دستور تهیه گوجه فرنگی (همچنین به عنوان بهترین گوجه فرنگی پخته شده شناخته می شود)


بروسکتای گوجه فرنگی Confit

اگر گوجه فرنگی رسیده دارید ، در نیمه راه بهترین غذای پایان تابستان هستید! صادقانه بگویم ، گوجه فرنگی یکی از بهترین دستور العمل های گوجه فرنگی است.

گوجه فرنگی بسیار آسان تهیه می شود و از این دنیا خارج است. از همه بهتر ، دستور العمل کامل گوجه فرنگی را می توان تنها با چند ماده ساده تهیه کرد.

گوجه فرنگی شگفت انگیز است و فقط حدود 10 دقیقه زمان لازم برای دستیابی به آن را می طلبد.

به علاوه ، باعث می شود کل خانه شما بوی شگفت انگیزی بدهد!

گوجه فرنگی confit چیست؟ گوجه فرنگی نوعی گوجه فرنگی است که در روغن زیتون مخلوط شده است ، معمولاً با موسیر ، سیر و گیاهان دارویی. در انتها ، این یک قابلمه بزرگ گوجه فرنگی خرد شده تازه با پیاز یا چیزهای پیاز (من از موسیر استفاده کردم) ، چند حبه سیر و برخی گیاهان تازه (من از آویشن استفاده کردم) است که روی آن روغن زیتون باکره اضافه شده است. ، مقدار زیادی نمک دریا ، فلفل تازه ، سپس بجوشانید و حدود چهار ساعت در فر بجوشانید.

نتیجه یک غذای گوجه فرنگی کارامل شده جادویی است که می توانید روی نان ترش برشته (hellllllo Tomato Confit Bruschetta) قرار دهید.

در اینجا گوجه فرنگی و آویشن است که من امروز از باغ خود بیرون کشیدم (زیبا ، درست است؟!):

گوجه فرنگی تازه

گوجه فرنگی شیرین چگونه استفاده می شود؟ گوجه فرنگی را روی یک نان باگت تفت دهید ، یا آن را مخلوط کنید تا به عنوان سس ماکارونی استفاده شود ، آن را روی مرغ ، ماهی یا سبزیجات سرو کنید ، یا آن را به تنهایی بخورید. انجام هر کاری یک ظرف است.

این دستور تهیه گوجه فرنگی برای تهیه بعدازظهر قبل از آمدن مهمانان فوق العاده خواهد بود. اگر آن را در قابلمه ای خوب یا فر هلندی درست می کنید ، می توانید آن را از فر به میز ببرید تا به عنوان میان وعده قبل از شام سرو شود. کافیست چند تکه نان تست و / یا سبزیجات و شاید کمی زیتون بردارید و با دوستان خود تماس بگیرید.

دستور العمل گوجه فرنگی Confit Gif الیزابت رایدر

ایده هایی برای سرو گوجه فرنگی:

  • برای میان وعده قبل از شام به سبک بروشکتا: تکه های 1 اینچی را از یک نان و نان تست کاملا طبیعی برش دهید. نان را روی قابلمه بریزید یا فرو کنید.
  • چند قاشق غذاخوری روی مرغ کبابی یا ماهی تازه از فر بریزید.
  • تقریباً در کنار هر وعده غذایی کامل سرو کنید.
  • به عنوان سس برای ماکارونی: در 30 دقیقه آخر وقتی گوجه فرنگی در حال پخت است ، یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن ، آب را با یک قاشق غذاخوری بزرگ نمک نمک بزنید. حدود 12 دقیقه قبل از دستور پخت ، 12 تا 16 اونس (معمولاً یک بسته) پاستای بلند (من از فتوچینی استفاده می کنم) تا زمان دندانه بپزید. وقتی گوجه فرنگی شما از فر خارج شد ، ماکارونی خود را مستقیماً به قابلمه اضافه کنید و از انبر استفاده کنید تا همه آن را به یک سس مخلوط کنید. در صورت لزوم چند قاشق غذاخوری آب پخت ماکارونی نشاسته دار اضافه کنید تا شل شود.

طرز تهیه گوجه فرنگی confit:

مرحله 1: گوجه فرنگی ها را آماده کنید ؛ دستورالعمل های دقیق زیر را می توانید در کارت دستور پیدا کنید.

گام 2: گوجه فرنگی ، سیر ، موسیر یا پیاز ، آویشن ، نمک و فلفل را به یک قابلمه بزرگ یا قابلمه ای که دارای درپوش است ، اضافه کنید. آنقدر روغن زیتون باکره بچکانید که 1/2 تا 3/4 راه را به گوجه فرنگی برساند.

دستور العمل Confit گوجه فرنگی Elizabeth Rider-3

مرحله 3: در دمای پایین (300 درجه فارنهایت / 149 درجه سانتی گراد) به مدت 2 ساعت گریل کنید ، سپس درب آن را بردارید و 1-2 ساعت دیگر بپزید تا همه چیز پخته و قهوه ای طلایی شود. می بایست شبیه به این باشه:

گوجه فرنگی confit

راهنمایی های مربوط به گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی باید با گوجه فرنگی تازه تهیه شود. کنسروهای گوجه فرنگی جای خود را در دستور العمل های دیگر دارند ، اما کاراملی نمی شوند یا نتیجه مشابهی را ایجاد نمی کنند. از گوجه فرنگی تازه ، رسیده و بدون پوست استفاده کنید. انواع سنتی به ویژه در اینجا خوب هستند ، بنابراین آنها را در اوایل پاییز هنگامی که به فروش می رسند یا زمانی که آخرین گوجه فرنگی در باغ شما شروع به تغییر می کند ، خریداری کنید.
  • با روغن زیتون فوق بکر سخاوتمند باشید (EVOO) – گوجه فرنگی برای پخت نیاز زیادی دارد. آنقدر استفاده کنید که یک چهارم تا نیم اینچ از ته گوجه فرنگی ته دیگ بالا برود ، این مقدار تقریبا 1/2 تا 3/4 فنجان خواهد بود. EVOO اضافی را از ته قابلمه به مدت چند هفته در یخچال نگه دارید و به سس ها یا سوپ ها اضافه کنید. احتمالاً چیزی باقی نخواهد ماند ، اما اگر وجود دارد ، آن را ذخیره کرده و از آن استفاده کنید. #بدون زباله
  • بگذارید گوجه فرنگی ها برجسته شوند. چند حبه سیر ، 1 موسیر بزرگ یا 2 موسیر کوچک و یک نوع گیاه تنها چیزی است که برای تهیه گوجه فرنگی به آن نیاز دارید. کمتر اینجا بیشتر است. و در حالی که من ریحان را دوست دارم ، آویشن در کباب طولانی و آهسته مانند این بهترین عملکرد را دارد. اگر می خواهید کانفیت را برای استفاده دوم با سس مخلوط کنید ، ریحان را ذخیره کنید.
  • مواد باقی مانده را حدود یک هفته در یخچال نگهداری کنید و پس از آن مواد را تا 3 ماه فریز کنید.

گوجه فرنگی قبل و بعد

اشتباهاتی که باید از آنها اجتناب کرد

  • نمک را فراموش نکنید! نمک نه تنها همه چیز را طعم می دهد ، بلکه نمک به بیرون کشیدن آب کمک می کند ، که به آنها کمک می کند تا کارامل شوند و بپزند.
  • از گوجه فرنگی سبز یا نارس استفاده نکنید. طعم ندارند.
  • از گوجه فرنگی هایی که خراب شده اند استفاده نکنید ، در حالی که گوجه فرنگی برای گوجه فرنگی هایی که کمی کبود ، زشت یا در حال خراب شدن هستند مناسب است ، اگر کپک زده یا خراب شده است ، استفاده نکنید.
  • ابتدا گوجه فرنگی را نپزید و پوست نگیرید. در صورت لزوم فقط آنها را تمیز کنید ، بزرگترها را هسته کنید و قسمتهای کوچک را به نصف برسانید.

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد


شرح

گوجه فرنگی ظاهر و طعم لذیذی دارد ، اما تهیه آن فوق العاده آسان است – فر همه کارها را برای شما انجام می دهد. تمام گوجه فرنگی های رسیده اواخر تابستان را بگیرید و یک قابلمه بزرگ با این گوجه فرنگی خوشمزه آماده کنید. آن را با نان ترد سرو کنید تا دوستان خود را تحت تأثیر قرار دهید ، یا روی آن مرغ یا ماهی بگذارید. به خوبی یخ می زند ، بنابراین از میزان درآمد خود خجالت نکشید.


  • 3 گوجه فرنگی رسیده را بکوبید ، هسته ها را از آنهایی که ضخیم هستند بردارید و بزرگها را خرد کنید. اعداد صحیح کوچک را رها کنید
  • 1 موسیر بزرگ یا دو عدد موسیر کوچک (در صورت لزوم پیاز را جایگزین کنید)
  • 23 حبه های سیر ، خرد شده و دور ریخته
  • 45 شاخه های آویشن تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب یا نمک کوشر (بیشتر یا کمتر به مزه)
  • چند قطره فلفل سیاه تازه آسیاب شده (بیشتر یا کمتر به مزه)
  • اختیاری: کمی تکه های فلفل قرمز


  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتی گراد) گرم کنید. در صورت نیاز گوجه فرنگی ها را تمیز کرده و ساقه ها را بردارید. قسمتهای بزرگ را خرد کرده و به قطعات 1 تا 2 اینچی برش دهید. کوچکترها را نصف کنید. گوجه فرنگی گیلاس یا انگور کامل را اضافه کنید.
  2. موسیر را پوست گرفته و به 3-5 قطعه بلند برش دهید. حبه های سیر را خرد کرده و پوست آنها را دور بیندازید.
  3. گوجه فرنگی ها ، موسیرها و سیر را در یک قابلمه بزرگ فر یا هلندی قرار دهید (من از یک فر 6 لیتری Le Creuset هلندی استفاده می کنم). از چدن که با مینای دندان پوشانده نشده است اجتناب کنید زیرا اسید گوجه فرنگی واکنش نشان می دهد.
  4. روغن زیتون را روی آن بریزید تا حدود 1/4 تا 1/2 اینچ از طرف گوجه فرنگی در قسمت پایین بالا بیاید. این حدود 1/2 تا 3/4 فنجان روغن زیتون باکره است. نمک دریا و کمی فلفل سیاه بپاشید. در صورت تمایل مقداری پودر فلفل اضافه کنید. برگ های آویشن را از چند شاخه جدا کرده و به اطراف بپاشید ، سپس چند شاخه کامل را روی آن قرار دهید.
    گوجه فرنگی قبل و بعد
  5. روی قابلمه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فر قرار دهید. درب ظرف را بردارید و 1-2 ساعت دیگر بپزید تا گوجه فرنگی ها باز شوند و کاراملی شوند. هنگامی که گوجه فرنگی دارای رنگ طلایی عمیق باشد ، کنفیت آماده است. کل فرایند بسته به میزان مایع گوجه فرنگی 3 تا 4 ساعت طول می کشد. این بسیار متفاوت است! آن را در ساعت 3 بررسی کنید و بگذارید یک ساعت یا بیشتر بپزد تا گوجه فرنگی ها به رنگ طلایی عمیق درآیند و سیر و موسیر از هم جدا شوند. برای مرجع به تصویر بالا مراجعه کنید.
  6. آنها را از فر خارج کرده و 10-15 دقیقه سرد کنید ، آنها داغ هستند! بلافاصله با نان تست خمیر ترش ، روی مرغ یا ماهی یا به عنوان چاشنی سرو کنید. در صورت نگهداری اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. باقی مانده را در ظرف شیشه ای محکم در یخچال تا یک هفته یا در فریزر در ظرفی مناسب برای فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.


کلید واژه ها: گوجه فرنگی confit ، confit ، گوجه فرنگی پخته شده

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت:

دیدگاهتان را بنویسید