رژیم غذایی و تغذیه راحت تر به افراد کمک می کند تا سالم غذا بخورند. شما به هدف وزن خود می رسید. زنده تر سوپ عدس با گوجه فرنگی و اسفناج


این پست شامل پیوندهای مربوط است. ممکن است برای خریدهایی که از طریق این پیوندها انجام می شود ، کمیسیون کمی دریافت کنید و این هزینه ای برای شما ندارد.

عدس سرشار از فیبر ، پتاسیم ، منیزیم و فولات است. وقتی سوپ عدس می پزم ، دوست دارم سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی ، اسفناج را برای تنوع و طعم آن اضافه کنم. یک کاسه سوپ داغ همیشه مرا شاد می کند. این یک راه عالی برای هیدراته ماندن و سیر ماندن در عین تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن است.

بهترین دستور تهیه سوپ عدس |  آشپزخانه شبکه غذایی |  شبکه غذایی
چاپ

سوپ عدس با گوجه فرنگی و اسفناج

این دستور غذا حاوی مواد مغذی است که بدن شما برای سالم ماندن به آن نیاز دارد. کربوهیدرات کمی دارد اما سرشار از مواد مغذی است ، اگر در رژیم کاهش وزن هستید عالی است.

دوره سوپ

کلمه کلیدی سلامتی ، سوپ عدس ، ریزمغذی ها ، لاغری

زمان آماده سازی بیست دقایق

زمان پختن 40 دقایق

بخش ها 3 مردم

کالری 225کیلوکالری

نویسنده Nerline mathurin

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 کاسه عدس خیس شده در یک فنجان آب آب نریزید
  • 1 پیاز خرد شده
  • 1 سیر خرد شده
  • 3 گوجه فرنگیها خرد شده
  • 1/2 کاسه اسفناج شستشو داده و بریده می شود
  • نمک و فلفل سیاه برای تات
  • جعفری
  • 2 قاشق سوپخوری سرکه سیب
  • 5 فنجان ها اب
  • از یک قابلمه سوپ بزرگ استفاده کنید ، روغن را داغ کنید و سپس پیاز ، گوجه فرنگی ، سیر ، اسفناج و جعفری را اضافه کنید. هم بزنید و 10 دقیقه بپزید.

  • عدس را با آب اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​، حدود 45 دقیقه بجوشانید.

  • نمک و فلفل سیاه را به فصل اضافه کنید. برای طعم بیشتر سرکه سیب را اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید