سالاد اسفناج و توت با ویناگرت بالزامیک – غذای سالم من


قسمت مورد علاقه من در فصل بهار این است که توت ها در فصل هستند. من عاشق تهیه یک سالاد خوشمزه با توت قرمز و همراهی آن با پنیر فتا هستم. قسم می خورم که می توانم پنیر فتا و انواع توت ها را فقط برای میان وعده بخورم. سالاد توت اسفناج من با ونایگرت بالزامیک نیز زمانی که می خواهم یک ناهار خوشمزه و سالم بخورم ، به نقطه مورد نظر می رسد.

سالاد اسفناج و توت با ویناگرت بالزامیک

سالاد توت اسفناج با وینایگرت بالزامیک

سالاد اسفناج و توت با وینایگرت بالزامیک

سالاد اسفناج و توت با وینایگرت بالزامیک

سالاد اسفناج و توت با وینایگرت بالزامیک

سالاد اسفناج و توت با ویناگرت بالزامیک

نویسنده:

نوع دستور غذا: غذای اصلی

آشپزخانه: آمریکایی

خدمت می کند: 3 وعده

عناصر

  • یک پوند اسفناج
  • ½ فنجان تمشک
  • ½ فنجان توت فرنگی ، برش خورده
  • ½ فنجان میوه سیاه
  • ½ فنجان پنیر فتا خرد شده
  • ¼ فنجان خلال بادام برشته شده
  • 3 عدد فیله مرغ
  • ½ قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری. روغن آووکادو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه بازامیک
  • 2 قاشق غذاخوری عسل

دستورالعمل ها

  1. مرغ را با پونه کوهی و ¼ قاشق چایخوری مزه دار کنید. از نمک
  2. روغن آووکادو را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و مرغ را از هر دو طرف به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. ده دقیقه بگذارید سرد شود و به قطعات کوچک برش دهید.
  3. در یک کاسه بزرگ ، اسفناج ، انواع توت ها ، بادام ، پنیر فتا و مرغ پخته را اضافه کنید.
  4. برای سس ، روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، عسل ، قاشق چایخوری را مخلوط کنید. نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.

3.5.3251

دیدگاهتان را بنویسید