مربای توت فرنگی کم قند بدون پکتین


اگر تا به حال مربا توت فرنگی درست نکرده اید ، بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید ، و مربا توت فرنگی تازه بسیار بهتر از خرید در فروشگاه است. هنگامی که این کار را امتحان کردید ، قسم می خورم که هرگز نخواهید برگردید. این مربای توت فرنگی شیرین و کم قند یک مربا دسته ای کوچک است و برای لذت بردن از توت فرنگی های تابستانی تازه چیده شده بسیار مناسب است.

دسته کوچک مربای توت فرنگی کم قند بدون پکتین

این یک هدیه عالی برای خانه داری (به ویژه با دسته ای از کوکی های سبک تازه تهیه شده) یا یک فعالیت تابستانی با بچه ها خواهد بود. دخترانم به من در انجام این کار کمک کردند و بسیار افتخار کردند. این یک غذای خوشمزه ، سالم و خوشمزه تابستانی است.

مربای توت فرنگی سالم

این مربا توت فرنگی کم قند در مقایسه با مربا سنتی خریداری شده دارای نصف کالری و نصف شکر است. این مربا با 22 کالری در هر قاشق غذاخوری ، گزینه ای عالی برای کسانی است که می خواهند مربا توت فرنگی خانگی سبک تر و در عین حال خوشمزه درست کنند. برای کسانی که از Weight Watchers استفاده می کنند ، هزینه این مربای توت فرنگی فقط 1 WW SP در هر پیمانه است (مربا توت فرنگی معمولی که از فروشگاه خریداری شده حدود 3 امتیاز است).

مربا توت فرنگی کم کالری تماشاگران وزن سالم

مربای توت فرنگی بدون پکتین

برای پخت این مربا نیازی به پکتین نیست. در عوض ، من از پکتین طبیعی موجود در سیب و لیمو برای غلیظ کردن این مربا استفاده می کنم. برای کسانی که نمی دانند ، پکتین یک نشاسته طبیعی است که مربا را به مربا می دهد.

سیب رنده شده در این دستور غذا نه تنها مقداری شیرینی به آن می افزاید ، اما به طور طبیعی مربا را غلیظ می کند بدون اینکه بر طعم توت فرنگی غلبه کند.

طرز تهیه مربای توت فرنگی

برای این دستور غذا ، از 1 پوند توت فرنگی ، 1 سیب ، نصف لیمو و 3/4 – 1 فنجان شکر استفاده کردیم. ابتدا همه توت فرنگی ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس همه مواد را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. شما به هیچ مایع اضافی احتیاج ندارید ، زیرا شکر و حرارت توت فرنگی را به سرعت تجزیه می کنند.

بجوشانید و گهگاه هم بزنید تا مربا نصف شود. این فرآیند بسته به اندازه گلدان شما بین 20 تا 30 دقیقه به طول می انجامد. باید ببینیش؛ گهگاه هم بزنید تا ته آن نسوزد و مربا سرریز نشود.

یک دسته کوچک مربای توت فرنگی خانگی بدون دماسنج
وقتی پخته می شود اینطور به نظر می رسد.

من مربای تکه ای ام را دوست دارم ، بنابراین توت فرنگی ها را با همزن به نصف می کشم. اگر مربا نرم تری می پسندید ، می توانید آنها را کاملاً با دستگاه سیب زمینی له کنید یا قبل از ترکیب و جوشاندن توت فرنگی را در غذاساز بریزید.

چگونه بفهمیم مربا آماده است

شما نیازی به دماسنج آب نبات ندارید تا بدانید مربا شما چه موقع آماده است ، به ویژه وقتی که آن را برای کنسرو کردن پردازش نمی کنید. ساده ترین روش آزمایش مربا این است که ببینید آیا در آزمایش صفحه یخ زده موفق است یا خیر. یک بشقاب بردارید و آن را به مدت ده دقیقه در فریزر قرار دهید. وقتی حجم مربا نصف شد ، مقداری از مربا را روی بشقاب سرد بگذارید و آن را کج کنید. اگر اجرا نمی شود ، باید پیکربندی شود.

تخته نان مربا
اگر کمی تکان بخورد اشکالی ندارد ، اما اگر مربا آماده شود ، همان حالت باقی می ماند.

اگر دماسنج آب نبات دارید ، وقتی دمای آن به 220 درجه فارنهایت می رسد ، می دانید که مربا آماده است یا خیر.

پس از اتمام ، مربا را به یک شیشه منتقل کنید. بگذارید مربا قبل از پوشاندن و سرد شدن کاملاً خنک شود.

نگهداری مربا خانگی که کنسرو نشده است

مربای خانگی می تواند چند هفته در یخچال یا سه ماه در فریزر دوام بیاورد. می توانید این مربا را برای کنسرو کردن پردازش کنید ، اما حقیقت این است ، من چنین تجربه ای برای توزیع مناسب ندارم.

مربای توت فرنگی کم شکر ، بدون دسته کوچک پکتین

این دستور حدود سه فنجان مربای توت فرنگی تازه و کم قند تهیه می کند. من دیشب این کار را کردم ، و ما قبلاً حدود 1/4 رفته ایم.

عملکرد: 3 فنجان

مربای توت فرنگی کم قند بدون پکتین

مربا توت فرنگی کم کالری تماشاگران وزن سالم

این مربا توت فرنگی کم قند و دسته کوچک یک درمان عالی تابستانی است. این مربا ساده با طعم تازه توت فرنگی تازه بسته بندی شده است که نمی توان آن را کوبید.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 30 دقیقه

کل زمان 40 دقیقه

عناصر

  • 1 پوند توت فرنگی ، تمیز ، پوست گرفته و یک چهارم
  • 3/4 – 1 فنجان شکر (بسته به نوع شیرینی)
  • 1/2 لیمو ، فشرده و رنده شده
  • 1 سیب بزرگ ، رنده شده یا ریز خرد شده
  • نمک کوشر کوچک (1/8 قاشق چایخوری)

دستورالعمل ها

  1. همه مواد را در یک قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید.
  2. مخلوط را به جوش بیاورید ، گاهی اوقات هم بزنید.
  3. بگذارید مخلوط به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد (بسته به اندازه قابلمه) تا زمانی که مخلوط نصف شود.
  4. مربا را با دماسنج آب نبات یا ظرف یخ زده بچشید. یک قطره کوچک مربا را روی بشقابی که ده دقیقه در فریزر است بریزید. صفحه را کج کنید و ببینید آیا مربا باقی می ماند یا خیر. اگر مربا زیاد خورد ، به جوش آمدن خود ادامه دهید. اگر مربا سر جای خود ماند (به پست وبلاگ مراجعه کنید) ، خوب است بروید.
  5. از روی حرارت بردارید و به شیشه منتقل کنید.
  6. بگذارید مربا خنک شود ، روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

یادداشت

مربا برای چند هفته در یخچال یا 3 ماه در فریزر تازه می ماند. این محلول پایدار نیست و باید در یخچال نگهداری شود.

اطلاعات تغذیه ای:

تولید کردن:

48

اندازه قسمت:

1 قاشق غذاخوری.
مقدار به نسبت: کالری: 22چربی کل: 0 گرمچربی های اشباع شده: 0 گرمچربی ترانس: 0 گرمچربی غیر اشباع: 0 گرمکلسترول: 0 میلی گرمسدیم: 5 میلی گرمکربوهیدرات ها: 6 گرمفیبر: 0 گرمقند: 5 گرمپروتئین: 0 گرم

دیدگاهتان را بنویسید