سالاد سزار وگان با قارچ و صدف – داستان آشپزخانه سبز


سلام! بعد از تابستان با نسخه گیاهی سالاد سزار برمی گردیم. یا ، تمرکز اینجا بیشتر روی قارچ است و سالاد تنها یک راه برای سرو آنها است. من (دیوید) این دستور غذا را بعنوان یک وعده غذایی ناهار در هفته گذشته در اینستاگرام خود قرار دادم ، اما فکر کردم آن را اینجا قرار دهم تا بازگشت ، چاپ یا آشپزی با سرعت دلخواه شما آسان شود.

ما مدتی است که هیچ دستور العمل جدیدی ارسال نکرده ایم زیرا فقط حرکت بزرگ خود را به دانمارک انجام داده ایم. صادقانه بگویم ، همه چیز هنوز بسیار جدید و کاملاً آشفته است زیرا ما در تلاش هستیم تا به خانه جدید خود راه پیدا کنیم. اما بچه ها خوب هستند و به سرعت با مدارس جدید خود سازگار شده اند ، لوئیز در حال انجام کارآموزی ماما در Rigshospitalet در کپنهاگ است و من در حال کار برای راه اندازی یک استودیو آشپزخانه سبز در اینجا در کپنهاگ هستم (اگر فکر می کنید که خوب خواهد بود به من ایمیل بزنید. برای تیم مناسب است ، که در حال حاضر به دنبال توسعه دهنده کوچک دستور العمل است). هنگامی که به نتیجه رسیدیم ، در مورد خود و حرکت بیشتر در پست دیگری به اشتراک می گذاریم. امروز ، همه چیز در مورد این سالاد قارچ است!

من مدام این روش جالب را برای جستجوی قارچ در منابع مختلف آنلاین می بینم. این تکنیک شامل فشار دادن آنها بین دو تابه روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​است تا مایعات را آزاد کرده و بافت بیرونی کاملاً تردی به دست آورند. و سپس یک ماریناد به آن اضافه کنید تا خیس بخورد و طعم آن پر شود. من فکر می کنم این تکنیک به درک سارنو اختصاص داده شده است و نتیجه آن کاملاً قابل توجه است و بافت تقریباً من را به یاد مرغ انداخت (حرف من را قبول نکنید ، من 25 سال است که مرغ نخورده ام). به هر حال ، آنها ترد و آبدار در همان زمان می شوند. می توانید نحوه انجام این کار را در این فیلم حلقه ببینید. ما قارچ ها را با یک سزار گیاهی آسان تهیه می کنیم که به سادگی با ریختن کاهو رومی به یک سس بسیار ساده فقط با مایونا گیاهی ، کمی سرکه ، و کپر به جای آنچوی داغ سنتی و نخود به جای کروتون تهیه می کنیم. واقعا غذای خوشمزه ای است. وعده. اگر امتحان کردید نظر خود را به ما بگویید!



دیدگاهتان را بنویسید