موز کارامل شده – غذاهای با احساس


شما آسان هستید موز کارامل شده آنها برای شادی ساده و خوشمزه در شکر قهوه ای و دارچین سرخ می شوند. می توانید از آنها به شکل واقعی لذت ببرید یا از آنها به عنوان روکش با بستنی ، ماست ، پنکیک ، وافل ، نان تست فرانسوی و موارد دیگر استفاده کنید!

این موزهای کارامل شده بسیار خوشمزه هستند! آنها با کره ، شکر قهوه ای و دارچین کاملاً سرخ می شوند. آنها به تنهایی عالی هستند ، اما وقتی با بستنی وانیلی یا خامه ترکیب می شوند ، بسیار خوشمزه هستند!

من خجالت نمی کشم که به ستایش موز اعتراف کنم. من آنها را از جهات مختلف دوست دارم: مستقیماً از پوست ، در اسموتی ، در نان و البته کارامل شده.

به همان اندازه که من دوست دارم موز را به تنهایی بخورم و از آن در اسموتی و پخت استفاده کنم ، هیچ چیز شبیه موز کارامل شده نیست. اگر آنها را امتحان نکرده اید ، یک درمان واقعی در انتظار شماست!

مواد لازم:

این دستور موز کارامل شده فقط به 3 ماده و البته موز نیاز دارد! در اینجا همه چیزهایی که نیاز دارید وجود دارد:

  • موز از موزهایی استفاده کنید که زرد هستند ، اما رنگ سبز دارند و لکه های قهوه ای ندارند! موزهایی که بیش از حد رسیده اند گرما را تحمل نمی کنند و خیلی قارچ می شوند.
  • کره. برای پختن برش های موز و افزودن طعم فوق العاده عالی.
  • شکر قهوهای من عاشق استفاده از شکر قهوه ای برای شیرین کردن برش های موز هستم زیرا طعم کارامل دارد که با موز داغ خوشمزه است.
  • دارچین. مقدار مناسب گرما را اضافه کنید!
موزهای کارامل شده در تابه می پزند

طرز کارامل کردن موز:

طرز تهیه این موز کارامل شده به طرز مسخره ای آسان است! قسمتی که بیشتر طول می کشد ، برش موز است. در اینجا تجزیه و تحلیل فرآیند آمده است:

  1. ماهیتابه را گرم کنید کره را در یک ماهیتابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. وقتی داغ شد ، برش های موز را اضافه کنید تا روی هم قرار نگیرند و سپس شکر قهوه ای و دارچین را روی آن بپاشید. به آرامی مخلوط کنید تا هر برش را بپوشاند.
  2. موزها را سرخ کنید. چنارها را به مدت 4 دقیقه بپزید ، آنها را برگردانید و 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که از هر دو طرف کارامل شوند ، بپزید. مطمئن شوید که به ماهیتابه نگاه می کنید و موزها را به آرامی کمی به اطراف بچرخانید تا نچسبند.
  3. مراجعه كردن. از روی آتش بردارید و سرو کنید! برای سرو با بستنی ، روی پنکیک یا وافل ، یا حتی به تنهایی عالی است!
چنارهای سرخ شده در تابه

چرا شما این دستور موز کارامل شده را دوست خواهید داشت

  • سریع + آسان! این دستور العمل تنها شامل 10 دقیقه تمرین و آماده سازی بسیار کمی است.
  • حداقل مواد تشکیل دهنده فقط سه ماده اصلی به علاوه موز مورد نیاز است.
  • سالم. اگر دسر یا میان وعده سبک می خواهید ، این موزهای کارامل شده عالی هستند! برای کاهش کمی بیشتر کالری ، از نصف مقدار شکر استفاده کنید
  • خیلی خوشمزه! کاملاً شیرین با پوشش کارامل شده و پختن ترد در کره. بله لطفا!
  • تطبیق پذیری. موز کارامل شده برای صبحانه ، میان وعده یا دسر عالی است. آنها همچنین با انواع مواد دیگر ، از بلغور جو دوسر گرفته تا بستنی ، به خوبی ترکیب می شوند!
موزهای کارامل شده روی یک قاشق بستنی وانیلی سرو می شود

روش های استفاده از موز کارامل شده

راههای بسیار عالی برای استفاده از برش های موز کارامل شده! اینها برخی از موارد مورد علاقه من هستند:

  • موزهای کارامل شده به سادگی در یک کاسه با چنگال سرو می شوند. لازم نیست همه چیز را وقتی که هستند پیچیده کنیم است خوشمزه – لذیذ!
  • برای یک صبحانه خاص تر ، از آنها به عنوان رویه برای پنکیک ، بلغور جو دوسر ، نان تست فرانسوی و وافل استفاده کنید.
  • اگر از آنها به عنوان میان وعده لذت می برم ، دوست دارم آنها را با پنیر یا ماست و گرانول و / یا گردوی خرد شده ترکیب کنم.
  • آیا یک غذای شیرین می خواهید؟ برش های موز را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی ترکیب کنید.

ذخیره موزهای باقی مانده کارامل شده:

چنارهای باقی مانده سرخ شده را می توان تا 1-2 روز در یخچال نگه داشت و در صورت نیاز دوباره گرم کرد (در مایکروویو گرم می شود). آنها همچنین بسیار خوشمزه و مستقیم از یخچال خورده می شوند – سرد!

یک قاشق بستنی و یک تکه موز کارامل شده

دستورهای بیشتر موز شیرین را امتحان کنید

به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر موز هستید؟ این موارد دلخواه را امتحان کنید!

برای چیزهای بسیار ساده ، این موزهای کارامل شده بسیار خوب هستند! آیا تا به حال برش های موز سرخ کرده اید؟ اگر چنین است ، نظر خود را با روشهای مورد علاقه خود برای خدمت به آنها بنویسید! و اگر در نهایت این دستور را تهیه کردید ، لطفاً عکس بگیرید و من را در Instagramfoodwithfeeling تگ کنید! من همیشه دوست دارم ببینم شما چه کار می کنید و چگونه آن را دوست دارید!

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد

شرح

این موزهای کارامل شده به آسانی در شکر قهوه ای و دارچین سرخ می شوند تا یک غذای ساده و خوشمزه داشته باشید. می توانید از آنها به شکل واقعی لذت ببرید یا از آنها به عنوان روکش با بستنی ، ماست ، پنکیک ، وافل ، نان تست فرانسوی و موارد دیگر استفاده کنید!


  • 2 موز ، خرد شده 1 سکه های ضخامت یک اینچ (برای مرجع به فیلم مراجعه کنید)
  • 2 قاشق غذاخوری از کره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • دارچین بپاشید


  1. کره را در یک ماهیتابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. وقتی داغ شد ، برش های موز را اضافه کنید تا روی هم قرار نگیرند و سپس شکر قهوه ای و دارچین را روی آن بپاشید. به آرامی مخلوط کنید تا هر برش را بپوشاند.
  2. چنارها را به مدت 4 دقیقه بپزید ، آنها را برگردانید و 3-4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که از هر دو طرف کارامل شوند ، بپزید. مطمئن شوید که به ماهیتابه نگاه کرده اید و موزها را به آرامی کمی دور آن بریزید تا نچسبند.
  3. از روی آتش بردارید و سرو کنید! آنها با بستنی ، روی پنکیک یا وافل سرو می شوند ، یا حتی به تنهایی میل می شوند!

یادداشت

می توانید از نصف مقدار شکر مورد نظر خود استفاده کنید تا کمی کالری کمتری داشته باشد.

  • دسته بندی: دسر
  • روش: اجاق گاز
  • آشپزخانه: آمریکایی

کلید واژه ها: موز کارامل شده ، موز سرخ شده ، ورقه های موز پخته شده



دیدگاهتان را بنویسید