طرز تهیه آش آب سبزیجات


طرز تهیه آب سبزیجات را بیاموزید! این آبگوشت خانگی برای استفاده در سوپ ، سس ، ریزوتو و موارد دیگر بسیار خوشمزه است و به آسانی تهیه می شود.


طرز تهیه آب سبزیجات


روز دیگر ، او در حال آماده سازی آب سبزیجات با وعده سبزیجات بود که در طول هفته جمع کرده بود. در حالی که در آشپزخانه بودم و از عطر و طعم دلپذیری که از دیگ من بیرون می آمد لذت می بردم ، متوجه شدم که هنوز روش خود را در مورد نحوه تهیه آب سبزیجات در وبلاگ به اشتراک نگذاشته ام. من بیش از 80 (!!) دستور تهیه سوپ در اینجا دارم ، و فصل سوپ دیگری نیز نزدیک است. کافی است بگویم ، این دستور تهیه آبگوشت سبزیجات مدتهاست مورد نیاز است.

من بسیار هیجان زده ام که امروز آن را به اشتراک بگذارم زیرا معتقدم آب سبزی چیزی است که همه می توانند و باید در خانه درست کنند. این فوق العاده آسان و ارزان است و طعم آن بسیار بهتر از آبگوشتی است که در فروشگاه پیدا می کنید. نگران نباشید ، من هرگز شما را سرزنش نمی کنم که به دنبال آبگوشت خریداری شده در زمان مناسب ترین گزینه هستید (من هنوز هم گاهی اوقات از آن استفاده می کنم!). اما تا زمانی که خودتان این کار را انجام دهید ، زمان و تلاش اضافی همیشه نتیجه خواهد داد.


تره ، پیاز ، برگ بو ، کرفس ، هویج ، سیر ، جعفری و آویشن


مواد لازم برای تهیه آبگوشت سبزیجات

من دو روش برای تهیه آب سبزیجات دارم. اولین مورد با سبزیجات تازه و معطر شروع می شود. من معمولا

  • پیازها،
  • سیر،
  • هویج ،
  • کرفس،
  • و گیاهانی مانند آویشن و جعفری.

سپس برای اینکه طعم بیشتری به آبگوشت بدهد ، نمک ، دانه های فلفل کامل ، تاپ تره فرنگی و برگ های خلیج را اضافه می کنم.


باقی مانده سبزیجات روی تخته برش با چاقو


در روش دوم ، من از سبزیجات استفاده می کنم هدر به جای خود سبزیجات این روش از هدر رفتن شاخه ها و نوک سبزیجات جلوگیری می کند و یک آبگوشت فوق العاده خوشمزه تولید می کند. به نظر می رسد قسمت هایی از سبزیجات که ما معمولاً دور می ریزیم دارای طعم هستند.

انواع باقیمانده می تواند به یک آبگوشت خوشمزه کمک کند. در اینجا چند مورد وجود دارد که به ویژه خوب عمل می کنند:

  • تاپاس تره فرنگی ،
  • برگ رازیانه ،
  • بالای هویج ،
  • ساقه گیاهان ،
  • لپه ذرت ،
  • ساقه قارچ ،
  • ریشه یا راهنمایی پیازچه ،
  • پوست پیاز و نکات ،
  • و پوست سیر و نکات.

از باقی مانده سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی ، کلم یا گل کلم دوری کنید ، زیرا می توانند آبگوشت شما را ترش کنند.

نکته: یک کیسه یا ظرف فریزر با ضایعات سبزیجات در فریزر خود نگه دارید و هربار که می پزید آن را اضافه کنید. وقتی حدود 6 فنجان باقی مانده یخ زده دارید ، وقت آن است که آب سبزیجات درست کنید!


طرز تهیه آب سبزیجات: سبزیجات خرد شده را در یک قابلمه بزرگ آب بریزید


طرز تهیه آب سبزیجات

چه از سبزیجات کامل استفاده کنید یا از سبزیجات باقیمانده ، تهیه آبگوشت گیاهی خانگی فوق العاده آسان است.

  • ابتدا سبزیجات را خوب بشویید. شما نمی خواهید خاک یا شن را در آبگوشت خود بجوشانید!
  • سپس آنها را برش دهید. شکل مهم نیست ، شما فقط باید آنها را آنقدر خرد کنید که کاملا در گلدان شما جا بگیرد.
  • سپس روی حرارت ملایم بپزید. سبزیجات را با نمک ، برگ بو و فلفل دلمه ای به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. 10-12 فنجان آب اضافه کنید و روی آن را به مدت 1 ساعت بجوشانید.
  • در آخر آبگوشت را صاف کنید از طریق صافی مشبک خوب سبزیجات و دانه های فلفل را جدا کنید.

فقط همین!

دستور کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


3 قوطی آب سبزیجات


ذخیره و استفاده از آب سبزیجات خانگی

بگذارید آبگوشت تا دمای اتاق خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگه دارید یا آن را برای چند ماه در یخچال نگه دارید. (هنگامی که شما مقدار زیادی آبگوشت گیاهی خانگی در فریزر خود دارید ، به همان اندازه که در فروشگاه خرید می کنید راحت است!)

از آبگوشت خانگی مانند آبگوشت سبزیجات استفاده کنید – در دستور تهیه چاشنی ، آب میوه ، سس ماکارونی و ریزوتو و البته سوپ. دستورهای سوپ مورد علاقه من را در زیر بیابید.


دستور تهیه آبگوشت سبزیجات


دستور العمل های سوپ مورد علاقه

پس از تهیه این دستور آب سبزیجات ، سعی کنید از آن در یکی از سوپ های زیر استفاده کنید:

سوپ سبزیجات

زمان آماده سازی: پانزده دقایق

زمان پخت: 1 ساعت

خدمت می کند 8

هنگامی که طرز تهیه آب سبزیجات را یاد می گیرید ، دیگر هرگز از نوع خریداری شده در فروشگاه نخواهید رسید! این آسان ، ارزان و فوق العاده خوشمزه است – مناسب برای تهیه سوپ ، سس و موارد دیگر.

  • 2 پیاز متوسط، نصف کاهش یافت
  • 4 هویج متوسط، خرد شده
  • 1 تا 2 ساقه کرفس متوسط، خرد شده
  • تاپاس تره فرنگی یا رازیانه، خرد شده
  • 1 سر سیر، نصف کاهش یافت
  • یک مشت جعفری تازه
  • 1 یک دسته کوچک آویشن تازه
  • 3 برگ های خلیج
  • 2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 10 تا 12 فنجان ها آب تصفیه شده
  • پیاز ، هویج ، کرفس ، رویه تره فرنگی ، سیر ، جعفری ، آویشن ، برگ بو ، نمک ، فلفل و آب را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و روی حرارت زیاد بجوشانید (اگر 12 فنجان آب در شما جا نمی گیرد) قابلمه) ، می توانید از 10 استفاده کنید). حرارت را کم کرده و روی آن را به مدت 1 ساعت بجوشانید.

  • سبزیجات را صاف کرده و دور بریزید. مزه دار کنید و در دستور العمل های سوپ مورد علاقه خود استفاده کنید.

توجه: من اغلب دوست دارم از تمام ضایعات سبزیجات برای تهیه آبگوشت خود استفاده کنم (بالای تره فرنگی ، رازیانه ، بالای هویج ، برگ پیازچه ، گیاهان باقی مانده و ساقه گیاهان). از 6 فنجان ضایعات سبزی خرد شده می توانید به جای سبزیجات ذکر شده در دستور بالا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید