شراب قلیایی – چند آشپز


این دستور تهیه شراب ساده و کلاسیک است و در آن قرمز تیره ، ادویه جات ، برندی و نارنجی به چشم می خورد. نوشیدنی دنج ایده آل برای جمعیت!

شراب خشك

هنگامی که اولین سرما شروع به پر کردن هوا می کند ، وقت آن رسیده است که یک فصل نوشیدنی دنج داشته باشید! چه راهی بهتر از یک سرگرمی عالی برای شروع شراب خشك؟ یک قابلمه بزرگ تهیه کنید و آشپزخانه شما را با رایحه مست کننده فلفل دلمه ای تفت داده و دارچین پر کند. این دستور غذا به اندازه کافی شیرین است و شراب میوه ای پررنگ را با ادویه جات ، مرکبات و نت های بلوط و وانیل در پایان متعادل می کند. این واقعا چشمگیر است – یک دستور العمل کلاسیک برای همه مناسبت های پاییز و زمستان!

شراب قلیایی چیست؟

شراب خشك شرابی است که با ادویه جات گرم می شود. معمولاً در پاییز و زمستان ، به ویژه در زمان کریسمس سرو می شود. اولین دستور تهیه شراب ادویه دار در قرن دوم بعد از میلاد در رم ثبت شد! امروزه در انگلستان و سراسر اروپا و ایالات متحده بسیار محبوب است. نامیده می شود شراب خشك شده در کشورهای آلمانی زبان و شراب خشك در کشورهای شمال اروپا

شراب خشك

ادویه جات ترشی جات

شراب ژله ای با تهیه می شود تأمل در ادویه جات ترشی جات، که کل نوشیدنی را با آن عطر و طعم مشخص و دلپذیر تزریق می کند. (همان سبک ادویه جات ترشی جات در شربت گرم استفاده می شود.) به طور معمول ، شراب خشك شده بیشتر از ادویه جات ترشی جات ترشح می شود تا آسیاب شود ، بنابراین طعم آن به جای تیره شدن به شراب تزریق می شود. بسته به کشور و سنت شما انواع مختلفی در ادویه جات وجود دارد. ادویه جات ترشی جات رایج عبارتند از:

  • چوب دارچین
  • میخک ها
  • انواع توت های فلفل
  • جوز هندی کامل
  • انیسون ستاره ای

انیسون ستاره ای این منحصر به فرد ترین ادویه جات ترشی جات است: یک غلاف دانه ستاره ای شکل است. در اکثر فروشگاه های مواد غذایی موجود است ، اما می توانید انیسون ستاره ای را به صورت آنلاین نیز خریداری کنید.

ادویه جات ترشی جات

طرز تهیه شراب: اجاق گاز ، اجاق گاز آهسته یا قابلمه فوری

شما می توانید شراب خام را با استفاده از روش های مختلف درست کنید – مورد علاقه ما اجاق گاز است زیرا سریع و آسان است! اما اگر در مهمانی به جمعیت خدمت می کنید ، اجاق گاز آهسته یا قابلمه فوری گزینه های فوق العاده ای هستند. این سه روش برای تهیه شراب شور است:

  • روش اجاق گاز: سریع ترین روش ، فقط در 30 دقیقه! فقط مطمئن شوید که در کمترین درجه حرارت نگه داشته شود – حتی نباید بجوشد (در غیر این صورت مایع بیش از حد کاهش می یابد).
  • روش پخت آهسته: این روش 2 ساعت طول می کشد و برای مهمانی ها عالی است! می توانید آن را در محیط گرم بگذارید و مستقیماً از قابلمه سرو کنید.
  • روش گلدان فوری: اگر زودپز به جای اجاق گاز آهسته دارید ، از این نسخه استفاده کنید!
شراب خشك

نکاتی برای بهترین دستور تهیه شراب خشك

یک شراب آبپز خوب یک چیز است ، اما یک عالی شراب قهوه ای چند ترفند دارد تا طعم را به اوج برساند! در اینجا نکاتی درباره نحوه تهیه بهترین نسخه از این نوشیدنی آمده است:

  • ابتدا ادویه ها را تست کنید. نان تست ادویه جات به مدت چند دقیقه در قابلمه یا ماهیتابه به طعم بیشتر آنها در زمان جوشیدن کمک می کند. بعلاوه ، بوی آشپزخانه شما را شگفت انگیز می کند!
  • روی حرارت بسیار کم بپزید. فقط می خواهید حباب داشته باشد. اگر بیش از حد بالا باشد ، مایع کوچک شده و بیش از حد غلیظ می شود.
  • براندی و آب پرتقال را آخر اضافه کنید. این کار را بجای جوشاندن آنها با شراب انجام دهید. در انتهای هر جرعه نت های مهم بلوط ، وانیل و مرکبات را ارائه می دهد.

یک دستور دوگانه برای اندازه یک مهمانی تهیه کنید

این دستور شراب گرم از یک بطری 750 میلی لیتر شراب استفاده می کند و برای 6 وعده ، هر یک ¾ فنجان کافی است. خدمت به جمعیت؟ توصیه می کنیم دو بطری شراب بگیرید و این دستور غذا را دو برابر کنید. یک دستور دو برابر یا حتی سه برابر شده در اجاق گاز آهسته یا قابلمه فوری مناسب است. استفاده کنید دکمه 2 برابر در دستور زیر برای آسان تا شدن.

دستور تهیه شراب خشك

نوشیدنی های زمستانی بیشتر

شراب قهوه ای یکی از بهترین کوکتل های زمستانی و نوشیدنی های الکلی داغ ما است! در اینجا چند مورد دیگر وجود دارد که همیشه مورد توجه قرار می گیرند:

این دستور تهیه شراب گرم …

گیاهی ، گیاهی ، گیاهی ، بدون لبنیات و بدون گلوتن.

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد

شرح

این دستور تهیه شراب ساده و کلاسیک است و در آن قرمز تیره ، ادویه جات ، برندی و نارنجی به چشم می خورد. نوشیدنی دنج ایده آل برای جمعیت!


  • 10 انواع توت های فلفل
  • 10 میخک کامل
  • 3 غلاف انیسون ستاره دار
  • 3 چوب دارچین
  • 1 بطری 750 میلی لیتر شراب قرمز خشک *
  • فنجان اب
  • فنجان شربت افرا یا عسل
  • فنجان براندی یا کنیاک
  • 1 نارنجی کوچک ، برای تزئین


  1. نان تست ادویه جات ترشی جات: ادویه جات ترشی جات را به ته قابلمه (یا در اجاق گاز آهسته یا ماهیتابه) بریزید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت متوسط ​​برشته کنید ، گاهی اوقات هم بزنید تا معطر شود.
  2. دستورالعمل پخت روی اجاق گاز: حرارت را کم کنید. آب را اضافه کنید ، سپس شراب و شربت افرا را در آن بریزید و هم بزنید. 30 دقیقه روی حرارت کم حرارت دهید ، فقط حباب بزنید. اجازه ندهید شراب بجوشد (وگرنه مایع بیش از حد کاهش می یابد).
  3. دستورالعمل اجاق گاز آهسته و قابلمه فوری: شراب ، آب و شربت افرا را در اجاق گاز آهسته یا قابلمه فوری با ادویه های برشته شده قرار دهید. به مدت 2 ساعت روی حرارت کم بپزید. یا معمولی با استفاده از تنظیمات قابلمه “Slow Cooker”.
  4. براندی و آب پرتقال را اضافه کنید: وقتی آماده سرو هستید ، براندی یا کنیاک و آب 1 پرتقال را اضافه کنید. با برش های پرتقال و در صورت تمایل ، شاخه های رزماری تزئین کنید.

یادداشت

* دستور مهمانی را دو برابر کنید: برای اجاق گاز آهسته و قابلمه فوری خوب است که مقدار آن دو برابر شود.

  • دسته بندی: نوشیدنی
  • روش: اجاق گاز
  • آشپزخانه: نوشیدنی

کلید واژه ها: شراب گرم ، دستور تهیه شراب ، روش تهیه شراب ، ادویه جات ترشی جات

دیدگاهتان را بنویسید