ از بیرون ترد نخواهد بود.
  • تمام مرغ را با تخم مرغ و آرد بپوشانید و به طور مساوی بپوشانید.
  • مطمئن شوید روغن داغ است قبل از افزودن مرغ به ماهیتابه
  • اجازه دهید مرغ قبل از پخت برای بهترین بافت به دمای اتاق برسد. من دوست دارم آن را 30 دقیقه قبل از تهیه دستور غذا از یخچال خارج کنم.

کالری: 346کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 19گرم | پروتئین: 32گرم | چربی: پانزدهگرم | چربی های اشباع شده: 4گرم | چربی های غیر اشباع: 2گرم | چربی اشباع شده: 7گرم | چربی ترانس: 1گرم | کلسترول: 134میلی گرم | سدیم: 584میلی گرم | پتاسیم: 493میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 186رابط کاربری | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 136میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

دوره غذای اصلی

آشپزخانه ایتالیایی

کلمه کلیدی سینه مرغ پخته شده ، طرز تهیه میلانزای مرغ ، مرغ پخته شده در پانکو

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

هنگام ارسال عکس از دستور غذا ، از برچسب #DeliciousMeetsHealthy استفاده کنید و حتماًdeliciousmeetshealthy را در اینستاگرام دنبال کنید!

ملاقات با نویسنده: نلی | خوشمزه ملاقات سالم

به آشپزخانه من خوش آمدید! من نلی هوارد و وبلاگ نویس غذا در پشت Delicious Meets Healthy هستم. من Delicious Meets Healthies را در سال 2014 در حالی که در حسابداری دولتی کار می کردم ، شروع کردم. در حالی که همه کارهایی که در کار انجام می دادم بسیار تحلیلی و با جزئیات بود ، من از آشپزی لذت می بردم زیرا می توانم از خلاقیت خود استفاده کرده و طعم ها و بافت غذاهای مختلف را آزمایش کنم.



دیدگاهتان را بنویسید