مربای سیب گل رز را چگونه درست می کنید؟



ما چه میخواهیم
سیب گلاب کوچک: یک کیلو
آب (۳ فنجان
شکر: ۳ پیمانه
آب لیموی تازه: نصف فنجان
زعفران: یک قاشق غذاخوری
گلاب: نصف فنجان

نحوه پختن
ابتدا سیب های ژولپ را تمیز می شوییم و هسته های آن را با چاقوی تیز و نازک از انتها جدا می کنیم تا سیب نشکند و دم آن جدا نشود.
در ظرف گودی کمی آب و آبلیمو بریزید و سیب ها را داخل آن بریزید تا سیاه نشوند. (آب باید جذب سیب ها شود) آب و شکر را در قابلمه مورد نظر بریزید و وقتی جوش آمد سیب ها را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا کم شود و بپزد و غلیظ شود. وقتی از پخته شدن و سفت شدن مربا مطمئن شدیم در مرحله آخر و قبل از برداشتن مربا از روی آتش، زعفران را خیس کرده و گلاب را روی تمام قسمت های مربا می ریزیم و بعد از چند دقیقه از روی آتش برمی داریم و می گذاریم. سرد شود سپس مربا را داخل آن بریزید و در ظرف صافی بریزید تا مزاحم نشود و له نشود. در نهایت این مربای خوشمزه و بامزه را سر میز صبحانه با نان و کره تازه سرو می کنیم.

نکات مهم
**** میتونیم پوست سیب رو بگیریم که در این صورت زمان پخت کم میشه ولی باید با دقت بیشتری بپزیم تا له نشه.
**** اگر قابلمه لعاب دار باشد نتیجه خیلی بهتری می گیریم.
**** نشانه قوام مربا شهد غلیظ و جویدنی آن است وگرنه خیلی زود آب می شود یا می پوسد.
**** دمای پایین از ترک خوردن پوست سیب در هنگام پخت جلوگیری می کند و زیبایی آن را حفظ می کند.

منبع: ضمیمه دیواری روزنامه جام جم