علائم و عوارض کرونا با خوردن غذاهای گرم تشدید می شود


گزارش کردن جام جم آنلاینعلیرضا یرگلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در فصل گرم و خشک هستیم و باید از نوشیدنی های سرد و مرطوب استفاده کنیم.

وی افزود: ما در تابستان نوشیدنی‌های طبی و آبجو تولید می‌کنیم که توصیه می‌شود و آب میوه‌ها می‌تواند کمک کند، البته همه این نوشیدنی‌ها باید به مقدار معین مصرف شوند و نباید زیاده‌روی کرد، زیرا یکی از عوارض حرارت.” و فصل خشک آن است که معده را ناراحت می کند.»

این متخصص طب سنتی به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا اشاره کرد و توصیه کرد در این ایام که کرونا به سرعت در حال افزایش است از گرمای زیاد و سیاه دانه استفاده نشود. همچنین مصرف زیاد زنجبیل و دارچین می تواند عوارضی داشته باشد و علائم ما را بدتر کند، به همین دلیل بهترین توصیه در این فصل نوشیدنی های سرد است.

غذاهای مفید در تابستان

یراقلی گفت: در فصل تابستان از میوه ها و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب، گل رز، گیلاس، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند ماست، ماست، پنیر و سبزی های سرد استفاده کنید. به عنوان قاصدک ، خرفه ، بیدمشک و غیره توصیه شده.

وی در خصوص غذاهای مفید برای فصل گرما افزود: غذاهای آب پز حاوی کدو سبز، هلو، اسفناج، سبزیجات تازه و ادویه ترش مانند بوغورا، آبلیمو، رب تمر هندی، رب انار، ماست با خیار، گوشت سفید مانند مرغ، ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آبلیمو، گیلاس، ریواس، گشنیز و لیموترش.