آیا پختن اسفناج/برگ سبز در تابه از محتوای تغذیه ای آن می کاهد؟ : تغذیه


سلام دوستان،

من می دانم که وقتی اسفناج را با روشی مانند جوشاندن می پزید ، می توانید محتوای تغذیه ای آن را کاهش دهید. من فرض می کنم که این امر به این دلیل است که مقداری از مواد مغذی در آبی که تخلیه می شود نفوذ می کند و مصرف نمی شود.

امروز داشتم دال درست می کردم و مقدار زیادی اسفناج اضافه کردم و اجازه دادم 30 دقیقه در تابه بپزد. تصور من این بود که از آنجا که مایعات و اسفناج قرار است در قابلمه بمانند ؛ محتوای تغذیه تقریباً بدون تغییر باقی می ماند.

آیا این درست است؟ لطفا منو روشن کنید

Xx

دیدگاهتان را بنویسید