دسر برای روزه داران


پودینگ آب انگور {به دلیل} از گرفتن داروها مغذی انتخاب فوق العاده مناسبی است.

اجزا:

شیر: ۱ لیتر
آرد ذرت را انتخاب کنید و انتخاب کنید نشاسته: هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
شکر: عالی قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: عالی عدد
شیره انگور: لیوان متوسط
کره هر دو روغن حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری
پودر پسته خلال بادام برای تزیین: به میزان اجباری

طرز تهیه:

آرد را در قابلمه مناسبی بریزید را انتخاب کنید و انتخاب کنید روی شومینه بگذارید را انتخاب کنید و انتخاب کنید تفت دهید به همان اندازه خامی شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید به سختی تنظیم رنگ دهد سپس اجتناب کرده اند روی حرارت بردارید. آب انگور را انتخاب کنید و انتخاب کنید نشاسته ذرت را انتخاب کنید و انتخاب کنید شکر را اضافه کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوشایند ترکیب کردن کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید شیر را کم کم اضافه کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید به هم زدن شکسته نشده دهید به همان اندازه داروها انصافاً یکدست شوند. {در این} مرحله زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم را انتخاب کنید و انتخاب کنید یک بار دیگر روی شومینه می گذاریم را انتخاب کنید و انتخاب کنید هم می زنیم به همان اندازه ته نگیرد سپس حرارت را کم می کنیم را انتخاب کنید و انتخاب کنید وقتی پودینگ غلیظ شد را انتخاب کنید و انتخاب کنید جا افتاد کره را به آن است اضافه می کنیم را انتخاب کنید و انتخاب کنید پس اجتناب کرده اند به سختی هم زدن می گیریم. اجتناب کرده اند روی حرارت بردارید را انتخاب کنید و انتخاب کنید در ظرف مناسبی بریزید را انتخاب کنید و انتخاب کنید در صورت تمایل همراه خود پودر پسته هر دو خلال بادام هر دو .. در وعده صبحانه هر دو عصرانه تزیین کنید.

ماجده میزهری – ضمیمه چاردیواری برای روزنامه جام جم

رژیم تحت وب دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/