دستور العمل دستور العمل مینی کیک پوسته نعناع


ما برای طرفداران Quest Peppermint Bark Bars معروف هستیم. اما به تازگی متوجه شده ایم که عظمت واقعی آن از تنوع آن ناشی می شود. کاپ کیک های کوچک پوسته نعناع را ببینید! کاپ کیک های کوچک پر از طعم و پروتئین نعناع! ما آن ها را خیلی دوست داریم.

دستور کامل را در زیر مشاهده کنید

اطلاعات تغذیه ای

کاپ کیک های کوچک PEPPERMINT

بازده – محصول: 14 وعده | اندازه قسمت: 1 عدد مینی کیک کوچک

کالری: 90 | پروتئین: 9 گرم | چربی: 4g | کربوهیدرات خالص: 4 سال

کل کربوهیدرات: 9گرم | قند: 1 گرم

عناصر

کاپ کیک های کوچک PEPPERMINT

کرم رنگ:

  • 1 فنجان پنیر کم چرب ریکوتا
  • 2 قاشق غذاخوری شیرین کننده بدون کالری
  • 1 پیمانه پودر پروتئین در شکلات شیک
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
  • 1-2 قاشق غذاخوری شیر بادام

روش

  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو لایه کاپ کیک با 14 خط مینی درست کنید.
  2. در یک کاسه ، آرد بادام ، آرد نارگیل ، پودر پروتئین ، شیرین کننده ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید ، سپس کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه ایمن برای مایکروویو ، نوار چرخ کرده و شیر بادام را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید ، هم بزنید تا یکدست شود.
  4. قبل از اینکه تخم مرغ ها و کره ذوب شده را هم بزنید ، بگذارید پنج دقیقه خنک شود.
  5. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
  6. خمیر را بین قالب ها تقسیم کرده و کیک ها را به مدت 12-14 دقیقه بپزید. بگذارید سرد شود.
  7. برای تهیه یخ ، از یک همزن دستی استفاده کنید تا ریکوتا ، پودر شیرین کننده ، پروتئین و پودر کاکائو را هم بزنید تا یکدست شود.
  8. شیر بادام را هر بار 1 قاشق غذاخوری برای یکدست شدن یکدست اضافه کنید.
  9. بستنی را به یک کیسه لوله انتقال دهید و یک قاشق غذاخوری خمیر را به هر کاپ کیک اضافه کنید و با چاقو صاف کنید. در صورت تمایل روی آن را آب پاش بپاشید.



دیدگاهتان را بنویسید