غذاهای کمی که باید با احتیاط مصرف شوند


گزارش کردن جام جم آنلاینکارشناسان به برخی از رایج ترین غذاهایی که باید از آنها مراقبت کرد اشاره کرده اند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

هسته گیلاس

گیلاس سرشار از اسید پروسیک است که به نام سیانید نیز شناخته می شود. این ماده سمی است. اما اگر به طور تصادفی یکی از این قرص ها را قورت دهید، جای ترس نیست زیرا به راحتی می توان آنها را از بین برد. اما باید از جویدن و خوردن این قرص ها به طور کامل خودداری شود.

سنگاد نارس

سنجد حاوی لکتین و سیانید است که ممکن است باعث بیماری شود. برای تقویت سیستم ایمنی و درمان علائم سرماخوردگی، آنفولانزا یا یبوست می توانید سنجد بخورید. اما خوردن برگ‌های نارس، پوست درخت یا برگ‌های سنجد ممکن است باعث تهوع، استفراغ و اسهال شود.

جوز هندی

وقتی جوز هندی را به مقدار کم به محصولات پخته شده اضافه کنید، طعم خوبی دارد. اما خوردن آن با قاشق می تواند مشکلات اساسی ایجاد کند. حتی دو قاشق چای خوری جوز هندی می تواند برای بدن شما سمی باشد زیرا میریستسین موجود در آن می تواند باعث توهم، خواب آلودگی، سرگیجه، گیجی و تشنج شود.

برگ های ریواس

خوردن ریواس اشکالی ندارد، مواظب برداشتن برگ ها باشد. برگ های ریواس حاوی اسید اگزالیک است که به کلسیم متصل می شود و جذب آن برای بدن دشوار است. بنابراین استخوان های شما نمی توانند آنطور که باید رشد کنند. علاوه بر این، شما در معرض خطر ابتلا به سنگ کلیه، لخته شدن خون، استفراغ، اسهال و حتی کما هستید.

بادام تلخ

این بادام سرشار از آمیگدالین است. این ترکیب ممکن است باعث گرفتگی عضلات، حالت تهوع و اسهال شود. هر دو نوع بادام – تلخ و شیرین – حاوی آمیگدالین هستند. به معنای یک ترکیب شیمیایی است که می تواند به سیانید تبدیل شود. اما بادام تلخ دارای بیشترین مقدار آن است.

منبع: ایسنا