دستور تهیه آب سبزیجات از ضایعات


دستور تهیه آبگوشت سبزیجات الیزابت رایدر

هنگامی که یاد می گیرید ساختن این خانه چقدر آسان است دستور پخت آبگوشت سبزیجاتشاید تعجب کنید که چرا سال ها پیش شروع به تهیه آبگوشت سبزیجات خود نکرده اید.

سوپ سبزیجات خانگی نه تنها بسیار آسان و مقوی است ، بلکه می تواند راهی عالی برای صرفه جویی در هزینه و استفاده از آخرین ذرات سبزیجات خریداری شده باشد.

صرفه جویی در هزینه: نحوه تهیه آب سبزیجات از ضایعات

ویدیوی زیر را برای آموزش کامل تهیه این دستور آب سبزیجات از غذاهای باقیمانده تماشا کنید (فقط منتظر بمانید تا تبلیغ آماده شود – کسانی که این سایت و دستور العمل های من را رایگان نگه می دارند!).

ذخیره کردن پیاز ، هویج و ساقه کرفس در کیسه فریزر به شما کمک می کند تا بیشترین استفاده را از سبزیجاتی که برای آنها هزینه می کنید ببرید.

آیا هویج یا کرفس شما کمی سست به نظر می رسد یا به نظر می رسد ممکن است خراب شود؟ آنها را در کیسه بیندازید. پس از سیر شدن ، آبگوشت خود را بجوشانید تا یک آب سبزیجات زیبا درست شود که می توانید تقریباً در هر سوپ یا سس استفاده کنید.

سبزیجات باقی نمانده؟ مشکلی نیست

اگر غذای باقیمانده ندارید ، می توانید دستور العمل آب سبزیجات را در زیر دنبال کنید. اگر در آینده برای شما مفید است ، از روش دفع استفاده کنید. پیاز ، هویج ، کرفس ، ساقه قارچ (اختیاری) ، گوجه فرنگی (اختیاری) ، بعلاوه برخی گیاهان و برگ بو را بردارید ، و کار شما تمام شد.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سبزیجات خانگی

همانطور که اشاره کردم ، درست است که بیشتر از غذاهای باقیمانده برای تهیه آب سبزیجات استفاده کنید. نیازی نیست همه این چیزها را فقط به دلیل موجودی بخرید.

از چه سبزیجاتی برای آب سبزیجات استفاده کنم؟ از سبزیجاتی مانند پیاز ، هویج ، قارچ و گوجه فرنگی به عنوان آب سبزیجات استفاده کنید. پایه سنتی هویج ، کرفس و پیاز است. از آنجا گیاهان معطر و ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید تا طعم خوبی به آن بدهد.

اگر به هر یک از این موارد حساسیت دارید یا دوست ندارید ، آنها را کنار بگذارید – آب سبزیجات بسیار انعطاف پذیر است.

  • پیازها و موارد مشابه مانند موسیر یا پیازچه (که به پیاز سبز نیز معروف است)
  • هویج
  • کرفس
  • سیر
  • برگ بو
  • ساقه قارچ یا قارچ باقی مانده
  • گوجه فرنگیها
  • گیاهان تازه مانند شاخه های آویشن تازه ، رزماری ، جعفری ، گیاه رازیانه یا شوید. من مخصوصاً استفاده از ساقه جعفری باقی مانده را دوست دارم. در صورت نداشتن سبزی تازه در مجموع از 2 قاشق چای خوری گیاهان خشک استفاده کنید.
  • کل فلفل سیاهبه به طور کلی دانه های فلفل دلمه ای بیشتر از آنکه آسیاب شوند ، در آبگوشت طعم بهتری دارند بدون اینکه تکه های فلفل سیاه از صافی عبور کنند.
  • اختیاری: برخی از افراد فلفل دلمه ای قرمز ، زرد یا نارنجی را دوست دارند ، بنابراین اگر مزه آن را دوست دارید آن سبزیجات باقی مانده را اضافه کنید. (من عاشق فلفل دلمه ای در آب سبزیجات نیستم.) از فلفل دلمه ای سبز خودداری کنید زیرا می تواند تلخ شود و از رنگ سفید یا قسمت داخلی فلفل دلمه ای خودداری کنید ، زیرا همچنین می تواند تلخ شود.

چگونه سهام خود را خراب نکنیم

به یاد داشته باشید که آبگوشت شما طعم و مزه ای را که به آن اضافه می کنید به خود می گیرد. پیاز ، هویج بزرگ و کرفس ترکیبات خوبی برای پایه آبگوشت شما هستند. از آنجا چیزهایی مانند یک حبه سیر یا دو ، قارچ قارچ ، یک یا دو نوع گیاه و شاید کمی گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

اگر 4-5 نوع گیاه مختلف اضافه کنید ، طعم ها ممکن است به خوبی ترکیب نشوند. به عنوان مثال ، من آویشن را به عنوان یک ماده اصلی در آب سبزیجاتم دوست دارم و خانگی سوپ مرغاما اگر دوست ندارید آن را کنار بگذارید شما در حال تهیه طعم امامی سفارشی هستید ، بنابراین آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

تعداد زیاد حبه سیر نیز می تواند بسیار زیاد باشد ، بنابراین فقط از یک یا دو حبه استفاده کنید یا اگر ترجیح می دهید آنها را به طور کلی حذف کنید. برخی افراد دوست دارند شلغم ، تره فرنگی و جعفری را نیز اضافه کنند.

مواردی که باید در آبگوشت سبزیجات خانگی اجتناب شود

در حالی که این دستور آب سبزیجات بسیار انعطاف پذیر است ، چند چیز طعم این پایه خوشمزه را کاملاً تغییر می دهد. چه چیزی را نباید بگذارید؟ سوپ سبزیجات؟ در اینجا مواردی است که نباید در آب سبزیجات قرار دهید:

  • سبزیجات چلیپایی. اینها عبارتند از گل کلم ، کلم ، کلم پیچ ، شاهی ، بوکو چویی ، کلم بروکلی ، جوانه بروکسل و سبزیجات برگ سبز مشابه. سبزیجات چلیپایی می توانند دستور تهیه سبزیجات شما را تلخ کنند.
  • چغندر از خوردن چغندر خودداری کنید مگر اینکه بخواهید آبگوشت شما طعم قوی چغندر داشته باشد و صورتی روشن شود.
  • سیب زمینیها، سیب زمینی های شیرین، یا هر نشاسته دیگر گیاه خواریبه تینشاسته موجود در این مواد می تواند آبگوشت شما را لاستیک کند (اما اگر شما آن بافت را دوست دارید ، مقداری سیب زمینی باقی مانده می تواند کمی چسبندگی به آن اضافه کند – من معمولاً آنها را اضافه نمی کنم)
  • فلفل تند. گرما می تواند بیش از حد متمرکز شود و هسته داخلی فلفل ها تلخ شود.
  • مرکبات مرکبات مانند پرتقال یا آهک به مرور زمان در آبگوشت تلخ می شوند ، اما کمی لیمو تازه فشرده در آب گوشت شما درست قبل از استفاده از آن طعم فوق العاده و کمی ویتامین C می بخشد ، فقط آن را زیاد نپزید! ساعت ها بجوشانید!

آبگوشت سبزیجات باقی مانده

طرز تهیه آب سبزیجات

چگونه سهام خود را می سازید؟ شما می توانید سهام خود را در 4 مرحله آسان بسازید:

  1. یک قابلمه بزرگ را با ضایعات سبزیجات (یا سبزیجاتی که در صورت نیاز خریداری کرده اید) پر کنید و در قابلمه را با آب سرد تا حدود دو اینچ زیر قابلمه پر کنید.
  2. بگذارید بجوشد ، سپس آن را کم کنید تا بجوشد.
  3. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت بجوشانید.
  4. صاف کرده و استفاده یا ذخیره کنید.

می توانید دستور العمل کامل را در زیر بخوانید و چاپ کنید. منظورم این است که فقط به آن رنگ طلایی غنی نگاه کنید!

طرز تهیه آب سبزیجات

نحوه استفاده از آب سبزیجات

از آب سبزیجات می توان به عنوان پایه ای برای سوپ ها و افزودن طعم عالی به دانه های پخته استفاده کرد. می توانید از آن به عنوان جایگزین در هر دستور سوپی که نیاز به آب یا آب مرغ دارد استفاده کنید. طعم بسیار بیشتری نسبت به آب دارد.

از آب سبزیجات می توان به عنوان جایگزین وگان در دستور تهیه سوپ که آب مرغ می خواهد استفاده کرد. از آن به عنوان مایع پخت و پز برای هر دانه ای استفاده کنید. به عنوان پایه ای برای ریزوتو (یا هر برنج) و همچنین برای کینوا عالی است. آب سبزیجات به طور طبیعی فاقد گلوتن و مملو از مواد مغذی است.

آب سبزیجات باقیمانده می تواند کلسیم ، ویتامین A ، پتاسیم و موارد دیگر را افزایش دهد ، فقط با استفاده از آنچه در آشپزخانه دارید. می توانید آن را روی یکی از سبزیجات من امتحان کنید دستور العمل های سوپ، از آن برای چاشنی کمی استفاده کنید اورزو خوشمزه، یا طعم دادن به آن قابلمه فوری جوجهبه

چاپ

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفایل نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپتوری نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد قلب جامد


شرح

این دستور العمل انعطاف پذیر آب سبزیجات با استفاده از باقی مانده پیاز ، هویج ، کرفس و قارچ برای تهیه یک آبگوشت با شکوه ، در هزینه شما صرفه جویی می کند. در صورت باقی ماندن هیچ مشکلی نیست ، فقط مواد ذکر شده در زیر را برداشته و آبگوشت خود را برای چند ساعت بجوشانید.

برای نکات و ترفندهای بیشتر ویدئوی بالا را تماشا کنید. اگر موفق شدید ، لطفاً در نظرات برای کمک به دیگر خوانندگان جامعه ما ، رتبه ستاره بگذارید.


  • سبزیجات باقی مانده از ماه کرفس ، هویج و پیاز در فریزر ، نسبتهای زیر را تنظیم کنید تا بتوانید مقدار باقی مانده را در نظر بگیرید
  • 12 پیاز ، نصف شده
  • 34 هویج ، نصف یا خرد شده برای تناسب
  • 34 دنده های کرفس ، خرد شده به تناسب
  • 24 حبه های سیر ، نصف یا خرد شده
  • بر 10 ساقه قارچ (اختیاری ، بیشتر یا بیشتر بسته به آنچه دارید)
  • چند مشت سبزی تازه (یک یا دو نوع را انتخاب کنید) مانند آویشن ، رزماری ، جعفری یا شوید (اگر گیاهان تازه در دسترس نیستند ، 1-2 قاشق چایخوری گیاهان خشک را عوض کنید)
  • یک مشت گوجه فرنگی باقی مانده ، نصف شده (اختیاری)
  • 1 خشک (یا 2 تازه) برگ بو
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه کامل
  • 2 قاشق چایخوری نمک دریا ، بیشتر یا کمتر به مزه


  1. از سبزیجات خاک بردارید یا برچسب تولید کنید ، اما هیچ چیز نیازی به پوست کندن یا خرد شدن ندارد. تنها نیمی از همه چیز برای ایجاد یک سطح و جا دادن در گلدان کامل است.
  2. همه مواد را به یک قابلمه 5-6 لیتری اضافه کنید. روی آن را با آب (ترجیحاً فیلتر شده) به اندازه 2 اینچ بپوشانید ، یک یا دو اینچ زیر گلدان بگذارید تا نجوشد. روی را بپوشانید ، روی حرارت زیاد بجوشانید ، و سپس آن را برای 2-4 ساعت بجوشانید.
  3. آبگوشت را از طریق صافی مش تمیز صاف کرده و باقی مانده را دور بریزید.
  4. بلافاصله استفاده کنید یا تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. یا تا 5 ماه در ظروف مناسب فریزر فریز کنید.


یادداشت

  • عناصر به آبگوشت سبزیجات به عنوان راهی برای استفاده بیشتر از سبزیجات باقی مانده و / یا سبزیجاتی که به نظر می رسد بد هستند ، فکر کنید. همیشه قسمت های بالای پیاز ، هویج ، کرفس و ساقه قارچ را در کیسه فریزر نگهداری کنید. در پایان ماه ، یک کیسه بزرگ باقیمانده سبزیجات یخ زده دارید که می توانید به قابلمه اضافه کنید. آب سبزیجات بسیار انعطاف پذیر است. از آنچه دارید استفاده کنید شما همچنین می خواهید گیاهان معطر مانند جعفری تازه ، آویشن و رزماری را اضافه کنید.
  • استفاده کنید: پیاز ، موسیر یا پیازچه ، هویج و کرفس باقی مانده. ساقه قارچ. اگر طعم آن را دوست دارید ، فلفل دلمه ای باقی مانده نیز خوشمزه است. فقط از قسمت سفید داخل آن اجتناب کنید.
  • برای جلوگیری: سبزیجات چلیپایی (به عنوان مثال ، کلم بروکلی ، کلم ، گل کلم) ، همه سبزیجات (به عنوان مثال ، کلم پیچ ، چای سوئیس) ، و فلفل دلمه ای سبز در آب سبزیجات. این سبزیجات مزه آب گوشت را تلخ می کنند. از سبزیجات ریشه ای نشاسته ای مانند سیب زمینی شیرین اجتناب کنید ، زیرا می توانند آبگوشت شما را خوشمزه کنند. اگر دوست دارید چند پوست سیب زمینی چسبندگی خوبی به آب گوشت اضافه کند ، اما از سیب زمینی کامل خودداری کنید. از فلفل تند در آبگوشت اجتناب کنید ، زیرا گرما می تواند بیش از حد متمرکز شود.


کلید واژه ها: طرز تهیه آبگوشت سبزیجات ، طرز تهیه آب سبزیجات ، آب سبزیجات با مانده

دستور تهیه آبگوشت سبزیجات در یک فنجان

دیدگاهتان را بنویسید