دستور تهیه نان ذرت Jalapeño – عشق و لیمو


این دستور نان ذرت jalapeño شیرین و تند یک غذای جانبی عالی برای سوپ یا چیلی است. نکته: برش را با کره عسل آغشته کنید تا روکش شود!


نان ذرت Jalapeño


این دستور نان ذرت Jalapeño یک ریف تند از نان ذرت خانگی معمولی من است. من همیشه نان ذرت را دوست داشتم ، اما اخیراً عاشق این نسخه از ژالاپینو شده ام. ملایم ، مرطوب و کمی ترد است مانند نان ذرت خوب. علاوه بر افزودن ژالاپنو ، پیازچه و پنیر چدار خرد شده را با هم مخلوط می کنم و این نان ذرت Jalapeño را تند ، شیرین و طعم دار می کنم. حتی جک ، که معمولاً نان ذرت دوست ندارد ، از این دستور غذا دیوانه می شود. هشدار: شما می خواهید برای قطعه دوم جا باز کنید.


مواد لازم برای تهیه نان ذرت Jalapeño


مواد لازم برای تهیه نان ذرت Jalapeño

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور نان ذرت ژالاپنو نیاز دارید:

  • آرد ذرت و آرد همه منظوره – آنها پایه خمیر را تشکیل می دهند و بافت ناهموار و کاملی به نان می دهند.
  • بیکینگ پودر ، جوش شیرین و تخم مرغ – به پف نان ذرت هنگام پخت کمک می کند.
  • شیر بادام – با خیال راحت هر شیر طبیعی بدون شیرینی که در دست دارید را تغییر دهید. جو دوسر ، سویا و شیر گاو در اینجا عالی عمل می کنند.
  • روغن زیتون اضافی – برای ثروت اگر ترجیح می دهید ، می توانید به جای آن از روغن خنثی مانند روغن آووکادو استفاده کنید.
  • شربت افرا – شیرینی را به این دستور غذا اضافه کنید.
  • Jalapeños و پیازچه – برای طعم تند و خوش طعم.
  • پنیر چدار قوی – نان ذرت غنی و طعم تندی می بخشد.
  • کره – برای چرب کردن ماهیتابه.
  • و نمک دریا – برای ظهور همه طعم ها!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


ژالاپنو و پیازچه خرد شده روی تخته برش چوبی با چاقو


طرز تهیه نان ذرت jalapeño

این دستور تهیه نان ذرت Jalapeño بسیار ساده است. آیا اینجوری کار میکند:

با گرم کردن فر روی 350 درجه فارنهایت شروع کنید. هنگام گرم کردن ، یک تابه چدنی 10 اینچی داخل آن قرار دهید.

در این فاصله ، خمیر را آماده کنید. مواد مرطوب را در یک کاسه متوسط ​​و مواد خشک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. پیازچه و ژالاپینو را خرد کنید.


مواد مرطوب را در کاسه ای از مواد خشک بریزید.


مواد مرطوب را در کاسه مواد خشک بریزید …


دست خمیر نان ذرت را در یک کاسه بزرگ با یک کاردک لاستیکی تا کنید


… و تا زمان ترکیب شدن تا بزنید.


ژالاپینو ، پنیر چدار و پیازچه را با کاسه لاستیکی در کاسه ای از خمیر ذرت ذرت جمع کنید.


سپس پیازچه ، ژالاپینو و پنیر را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که مقداری پیازچه و ژالاپینو را برای پاشیدن روی آن رزرو کنید!


کاسه مخلوط کن خمیر نان جالاپنو با کاردک لاستیکی


وقتی خمیر تمام شد ، قالب را از فر خارج کنید. مراقب باشید ، انبه داغ می شود!


ریختن خمیر نان ذرت Jalapeño Cheddar در یک ماهیتابه


کره را به ماهیتابه داغ اضافه کنید و تابه را کج کنید تا کف آن را بپوشاند. خمیر را در ماهیتابه بریزید و روی آن را با پیازچه و ژالاپنو بپاشید.

بالاخره پخت! ماهیتابه را به فر برگردانید و 20 تا 24 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود و قسمت بالایی آن لمس کند ، بپزید. قبل از برش و سرو اجازه دهید نان ذرت پخته شده به مدت 20 دقیقه خنک شود.


ژالاپینوی خرد شده را روی خمیر نان ذرت در ماهیتابه بپاشید


پیشنهاداتی برای سرو نان ذرت jalapeño

این نان ذرت Jalapeño Cheddar یک غذای جانبی خوشمزه و همه کاره است. در اینجا برخی از روشهای مورد علاقه من برای سرو آن آمده است:

اگر نان ذرت باقی مانده دارید ، تا یک ماه خوب یخ می زند. اجازه دهید یک شب در دمای اتاق ذوب شود یا برش های یخ زده را در مایکروویو به مدت حدود 30 ثانیه گرم کنید.


دستور تهیه نان ذرت Jalapeño


دستورهای پخت مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این دستور نان ذرت Jalapeño هستید ، یکی از این دستور پخت های زیر را امتحان کنید:

نان ذرت Jalapeño

زمان آماده سازی: پانزده دقایق

زمان پخت: بیست دقایق

خدمت می کند 12

این نان ذرت jalapeno شیرین و تند مرطوب ، ملایم و خوشمزه است. برش ها را با کره عسل مسواک بزنید تا روکش شوند.

  • 1 کاسه ارد ذرت
  • 1 کاسه به علاوه 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • ¼ قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
  • 1 کاسه شیر بادام
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • ¼ کاسه شربت افرا
  • ¼ کاسه روغن زیتون فوق بکر یا هر روغن خنثی
  • 4 پیازچه، خرد شده ، کمی برای رزرو رزرو کنید
  • ¾ کاسه فلفل هالاپنو خرد شده، 2 تا 3 عدد فلفل دلمه ای ، مقداری را برای روی آن رزرو کنید
  • ¾ کاسه پنیر چدار خرد شده
  • 1 قاشق سوپخوری کره، تابه را چرب کنید
  • کره عسلی، در خدمت شما
  • فر را با تابه چدنی 10 اینچی روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • در یک کاسه بزرگ ، ذرت ، آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را مخلوط کنید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، شیر بادام ، تخم مرغ ، شربت افرا و روغن را مخلوط کنید.

  • مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. پیازچه ، ژالاپینو و پنیر را اضافه کنید.

  • قالب پیش گرم شده را با دستکش فر از فر خارج کنید (مراقب باشید چون دسته داغ می شود!) و با کره چرب کنید.

  • خمیر را در ماهیتابه بریزید ، با پیاز و ژالاپینو باقی مانده بپاشید و به مدت 20 تا 24 دقیقه یا تا زمانی که مرکز لمس شود و خلال دندان تمیز بیرون بیاید ، بپزید. قبل از برش بگذارید حداقل 20 دقیقه خنک شود.

  • با کره عسل سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید