سوپ سبزیجات گوسفندی – کاسه لیمو


با این کاسه دلپذیر از گوشت گوسفند و سبزیجات پر از سیب زمینی دلپذیر ، کرفس ، هویج و بره آسیاب شده گرم کنید.

با سردی که با پاییز می آید ، بسیاری آن را به عنوان آغاز فصل سوپ نشان می دهند. اما من سوپ را خیلی دوست دارم ، در تمام طول سال آن را درست می کنم! در حالی که یک کاسه گرم در یک روز سرد عالی است ، من فکر می کنم می تواند بدون توجه به فصل یا آب و هوا راحتی را ایجاد کند. این سوپ سبزیجات بره یک پیچ عالی برای سوپ سبزیجات کلاسیک است.

تنوع گیاهخواری

این دستور غذا نیاز به تعداد زیادی سبزیجات مختلف دارد ، اما شما می توانید از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید.

  • مقداری سبزی برگ دار اضافه کنیدبه می توانید اسفناج ، کلم پیچ یا چای سوئیس اضافه کنید!
  • قارچ های غنی از آنتی اکسیدان را اضافه کنید.هنگام اضافه کردن هویج ، چند تکه قارچ نیز اضافه کنید.
  • سیب زمینی خود را عوض کنید به جای سیب زمینی طلایی Yukon ، سعی کنید از سیب زمینی شیرین استفاده کنید.
  • از پاتوری جدید استفاده کنید. نخود و ذرت منجمد اغلب با لوبیا سبز مخلوط می شوند – از آنها برای افزودن سبزیجات استفاده کنید!

طرز تهیه سوپ سبزیجات با گوسفند

برای شروع ، همه سبزیجات خود را بشویید ، پوست بگیرید و خرد کنید.

پس از آماده شدن سبزیجات ، سوپ خود را با تفت دادن پیازها در ته قابلمه بزرگ شروع کنید.

لیز رنده سیر.

سیر را رنده کرده و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

در مرحله بعد ، بره آسیاب شده را به قابلمه اضافه کرده و در حین پخت آن را خرد کرده و پیاز و سیر را هم بزنید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

هنگامی که گوسفند نیمه سرخ شد ، هویج و کرفس را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند.

در مرحله بعد ، پونه کوهی ، سس Worcestershire و مکعب های سیب زمینی را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر می پزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

در مرحله بعد ، آب گوشت گاو خود را اضافه کرده و آن را هم بزنید.

و آب گوجه فرنگی.

سپس سبزیجات یخ زده خود را اضافه کنید ، آنها را هم بزنید ، سپس آنها را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه بجوشانید.

کاسه سوپ سبزیجات گوسفندی.

بعد از اینکه 30 دقیقه تمام شد ، جعفری تازه را اضافه کرده و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. سرو کنید و لذت ببرید!

سوالات متداول:

گوسفند آسیاب شده را کجا می توان پیدا کرد؟

در حالی که به نظر می رسد یک ماده نادر است ، گوسفند چرخ کرده در هر بخش قصابی در هر خواربار فروشی یافت می شود.

آیا می توانم از جلو این کار را انجام دهم؟

آره! این یک سوپ عالی برای یخ زدن و خوردن دیرتر است. در فریزر ، این سوپ 3-4 ماه نگهداری می شود. برای نگهداری باقی مانده ، در ظرف دربسته تا 5 روز نگهداری کنید.

تغییر دهید

  • سهام را تغییر دهید. اگر آب گوشت گاو ندارید یا نمی توانید ، می توانید از آب مرغ یا سبزیجات نیز استفاده کنید.
  • پروتئین را تغییر دهید. می توانید به جای گوسفند از گوشت چرخ کرده یا بوقلمون استفاده کنید ، اما بره بسیار نرم و خوش طعم است و ارزش امتحان کردن را دارد. همچنین می توانید پروتئین را حذف کنید ، سبزیجات بیشتری اضافه کنید و آن را به یک سوپ گیاهی خالص تبدیل کنید.
  • با ادویه جات آزمایش کنید. به جای پونه کوهی ، از ادویه جات ترشی جات ایتالیایی استفاده کنید یا به جای خشک شده از تازه استفاده کنید.
یک کاسه دلپذیر از سوپ سبزیجات گوسفندی.

روشهای دیگر استفاده از بره

سوپ های بیشتر

لیز از سوپ گوسفند و سبزیجات لذت می برد.

سوپ ها به طور کلی من را خوشحال می کنند ، اما این سوپ سبزیجات گوسفندی از نظر شخصی سازی بسیار رضایت بخش است. خودتان آن را امتحان کنید و در صورت تغییر اوضاع به من اطلاع دهید.

قاشق شما منتظر است.

سوپ سبزیجات گوسفندی

لیز دلا کروچه

با این کاسه دلپذیر از گوشت گوسفند و سبزیجات پر از سیب زمینی دلپذیر ، کرفس ، هویج و بره آسیاب شده گرم کنید.

زمان آماده سازی پانزده دقایق

زمان پختن چهار پنج دقایق

کل زمان 1 ساعت

دوره سوپ

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 8

کالری 376 کیلوکالری

عناصر

  • 1 پوند بره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک تقسیم شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل
  • 1 بزرگ پیاز قطعه قطعه شده
  • 2 نیم هویج پوست کنده و خرد شده
  • 3 ساقه ها کرفس قطعه قطعه شده
  • 3 میخک ها سیر خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری سس انگلیسی
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • 8 نیم سیب زمینی طلا یوکان یک چهارم
  • 32 اونس آب گوشت کم سدیم
  • 32 اونس آب گوجه
  • 1 کاسه ذرت منجمد
  • 1 کاسه نخود فرنگی منجمد
  • ½ کاسه جعفری تازه خرد شده
  • نمک و فلفل تلاش كردن

دستورالعمل ها

  • یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر از ماهیتابه نچسب استفاده نمی کنید ، با اسپری آشپزی نچسب یا کمی روغن اسپری کنید.

  • پیاز و سیر خرد شده را به همراه کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. تفت دهید تا پیازها نرم شوند ، حدود 4 تا 6 دقیقه. بره آسیاب شده را همراه با کمی نمک و فلفل در ماهیتابه بگذارید و سپس با یک پوره سیب زمینی یا قاشق چوبی آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

  • هنگامی که گوسفند نیمه قهوه ای شد ، هویج و کرفس را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید. بپزید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند ، حدود 6 تا 8 دقیقه. ورچسترشایر ، پونه کوهی و مکعب های سیب زمینی را اضافه کنید. برای 1-2 دقیقه دیگر بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید.

  • آب گوشت و گوجه فرنگی را در ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد. سبزیجات یخ زده را اضافه کنید و سپس دوباره بجوشانید. درب قابلمه را بپوشانید ، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بجوشانید. جعفری تازه را اضافه کنید و سپس چاشنی را یکبار دیگر بررسی کنید. قبل از سرو به ترتیب تنظیم کنید.

تغذیه

سرویس: 1کاسهکالری: 376کیلوکالریکربوهیدرات ها: 47گرمپروتئین: 17گرمچربی: 14گرمچربی های اشباع شده: 6گرمچربی های غیر اشباع: 1گرمچربی اشباع شده: 6گرمکلسترول: 41میلی گرمسدیم: 837میلی گرمپتاسیم: 1447میلی گرمفیبر: 7گرمقند: 9گرمویتامین A: 3593رابط کاربریویتامین سی: 72میلی گرمکلسیم: 85میلی گرماهن: 4میلی گرم

کلمه کلیدی گوشت بره آسیاب شده ، سوپ های سالم ، سوپ های دلپذیر ، غذاهای بره

دیدگاهتان را بنویسید