مرغ سرخ کن میلانی با سالاد مدیترانه ای


این سینه مرغ نان سرخ کن ترد با سالاد مدیترانه ای از گوجه فرنگی ، پیاز قرمز ، کاهو رومی و پنیر فتا خرد شده ، بسیار خوب است!


مرغ مدیترانه ای ایر فایر میلان

چند هفته پیش ، من به سمت نوک شرقی لانگ آیلند در منطقه Peconic حرکت کردم و برای ناهار در یک رستوران کوچک در راه خانه توقف کردم. همانطور که بیرون در هوای عالی نشسته بودیم ، شنیدم که پیشخدمت در مورد این مرغ سرخ شده میلانیایی که روی آن سالاد مدیترانه ای قرار دارد ، هلهله می کند. پس البته من سفارش دادم! سرخ کن هوا برای تهیه مرغ ترد ترد عالی است ، مانند این دستور العمل برای مناقصه های مرغ سرخ کن و این مرغ سرخ کن Arugula Milanese. دستور العمل های سرخ کن یکی از درخواست های اصلی من است ، بنابراین قول می دهم به زودی موارد بیشتری را به اشتراک بگذارم!

میلان مرغ با سالاد مدیترانه ای

میلنسای مرغ از چه چیزی ساخته شده است؟

مرغ میلانی فقط کتلت مرغ را له کرده ، در تخم مرغ و سپس آرد سوخاری و پارمزان خرد کرده و سرخ می شود. من دستور العمل کلاسیک میلانی را با سرخ کردن هوا ، که به حداقل روغن احتیاج دارد ، از بین بردم.

نحوه کوک کردن کتلت مرغ در هوا

بعد از پوشاندن کتلت مرغ با تخم مرغ و مخلوط پانکو پارمزان ، آنها را با کمی روغن اسپری می کنم. سپس آنها را به صورت دسته ای در سرخ کن قرار می دهم و حدود 400 دقیقه در دمای 400 درجه می پزم و نصف راه را می چرخانم. وقتی پانکو قهوه ای طلایی شد و داخل آن دیگر صورتی نیست ، مرغ تمام می شود.

با میلانزای مرغ چی سرو کنید

این سالاد مدیترانه ای مرغ میلانی در اصل یک وعده غذایی کامل در یک وعده است. اما اگر می خواهید آن را جمع بندی کنید ، در اینجا چند پیشنهاد در مورد اینکه چه چیزی با آن سرو شود ارائه شده است:

تغییرات:

  • اگر پانکو ندارید ، می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید.
  • رومی را با سبزیجات مخلوط عوض کنید.
  • برای سبزیجات بیشتر آووکادو یا خیار اضافه کنید.

سرخ کن میلانزای مرغ

مرغ سرخ کن میلانی با سالاد مدیترانه ایمیلان مرغ با سالاد مدیترانه ایمرغ سرخ کن ایرلندی

دستور العمل های مرغ سرخ کن بیشتر که دوست خواهید داشت:

مرغ سرخ کن میلانی با سالاد مدیترانه ای

680 کال
59.5 پروتئین
28.5 کربوهیدرات ها
36 چربی ها

زمان آماده سازی: پانزده دقایق

زمان پخت: پانزده دقایق

کل زمان: 30 دقایق

این سینه مرغ نان سرخ کن ترد با سالاد مدیترانه ای از گوجه فرنگی ، پیاز قرمز ، کاهو رومی و پنیر فتا خرد شده ، بسیار خوب است!

جوجه

  • 8 فیله سینه مرغ بدون استخوان و برش نازک، هر کدام 4 اونس ، ضخامت 1/4 اینچ
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 1/2 کاسه پانکو، یا پانکو بدون گلوتن
  • 1/3 کاسه پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 تخم مرغ های بزرگ، شکست داد
  • اسپری روغن زیتون

سالاد

  • 5 فنجان ها 1 کاهو بزرگ رومی ، خرد شده
  • 1 گوجه فرنگی میراثی، قطعه قطعه شده
  • 1/2 پیاز قرمز کوچک، خرد شده
  • 2 اونس پنیر فتا رنده شده، رنده شده 1 بلوک

بانداژ

  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی خشک شده
  • 1 حبه سیر، رنده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • خرد شده های دو طرف را با نمک مزه دار کنید.

  • آرد سوخاری و پنیر پارمزان را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید.

  • تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب بزنید. روی یک بشقاب تخت بزرگ قرار دهید. خرد شده را با مخلوط تخم مرغ بپوشانید ، مقدار اضافی آن را برداشته و آنها را در خرده ها فرو کنید.

  • برش ها را روی سطح کار قرار دهید و هر دو طرف را با روغن فراوان اسپری کنید.

  • هوا را به صورت دسته ای در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 7 دقیقه سرخ کنید و به نصف بچرخانید تا خرده ها قهوه ای طلایی شوند و مرکز دیگر صورتی نباشد. به 4 بشقاب تقسیم کنید.

  • سس را درست کنید: آب لیمو ، سرکه ، پونه کوهی ، سیر و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید و بگذارید بماند تا پونه کوهی مقداری مایع جذب کند ، حدود 5 دقیقه. روغن زیتون را هم بزنید.

  • در حین پختن خرد شده ، تمام کاهو ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز و 1/4 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پانسمان را بریزید ، بین 4 ظرف مرغ بیندازید و تقسیم کنید و روی نان خرد کنید.

  • با استفاده از یک رنده جعبه ، 1/2 اونس پنیر را روی هر سالاد رنده کنید.

تغییرات:

  • اگر پانکو ندارید ، می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید.
  • رومی را با سبزیجات مخلوط عوض کنید.
  • برای سبزیجات بیشتر آووکادو یا خیار اضافه کنید.

سرویس: 2خرد کردن ، سالاد 1 1/4c، کالری: 680کیلوکالری، کربوهیدرات ها: 28.5گرم، پروتئین: 59.5گرم، چربی: 36گرم، چربی های اشباع شده: یازدهگرم، کلسترول: 258میلی گرم، سدیم: 949.5میلی گرم، فیبر: 3.5گرم، قند: 4.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 9

نقاط هوشمند سبز: 13

نقاط هوشمند بنفش: 9

کلید واژه ها: مرغ سرخ کن ، دستور سینه مرغ سرخ کن ، مرغ میلان سرخ کن ایر

دیدگاهتان را بنویسید