طرز تهیه آسان توپ کیک با روکش شکلاتی


این دستور توپ کیک فوق العاده آسان برای استفاده از باقی مانده کیک ، برش های کیک یا کاپ کیک و مایه باقیمانده باترکریم مناسب است.

من چند کیک ساده و متفاوت دوستدار بچه ها را در اینجا در وبلاگ به اشتراک گذاشتم که نیاز به شکل دادن و ایجاد تکه های کیک باقی مانده دارد (اخیراً کیک من در میان ما و کیک خرس خوشمزه زیبا). از آنجایی که نمی خواستم هیچ غذایی هدر برود ، از برش های کیک برای تست دستور العمل های کیک استفاده کردم ، تا زمانی که نسبت ایده آل خرده های کیک به باترکریم را پیدا کردم.

این گلوله های ساده کیک نتیجه هستند – از نظر مرطوبیت در داخل با قوام شبیه به ترافل ، سپس با یک روکش شکلاتی پوشانده شده و روی آن با نمک های پاشنده برای یک غذای فوق العاده زیبا – برای غذای مانده بد نیست! تبدیل شده است!

طرز تهیه آسان توپ کیک با روکش شکلاتی - مناسب برای استفاده از ضایعات کیک یا کاپ کیک باقی مانده

این یک دستور العمل بسیار خشن است که برای استفاده از باقی مانده کیک یا کیک تهیه شده است ، بنابراین من برای هر 100 گرم کیک اندازه گیری کرده ام. اگر کیک بیشتری برای استفاده دارید ، فقط نسبت کره باتر را افزایش دهید ، به عنوان مثال 200 گرم کیک به 100 گرم کرم باتر نیاز دارد. این نسبت نیز باید به عنوان یک راهنمای تقریباً خشن تلقی شود – کیک های مرطوب شده ممکن است به کمی کره و کیک های خشک کمی بیشتر نیاز داشته باشند ، بنابراین آماده باشید تا دستور العمل را برای ایجاد بافت مناسب برای کیک خود تطبیق دهید.

دستور تهیه توپ کیک آسان - برای استفاده از باقی مانده کیک یا کیک کوچک بسیار مناسب است

گلوله های کیک با روکش شکلاتی

عناصر:

  • 100 گرم کیک اسفنجی
  • 50 گرم بستنی باترکریم
  • 200 گرم شکلات دلخواه
  • آب پاش (اختیاری)

روش:

کیک را در یک کاسه بزرگ خرد کنید ، سپس بین نوک انگشتان خود خرد کنید تا به غلظت آرد سوخاری تبدیل شود.

طرز تهیه گلوله های کیک با روکش شکلاتی: دستور العمل آسان مرحله 1 ، کیک را در یک کاسه خرد کنید

خامه باترکریم را اضافه کنید و با دستان خود مخلوط کنید تا شروع به جمع شدن به نوعی خمیر کند. اگر کیک شما کاملاً مرطوب است ، باترکریم را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.

طرز تهیه گلوله های کیک با روکش شکلاتی - دستور العمل آسان مرحله 2 را با باترکرم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید

خمیر را به قطعاتی به اندازه گردو خرد کرده و به شکل توپ های نرم درآورید.

طرز تهیه توپ های کیک با روکش شکلاتی - دستور العمل آسان مرحله 3 به صورت توپ درآورید

گلوله های کیک را روی بشقاب بگذارید و در حالی که شکلات را آب می کنید ، آنها را در فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

شکلات را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید.

طرز تهیه گلوله های کیک با روکش شکلاتی - دستور آسان مرحله 4 شکلات را ذوب کنید

شکلات را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو ذوب کرده و بین هر کدام هم بزنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت ذوب می شود ، تا زمانی که ذوب و یکدست شود.

با استفاده از یک قاشق ، گلوله های کیک را درون شکلات آغشته کرده و آنها را بپوشانید ، سپس دوباره آنها را در بشقاب قرار دهید.

طرز تهیه گلوله های کیک با روکش شکلاتی: دستور العمل آسان مرحله 5 توپ کیک را در شکلات آغشته کرده و نمک بپاشید

به سرعت کار کنید ، در صورت تمایل روی آن آب نمک بپاشید ، سپس این کار را تکرار کنید تا تمام گلوله های کیک با شکلات پوشانده شوند.

طرز تهیه گلوله های کیک با روکش شکلاتی - دستور العمل آسان مرحله 6 تا خنک شدن شکلات خنک شوید

آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملاً سفت شود.

طرز تهیه توپ کیک با روکش شکلاتی - دستور تهیه کیک با عکس های گام به گام

سرو کنید و لذت ببرید!

خنده دار

طرز تهیه توپ کیک با روکش شکلاتی - دستور تهیه کیک با عکس های گام به گام

دستور چاپ

گلوله های کیک با روکش شکلاتی

این دستور توپ کیک فوق العاده آسان برای استفاده از باقی مانده کیک ، برش های کیک یا کاپ کیک و مایه باقیمانده باترکریم مناسب است.

زمان آماده سازی10 دقایق

زمان استراحتپانزده دقایق

کل زمان25 دقایق

دوره: دسر ، غذای مهمانی

آشپزخانه: آمریکایی ، گیاهخوار

خدمات: 6 توپ کیک

نویسنده: سالن گریس

عناصر

  • 100 گرم بیسکویت
  • پنجاه گرم فراستینگ باترکریم
  • 200 گرم شکلات به انتخاب شما
  • پاشیدن اختیاری

دستورالعمل ها

  • کیک را در یک کاسه بزرگ خرد کنید ، سپس بین نوک انگشتان خود خرد کنید تا به غلظت آرد سوخاری تبدیل شود.

  • خامه باترکر را اضافه کنید و با دستان خود مخلوط کنید تا شروع به جمع شدن به نوعی خمیر کند.

  • خمیر را به قطعاتی به اندازه گردو خرد کرده و به شکل توپ های نرم در آورید.

  • گلوله های کیک را روی بشقاب بگذارید و در حالی که شکلات را آب می کنید ، آنها را در فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

  • شکلات را به قطعات کوچک تقسیم کنید و آن را در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید.

  • شکلات را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو ذوب کرده و بین هر کدام هم بزنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت ذوب می شود ، تا زمانی که ذوب و یکدست شود.

  • با استفاده از یک قاشق ، گلوله های کیک را داخل شکلات آغشته کرده و آنها را بپوشانید ، سپس دوباره آنها را در بشقاب قرار دهید.

  • به سرعت کار کنید ، در صورت تمایل روی آن آب نمک بپاشید ، سپس این کار را تکرار کنید تا تمام گلوله های کیک با شکلات پوشانده شوند.

  • آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملاً سفت شود.

اگر این دستور غذا را دوست داشتید ، چرا آن را در Pinterest ذخیره نکنید تا بتوانید دوباره به راحتی آن را پیدا کنید؟

طرز تهیه توپ کیک سریع و آسان از ضایعات کیک باقی مانده طرز تهیه توپ کیک با روکش شکلاتی فوق العاده آسان - برای استفاده از تکه های کیک و کاپ کیک های باقی مانده عالی است

دیدگاهتان را بنویسید