دستور پخت آسان دنده ها با سس Cilantro BBQ (بدون گلوتن)


این دنده های ساده پخته شده با سس BBQ بدون گلوتن که در فروشگاه خریداری شده است شروع می شود ، اما دارای سه ماده اصلی است: چیلی سبز ، گشنیز و زنجبیل.

به نظر می رسد دیروز این دنده ها را کشف کردم ، اما در واقع 10 سال است که این دستور غذا را تهیه می کنم! با وجود اینکه آنها در فر پخته می شوند و در تمام طول سال خوشمزه هستند ، من همیشه به خاطر تابستون به دلیل ریشه های متواضع دستور غذا در چرخش پخت و پز 20 ساله ام ، به تابستان فکر می کنم.

من قبلاً از همپتون ها متنفر بودم ، اما دوستم کیت همیشه در تابستان چند بار من را از اسب (که به سمت تاکستان حرکت می کرد) پیاده می کرد. هنگامی که من در اوایل بیست سالگی بودم ، این همیشه برای یک خانه مشترک سرکش بود. با افزایش سن ، خانه ها زیباتر می شوند زیرا نسبت افراد 24 ساله به تخت ها کاهش می یابد. در نهایت ، هیچ جوان 24 ساله ای وجود نداشت. و در حال حاضر فقط بچه های 2 و 4 ساله وجود دارند که به نحوی موفق می شوند که مخرب تر از ما در دوران اوج خود باشند.

با این حال ، در قدیم ، آشپزی در خانه مشترک کمی کابوس بود. یک داستان بدنام از یک جوان 24 ساله وجود دارد که تقریباً خانه را به آتش کشید در حالی که سعی می کرد پنیر کبابی را مستقیماً بر روی اجاق گاز برقی درست کند. او به وضوح متوجه نبود که خانه مجهز به اجاق گاز جورج فرمن در اندازه صنعتی نیست و شاید به یک ماهیتابه نیاز باشد. اما با وجود این صحنه های وحشتناک ، یک معجزه آشپزی موفق شد از خاکستر آشپزخانه خانه مشترک کیت بلند شود (آشپزخانه ای که بوی Velveeta سوخته را نمی داد). و این دوستان من ، این دستور العمل برای دنده های پخته با سس BBQ Cilantro است.

مادر دوستم گریم سرخ کردن را اختراع کرد و طعم های جادویی که ظاهر می شود بر اساس استفاده از سس BBQ معمولی خریداری شده به عنوان پایه است. از آن زمان من سعی کردم آن را با چیزی منحصر به فرد تر انجام دهم و او درست می گوید ، این فقط ظرافت های محصول نهایی را اشتباه می گیرد. از آن زمان ، اسب بلند من به مرتع تبدیل شد.

بقیه این معادله ساده است ، که باعث می شود وقتی در حال غذا دادن به افراد زیادی هستید ، در جیب پشتی خود برای کباب تابستانی داشته باشید. سس بطری (بدون نگرانی بدون گلوتن و کم FODMAP ، اگر شما را نگران کرد) را با یک ژالاپینو کامل ، یک مغز زنجبیل و یک گشنیز پوره کنید. و آنجا آن را دارید

من از سس BBQ گریم در انواع غذاها (همبرگر ، مرغ ، گوشت خوک) استفاده کرده ام ، اما اعدام مورد علاقه من همیشه همان است که برای اولین بار مزه آن را چشیدم ، در بالای قفسه ای از استیک آجیل یا سنت لوئیس که به آرامی ذوب می شود. در فر. اکنون که تقریباً 10 سال از کشف اولیه می گذرد ، شبهای زیادی را در تابستان به وجود آوردم ، وقتی در محل تعطیلات مورد علاقه ساحل بوجی دوستان داشتم و آنها به من گفتند که بهترین دنده هایی هستند که کسی تا به حال خورده است. من حتی خانواده چارلی را به داشتن دنده برای شب کریسمس تبدیل کردم ، و این همان بلیط آن زمان مانند همیشه بود.

البته می توانید اینها را در فر شروع کرده و سپس با خرد کردن آنها روی یک کوره ذغال باز باز کنید. اما حتی در تابستان ، من شیوه ای که تکنیک دنده های پخته می شود را دوست دارم.

اگر به دنبال هدیه چهارم ژوئیه برای تکمیل همبرگرها هستید ، صرف نظر از نسبت جوانان 24 ساله به کوسن های مبل ، توصیه می کنم دسته ای از سس BBQ سبز چیلی گشنیز را با هم بزنید و این دنده ها را در گرداب بچرخانید. به

با سلامتی و لذت طلبی ،

فیبی




دانه های ساده پخته با سس BBQ گشنیز سبز چیلی (بدون گلوتن ، FODMAP کم)

دنده های پخته شده کمی از سس خریداری شده از مغازه بدون گلوتن (یا کم FODMAP) کمک می گیرند ، اما مواد افزوده شده واقعاً آن را خاص می کند که نمی توانید در فروشگاه تهیه کنید. من دوست دارم این سس تندی داشته باشد ، بنابراین دانه ها را در ژالاپینو می گذارم. می توانید درجه حرارت مورد نظر خود را انتخاب کرده و دانه ها و دانه ها را بردارید. Ribs and Sst. دنده های خوک به سبک لویی به خوبی کار می کنند. و اگر می خواهید دنده های بیشتری درست کنید ، سس کش می آید. نیازی به تکراری نیست!


کل زمان 2 ساعت ها 30 دقایق

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  2. در یک غذاساز کوچک ، سس BBQ را با گشنیز ، ژالاپینو و زنجبیل مخلوط کنید تا یکدست شود.

  3. دنده ها را روی ورقه پخت قرار دهید و از هر دو طرف به مقدار زیاد نمک بزنید. نیمی از سس BBQ را روی آن بریزید. مطمئن شوید که آن را در هر گوشه ای دارید. دنده ها را از طرف استخوان پایین بیاورید و محکم با فویل آلومینیوم بپوشانید. به مدت 2 ساعت در وسط فر بپزید ، تا زمانی که دنده ها نرم شوند ، اما کاملاً از استخوان جدا نشوند. فویل را بردارید و دنده ها را با یک لایه دیگر سس BBQ لعاب دهید. دمای فر را تا 400 درجه افزایش دهید و دنده ها را تا قهوه ای طلایی و ترد ، حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید. به تخته برش بردارید.

  4. هنگامی که به اندازه کافی سرد شد و لمس کرد ، دنده ها را به قطعات جداگانه برش دهید. گرم یا در دمای اتاق همراه با سس BBQ باقی مانده سرو کنید.

اگر این کار را می کنید ، phoebelapine و #feedmephoebe را تگ کنید. خیلی دوست دارم ببینمش!



دیدگاهتان را بنویسید