دستور تهیه نان کدو حلوایی بدون شکلات


این نان کدو حلوایی بدون شکلات بدون غلات شیرین ، مرطوب و بدون لبنیات است. طعم آن فوق العاده منحط است ، مانند یک کیک شکلاتی غنی. هرگز نمی دانید که حاوی سبزی پنهان است!

نان کدو سبز جایگزینی عالی برای نان موز است. اگر طعم موز را دوست ندارید یا نمی توانید آنها را بخورید ، این دستور غذا را امتحان کنید. شبیه به نقش موز در نان موز ، کدو سبز موجود در این دستور بافت مرطوب زیبایی به نان می بخشد.

از آنجا که کدو سبز شیرین نیست ، من از شربت افرا خالص به عنوان شیرین کننده در این دستور غذا استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید از شیرین کننده مایع دیگری مانند عسل یا شربت مالت برنج استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که شربت مالت برنج شیرینی کمتری نسبت به شربت افرا دارد ، بنابراین جایگزینی شربت مالت برنج باعث شیرینی کمتر نان می شود.

نان کدو سبز تازه خارج از فر

من بدون دانه ، از آرد و تخم مرغ بادام در این دستور غذا استفاده می کنم تا همه چیز را در کنار هم نگه دارد. به نظر من آرد بادام سفید شده ، که به آرد بادام نیز معروف است ، بهترین بافت را می دهد. اما آرد بادام کامل نیز باید کار کند.

من وقتی این کیک شکلاتی را حس می کنم ، تهیه این نان کدو سبز را دوست دارم. طعم آن به اندازه کافی شیرین است و شکلات آن را برآورده می کند ، اما با مواد غذایی واقعی تر و مواد فرآوری شده کمتری تهیه می شود.

البته دستور غذا شامل چیپس شکلات است. شربت افرا نیز از نظر فنی پردازش می شود. اما فلسفه کلی من در مورد تغذیه این است که بر خوردن غذاهای غنی از مواد مغذی تمرکز کنم ، بدون وسواس بیش از حد یا محدود کننده. من همچنین می خواهم شیرینی های من طعم خوبی داشته باشد!

دستور پخت نان کدو سبز

هنگام پخت با کدو سبز ، مهم است که دستور العمل را با دقت دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. این به این دلیل است که کدو سبز رطوبت زیادی دارد. در برخی از دستور العمل ها ، شما باید کدو سبز را رنده کنید و سپس قبل از افزودن آن به مخلوط ، تا آنجا که ممکن است رطوبت را از آن خارج کنید. دستور العمل های دیگر به شما امکان می دهد کدو حلوایی رنده شده را آزادانه اضافه کنید زیرا بقیه مواد رطوبت اضافی را جذب می کنند.

برش نان کدو سبز شکلاتی دوتایی بدون دانه
نان کدو سبز را خلال کرده و باقی مانده آن را فریز کنید.

این بستگی به نحوه تهیه دستور العمل دارد. اگر یک دستور العمل نیاز به آب میوه گیری داشته باشد و این مرحله را کنار بگذارید ، می توانید نان کدو سبز خیس خورده دریافت کنید! هنگامی که سفت کردن مورد نیاز است ، من از یک روش ساده استفاده می کنم که آن را تا حد ممکن آسان می کند:

  1. چند ورق کاغذ جاذب آشپزخانه بریزید و سپس کدو سبز را روی ورقه ها رنده کنید. شما می خواهید کدو سبز یک لایه نازک در بالای برگ ها ایجاد کند.
  2. چند ورق دیگر را در بالا قرار دهید ، سپس فشار دهید تا حوله رطوبت اضافی را جذب کند.
  3. کدو سبز فشرده و رنده شده را بردارید و برای استفاده در دستور غذا اندازه گیری کنید.

همچنین می توانید کدو حلوایی رنده شده را با دست فشار دهید یا بگذارید در آبکش برود. اما فشردن دستان شما می تواند مشکل باشد و اجازه دهید قطره کدو سبز بریزد و به زمان نیاز دارد.

مانند همه دستور العمل های پخت ، توصیه می کنم کدو سبز و سایر مواد را بر حسب گرم در مقیاس غذایی اندازه گیری کنید. این به این دلیل است که اندازه گیری فنجان در سراسر جهان متفاوت است. نحوه بسته بندی اجزای خود در لیوان نیز می تواند تفاوت زیادی را در نتیجه ایجاد کند. شما نان کدو سبز بیش از حد نمناک یا خشک نمی خواهید.

مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی بدون شکلات

کدو سبز: از آنجا که ما در حال تهیه نان کدو سبز هستیم. این بافت مرطوب می دهد و شما آن را نمی چشید. در بالا ببینید که چگونه قبل از افزودن رطوبت اضافی به دستور غذا ، آن را از بین می برم.

کره بادام زمینی: من دوست دارم از کره بادام زمینی در اینجا استفاده کنم زیرا طعم خامه ای و خنثی دارد. در صورت تمایل می توانید از کره بادام یا کره آجیل استفاده کنید.

شربت افرا: برای شیرین کردن نان کدو سبز. در صورت تمایل می توانید از عسل یا شربت مالت برنج استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که شربت مالت برنج شیرینی کمتری نسبت به شربت افرا دارد ، بنابراین استفاده از شربت مالت برنج نان شما را شیرین تر می کند.

روغن نارگیل: برای حفظ نان ​​کدو سبز بدون لبنیات. همچنین شیرینی لطیفی به آن می افزاید. در صورت تمایل می توانید از کره ذوب شده استفاده کنید.

تخم مرغ: همه چیز را متحد کند. من این دستور را با جایگزین تخم مرغ امتحان نکرده ام ، اما دوست دارم بدانم اگر آن را امتحان کنید.

آرد بادام سفید: آرد بادام سفید شده که با نام آرد بادام نیز شناخته می شود ، از بادام تهیه می شود که پوست آن برداشته شده است. من فکر می کنم این بهترین بافت را می دهد ، اما اگر این تنها چیزی است که می توانید از آرد بادام کامل استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی بدون شکلات
کدو سبز ، تخم مرغ ، کره بادام زمینی ، پودر کاکائو خام ، آرد بادام سفید شده ، شربت افرا ، روغن نارگیل ، چیپس شکلات تلخ ، بیکینگ پودر و نمک دریا

پودر کاکائو خام: برای اولین مورد شکلاتی در صورت تمایل می توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

پودر خمیرمایه: برای اینکه نان کدو سبز بافت سبک تری داشته باشد.

نمک ریز دریا: برای تقویت طعم ها. توصیه می کنم از آن غافل نشوید!

چیپس شکلات تلخ: برای مورد دوم شکلات چیپس شکلات تلخ گاهی اوقات حاوی لبنیات (جامدات شیر) است ، بنابراین اگر از لبنیات کاملاً عاری هستید ، مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید.

خدمت می کند
10 برش

زمان آماده سازی
15 دقیقه

زمان پختن
55-60 دقیقه

عناصر

  • 1/2 فنجان / 125 گرم کره بادام زمینی
  • 1/2 فنجان / 120 میلی لیتر / 144 گرم شربت افرا
  • 1/4 فنجان / 60 میلی لیتر / 54 گرم روغن نارگیل ، آب شده
  • 2 عدد تخم مرغ متوسط ​​آزاد ، در دمای اتاق (توجه داشته باشید به یادداشت 1)
  • 3/4 فنجان / 100 گرم کدو سبز رنده شده و فشرده (توجه کنید به توجه 2)
  • 1 3/4 فنجان / 168 گرم آرد بادام سفید (توجه کنید به توجه 3)
  • 1/4 فنجان / 23 گرم پودر کاکائو خام
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • 1 فنجان / 150 گرم چیپس شکلات تلخ

روش

  • 1

    فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد / 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید و روی قالب نان 4 * 8 اینچی / 10 * 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بچینید.

  • 2

    کره بادام زمینی ، شربت افرا و روغن نارگیل آب شده را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. تخم مرغ های دمای اتاق را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  • 3

    کدو سبز رنده شده و فشرده ، آرد بادام ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر و نمک دریا را اضافه کنید. همه چیز را با هم تا کنید تا فقط ترکیب شوند. بعد ، نیمی از چیپس شکلات را تا کنید.

  • 4

    مخلوط را در قوطی روکش دار بریزید. باقی مانده چیپس شکلات را روی آن بپاشید.

  • 5

    در فر از قبل گرم شده ، در وسط قفسه وسط ، به مدت 55-60 دقیقه یا تا زمانی که سیخ یا چاقویی که در وسط نان قرار داده شده است تمیز خارج شود ، بپزید.

  • 6

    قبل از برش بگذارید کاملاً خنک شود. به نکات زیر در مورد چگونگی فریز کردن مانده ها مراجعه کنید!

یادداشت

توجه 1: برای رساندن سریع تخم مرغ های سرد در یخچال به دمای اتاق ، آنها را در یک لیوان آب گرم برای چند دقیقه قرار دهید. اگر تخم مرغ های شما از یخچال سرد هستند ، روغن نارگیل سفت شده و توده هایی ایجاد می کند.

توجه 2 – برای تهیه 100 گرم (3/4 فنجان) کدو سبز خرد شده و فشرده به حدود 150 گرم کدو سبز کامل نیاز دارید. کدو سبز را روی چند دستمال حوله آشپزخانه رنده می کنم ، سایر ملحفه ها را روی آن می گذارم و سپس فشار می دهم تا حوله آب را جذب کند.

تبصره 3 – آرد بادام سفید که به آرد بادام نیز معروف است ، از بادام تهیه می شود که پوست آن برداشته شده است. من فکر می کنم این بهترین بافت را می دهد ، اما اگر این تنها چیزی است که می توانید از آرد بادام کامل استفاده کنید.

نکته 4: می توانید نان های برش خورده را فریز کرده ، سپس در یخچال آب کنید یا از یخ زده در مایکروویو یا فر گرم کنید. من هر تکه را به صورت جداگانه می پیچم یا برش ها را با مقداری کاغذ روغنی جدا می کنم تا راحت جدا شود.

تغذیه

اندازه سرو: 1 تکه (تهیه شده با 70 درصد چیپس شکلات کاکائویی تیره)
انرژی: 1658kJ (396Cal)
پروتئین: 9.6 گرم
کل چربی: 30.8 گرم
چربی اشباع شده: 13 گرم
کل کربوهیدرات: 23.1 گرم
قندها: 15.4 گرم
فیبر غذایی: 2.9 گرم
سدیم: 184 میلی گرم
پتاسیم: 172 میلی گرم

اطلاعات تغذیه فقط یک تخمین است. بسته به مارک اجزای مورد استفاده ممکن است متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید