ادویه ها طعم خاصی در آشپزی دارند


ادویه ها در واقع دانه ها، میوه ها، ریشه ها، پوست یا سایر مواد گیاهی هستند که عمدتاً به صورت پودر آسیاب شده برای طعم دادن یا رنگ دادن به غذا استفاده می شوند. ادویه ها با گیاهانی که از برگ، گل یا ساقه آنها (مانند نعناع یا گل همیشه بهار) برای چاشنی یا چاشنی استفاده می شود، متفاوت است. فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل از محبوب ترین و پرمصرف ترین ادویه های آشپزی هستند. از ادویه جات در دانش پزشکی به ویژه طب سنتی، مراسم مذهبی و تولید لوازم آرایشی یا عطرسازی نیز استفاده می شود. به عنوان مثال، وانیل معمولا به عنوان یک ماده در تولید عطر استفاده می شود.

اگرچه این ادویه ممکن است به اشکال مختلف، تازه، خشک یا آسیاب شده موجود باشد، اما به طور کلی خشک می شود. ادویه هایی که در بسیاری از غذاهای اصلی مانند خورش ها و غذاها و همچنین مخلفات مانند ترشی ها استفاده می شود، برای راحتی کار به پودر تبدیل می شوند. علاوه بر این، ادویه‌های خشک بیشترین ماندگاری را دارند و به همین دلیل می‌توان آن‌ها را در مقادیر بیشتری خریداری و نگهداری کرد و زمان و هزینه کمتری برای تهیه و خرید آنها صرف کرد. به عبارت دیگر، یک گیاه ادویه تازه، مثلاً زنجبیل، معمولاً طعم‌دارتر از شکل خشک آن است، اما ادویه‌های تازه گران‌تر بوده و ماندگاری کوتاه‌تری دارند. از این رو قیمت عمده ادویه جات بسیار کمتر از خرید آن در تعداد کم است. همچنین برخی ادویه ها مانند زردچوبه همیشه به صورت تازه یا کامل در دسترس نیستند. به همین دلیل، اغلب باید زمین خریداری شود. همچنین دانه های ریز مانند رازیانه و خردل اغلب به صورت کامل و پودری استفاده می شوند.

منشا ادویه جات

بسیاری از کشورهای جهان در طول تاریخ به مصرف و صادرات انواع ادویه جات معروف هستند. این در حالی است که هند و همسایگانش در شبه قاره هند در تولید و فروش ادویه پیشرو هستند و قیمت عمده ادویه جات در سایر کشورهای جهان از جمله ایران به تولید این محصولات در آن مناطق بستگی دارد. هند به تنهایی ۷۵ درصد از تولید ادویه در جهان را به خود اختصاص داده است. دلیل این امر در واقع فرهنگ و ذائقه مردم این کشور و شرایط جغرافیایی و نور خورشید در این سرزمین است که از طریق غذای آنها منعکس می شود.

از لحاظ تاریخی، تجارت ادویه در سراسر شبه قاره هند و همچنین در شرق و جنوب شرق آسیا و خاورمیانه توسعه یافته است. ادویه جات به دلیل نیازهای تجاری به ویژه در قرون اخیر به کشورهای دیگر جهان مانند کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر شده است و ایجاد طعم در غذاهای مختلف با ادویه های مختلف در واقع پیروی از سبک آشپزی شرقی در این کشورها است. بنابراین منشاء ادویه های مختلف در جهان را می توان در جنوب آسیا و شبه قاره هند و به دنبال آن خاورمیانه جستجو کرد.

ادویه و چاشنی و طعم عالی غذا

همانطور که گفته شد امروزه از ادویه جات نه تنها برای طعم دادن به غذا و به عنوان چاشنی، بلکه برای مصارف دارویی و دارویی در طب سنتی استفاده می شود. انواع مختلف ادویه ها خواص زیادی دارند و مصرف آنها در وعده های غذایی روزانه می تواند سلامتی اعضای خانواده و همچنین طعم عالی را به همراه داشته باشد. در زیر به توضیح برخی از انواع ادویه های مورد استفاده در آشپزی ایرانی می پردازیم.

فلفل سیاه

اگرچه گیاه فلفل سیاه مانند بسیاری از ادویه های دیگر بومی شبه قاره هند است، اما استفاده از فلفل سیاه به دلیل طعم بی نظیرش در آشپزی ایرانی رایج و معمول است. مصرف مداوم این نوع فلفل می تواند خواص زیادی مانند تامین ویتامین K، آهن و فیبر بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش تب و آلرژی داشته باشد.

زردچوبه

زردچوبه یکی از پرمصرف ترین طعم دهنده های مواد غذایی مختلف است که علاوه بر رنگ و عطر بی نظیری که به غذا می دهد، می توان از آن برای درمان عفونت های مزمن، افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده کرد. همچنین مصرف مداوم زردچوبه می تواند عملکرد مغز، گردش خون و درمان سرطان را بهبود بخشد.

دارچین

استفاده از دارچین در آشپزی و شیرینی های ایرانی طرفداران زیادی دارد. پودر و همچنین چوب دارچین در بسیاری از غذاها، شیرینی ها، کیک ها، شیرینی ها و به طور کلی در غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود. طبیعت این ادویه تند است و می تواند انرژی و کالری زیادی را در اختیار بدن قرار دهد. از جمله خواص بی شمار دارچین می توان به کاهش قند و چربی خون، پیشگیری از بیماری آلزایمر، پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، تقویت دستگاه گوارش و گردش خون و همچنین پیشگیری از سرطان اشاره کرد.

زنجبیل

از میان ادویه‌هایی که در آشپزی خانگی استفاده می‌شود، زنجبیل به دلیل خواص و خواص فراوانی که برای بدن دارد، در آشپزی، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های مختلف مانند دارچین استفاده می‌شود. استفاده از زنجبیل خشک یا پودر آن در غذاها و چای های مختلف می تواند خواص مفیدی مانند درمان آرتروز، درمان مشکلات تنفسی مانند آسم، درمان اگزما و عفونت های پوستی و تقویت و درمان مشکلات گوارشی را برای بدن فراهم کند. .

شکی نیست که ادویه های مختلف امروزه در آشپزی ایرانی نقش اساسی دارند و دانستن خواص و ویژگی های هر یک از آنها می تواند علاوه بر بهره مندی از طعم بی نظیر، باعث استفاده از آنها برای پیشگیری و درمان بیماری های مختلف شود. اطلاع از قیمت ادویه جات فله می تواند در تهیه انواع بیشتر، بهتر و راحت تر این ادویه ها مفید باشد.

فروشگاه آنلاین ادویه بوپارد

با توجه به موارد ذکر شده اطلاع از قیمت عمده ادویه جات و خرید آن از فروشگاه های عمده فروشی در ایران می تواند قیمت بسیار کمتری نسبت به خرید تکی داشته باشد. بسیاری از کارخانه ها و مغازه ها در ایران به ویژه در شهرهای بزرگ به واردات و عرضه انواع ادویه پرداختند که از آن جمله می توان به ادویه فروشی بوپارد اشاره کرد. فروشگاه اینترنتی ادویه جات بوبارد امکان خرید ادویه را به قیمت عمده و در کیسه های ۱۰ کیلوگرمی برای خریداران فراهم کرده است. همچنین فروش آنلاین که دارای مزایایی مانند کاهش زمان و هزینه مراجعه حضوری در هنگام خرید و امکان بررسی بیشتر و بهتر محصولات توسط خریداران است، از فروشگاه اینترنتی بوبارد امکان پذیر است.

ادویه های موجود در فروشگاه اینترنتی بوبارد شامل دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل سفید، قرمز و سیاه، سماق، تخم گشنیز، پودر انبه، هل، آویشن و … می باشد که برای اطلاع از قیمت عمده ادویه می توانید با این فروشگاه تماس بگیرید.