طرز پخت لوبیا – لیوان لیوانی


این آموزش گام به گام به شما نشان می دهد که پختن لوبیای خشک چقدر آسان است. هنگامی که شما در پخت لوبیا در خانه تسلط پیدا کردید ، دیگر به کنسرو باز نخواهید گشت.

لیز آب لیمو را روی لوبیا پخته می کند.

یکی از چیزهایی که ای کاش قبلاً در زندگی آموخته بودم این بود که پختن لوبیای خشک به چه سادگی امکان پذیر است. در حالی که کنسرو لوبیا می تواند راحت باشد ، پختن لوبیا از ابتدا به شما این امکان را می دهد که طعم را واقعاً سفارشی کرده و آنها را با ظرف یا آشپزخانه ای که می خواهید با آنها ترکیب کنید ، تنظیم کنید. اگر تا به حال فکر کرده اید ، دیگر تعجب نکنید! این روش پخت حبوبات من است.

حبوبات خود را بشناسید

حبوبات و حبوبات زیادی در جهان وجود دارد ، اما این 12 مورد از رایج ترین آنها در دستور العمل ها و فروشگاه های مواد غذایی است. این روش برای همه آنها مفید خواهد بود!

  • لوبیا سیاه– کوچک و سیاه ، همانطور که از نامش پیداست ، این لوبیا با طعم غنی در غذاهای مکزیکی رایج است.
  • نخود سیاه چشم– این غذای اصلی آشپزی به سبک جنوبی است ، این کرمی ها دارای رنگ خامه ای هستند و تنها یک لکه سیاه دارند ، از این رو نام آن را گرفته اند.
  • لوبیای کانلینی– همچنین به عنوان لوبیا سفید ایتالیایی شناخته می شود ، اغلب در سوپ و فلفل چیلی ، به ویژه در غذاهای ایتالیایی یافت می شود.
  • نخود (نخود)– گرد ، آجیل و سفت ، محبوب ترین آنها برای استفاده در حمص است.
  • لوبیای شمالی عالی– لوبیا سفید بزرگ با بافت سبک که اغلب به دلیل قابلیت جذب طعم در سوپ و فلفل چیلی استفاده می شود.
  • لوبیا– پوست قرمز پر جنب و جوش با رنگ داخلی سفید ، طعم ملایم و اغلب به عنوان لوبیا اصلی در اکثر فلفل های چیلی استفاده می شود.
  • لوبیا پهن– سفید یا سبز مایل به سبز ، این حبوبات نرم و کره ای هستند ، اما اگر به مدت طولانی پخته شوند به راحتی می توانند قارچ دار شوند.
  • لوبیا چیتی– لوبیاهای کوچک ، خالدار ، نارنجی-قهوه ای که اغلب در غذاهای مکزیکی به عنوان لوبیای سرخ شده له می شوند.
  • لوبیا پهن– بزرگ و سبز با پوست ضخیم ، که باید برداشته شود ، آنها دارای طعم شیرین و مغذی هستند که اغلب در غذاهای خاورمیانه مانند سالاد استفاده می شود.
  • لوبیا سفید– همچنین به عنوان لوبیای بوستون شناخته می شود. کوچک و سفید با طعم آجیلی ، اغلب برای تهیه لوبیای پخته و صبحانه های سنتی انگلیسی استفاده می شود.
  • قره قاط (لوبیا بورلوتی)– رنگ کرم زیبا با خال قرمز ، طعم ملایم و آجیلی که اغلب در غذاهای ایتالیایی مانند سوپ مینسترون یافت می شود.
  • لوبیا Adzuki– کوچک ، شیرین و قرمز ، این لوبیاها معمولاً به صورت خمیر خرد می شوند و در دسرها و شیرینی های آسیایی استفاده می شوند.

طرز پخت لوبیا

صرف نظر از نوع حبوباتی که می پزید ، ابتدا می خواهید آنها را خیس کنید.

من دوست دارم از یک فنجان اندازه گیری بزرگ برای تخلیه آسان بعداً استفاده کنم ، اما هر کاسه متوسط ​​تا بزرگ کار می کند. پر کنید تا آب 1-2 اینچ بالاتر از لوبیا باشد.

آن را کنار بگذارید و بگذارید حداقل 8 ساعت یا یک شب خیس بخورد. اگر حیوانات خانگی یا بچه های کوچکی دارید ، من همچنین توصیه می کنم ظرف را بپوشانید تا از ورود دستان فضولی جلوگیری شود.

پس از اتمام خیس لوبیا ، تمام مایع را تخلیه کنید.

پس از تخلیه ، لوبیاهای خیس خورده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید.

سپس پیاز ، سیر و نمک را اضافه کنید. صرف نظر از اینکه برای چه نوع لوبیا یا طرز تهیه ای استفاده می کنید ، این مواد آنقدر طعم و مزه خاصی می دهند که تقریباً با هر چیزی ترکیب می شوند. در اینجا شما می توانید معطرهای دیگر خود را مانند فلفل قرمز ، رزماری یا ادویه جات ترشی جات دیگر اضافه کنید.

سپس آب سرد را به قابلمه اضافه کنید ، به اندازه ای که مواد شما را 2 تا 3 اینچ بپوشاند. به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30-50 دقیقه بجوشانید تا حبوبات نرم و نرم شوند. زمان بسته به تنوع و اندازه حبوبات شما متفاوت است.

پس از تهیه ، آنها آماده هستند تا در دستور غذا مخلوط شوند یا به صورت ساده سرو شوند.

کارها را سرعت بخشید

اگر لوبیا را در اجاق گاز آهسته یا قابلمه فوری بپزید ، اغلب می توانید از مرحله خیساندن آن صرف نظر کنید. این اجازه می دهد تا حبوبات در حین خیس شدن بپزند و در وقت شما صرفه جویی می شود.

  • در اجاق گاز آهسته– لوبیا و معطرهای خود را با آب بریزید و به مدت 8 ساعت در کم یا 4 ساعت در بالا بپزید.
  • در قابلمه فوری– دوباره ، حبوبات و معطرهای خود را با آب بریزید ، فشار را در سطح بالایی قرار دهید و بگذارید 30 دقیقه بماند. وقتی 30 دقیقه تمام شد ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود. روی هم رفته حدود یک ساعت و نیم طول می کشد.

سوالات مکرر:

چه چیزی را به لوبیا سیاه اضافه می کنید؟

من معمولاً لوبیا سیاه را با غذاهای مکزیکی جفت می کنم ، بنابراین علاوه بر سیر و پیاز ، دوست دارم فلفل قرمز خرد شده ، زیره ، ژالاپینو ، فلفل چیپوتل را در سس آدوبو و پودر چیلی اضافه کنم.

حبوبات پخته چقدر طول می کشد؟

لوبیای پخته شده (از هر نوع) که در ظرفی محکم بسته نگهداری شود ، باید 3-5 روز در یخچال نگهداری شود.

آیا می توانم کنسرو لوبیا را در دستور غذا با لوبیای خشک پخته جایگزین کنم؟

آره! من آنها را به صورت عمده تهیه می کنم و سپس آنها را در 1-2 فنجان در کیسه های مناسب فریزر فریز می کنم و از آنها در دستور تهیه سوپ ، فلفل چیلی ، یا تاکو و بوریتو استفاده می کنم.

اگر فراموش کنم که لوبیا را خیس کنم؟

شما هنوز هم می توانید لوبیای خشک را بدون خیساندن آن بپزید ، فقط کمی کاربردی تر است. شما باید یک یا دو ساعت اضافی برای زمان پخت خود برنامه ریزی کنید و سطح آب قابلمه خود را زیر نظر داشته باشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

لوبیا پخته.

دستور العمل هایی که باید امتحان کنید

حالا که روش را می دانید ، در اینجا چند دستور دیگر برای جفت شدن با لوبیا پخته شده است.

وقتی پختن لوبیا را از ابتدا شروع می کنید ، دنیایی از امکانات برای شما باز می شود. دستور العمل ها و طعم ها قابل تنظیم می شوند و شما هرگز نمی خواهید به کنسرو برگردید.

چنگال شما منتظر است.

طرز پخت لوبیا

لیز دلا کروچه

این آموزش گام به گام به شما نشان می دهد که پختن لوبیای خشک چقدر آسان است. هنگامی که به پختن حبوبات در خانه رسیدید ، دیگر به کنسرو باز نخواهید گشت.

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن چهار پنج دقایق

زمان خیساندن 8 ساعت ها

کل زمان 8 ساعت ها پنجاه دقایق

دوره تزئین ، تزئین ، تزئین

آشپزخانه آمریکایی ، هندی ، آمریکای لاتین ، مکزیکی ، خاورمیانه ، Tex Mex

بخش ها 12

کالری 132 کیلوکالری

عناصر

  • 1 پوند لوبیای خشک هر نوع مانند کلیه ، مشکی ، آبی سرمه ای ، پینتو و غیره
  • 1 نیم پیاز پوست کنده و چهارپاره شده است
  • 3 میخک ها سیر پوست کنده ، کامل
  • 1 قاشق سوپخوری نمک یا بیشتر به مزه
  • فلفل قرمز در ادوبو ، گیاهان تازه و غیره معطرهای اختیاری

دستورالعمل ها

  • لوبیای خشک شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را با آب بپوشانید. به مدت 8 ساعت یا یک شب خیس کنید.

  • هنگامی که آماده پخت لوبیا شدید ، مایع خیس شده را تخلیه کنید ، سپس لوبیاهای خیس خورده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. روی آن را با آب سرد کافی بپوشانید تا به حدود 2-3 اینچ از لوبیا برسد. پیاز ، سیر ، نمک و هر نوع معطر دلخواه را اضافه کنید. من عاشق افزودن فلفل قرمز در ادوبو هستم ، اما رزماری تازه نیز عالی است.

  • قابلمه را بجوشانید و سپس بگذارید تا بجوشد. بسته به نوع ، حبوبات را بجوشانید تا نرم شود ، حدود 30-50 دقیقه. گرم سرو کنید یا در ظرف دربسته در یخچال تا چهار روز نگهداری کنید.

تغذیه

سرویس: 0.5کاسهکالری: 132کیلوکالریکربوهیدرات ها: 24گرمپروتئین: 9گرمچربی: 1گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 1گرمچربی اشباع شده: 1گرمسدیم: 586میلی گرمپتاسیم: 530میلی گرمفیبر: 6گرمقند: 1گرمویتامین A: 1رابط کاربریویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 35میلی گرماهن: 3میلی گرم

کلمه کلیدی 5 ماده ، لوبیا قرمز ، لوبیا سیاه ، نخود ، چگونه

دیدگاهتان را بنویسید